ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζουν να συκοφαντούν οι ρατσίστριες αφού προφανώς και δεν έμαθαν πως το ΨΕΜΑ έχει κοντά ποδάρια

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεχίζουν να συκοφαντούν οι ρατσίστριες αφού προφανώς και δεν έμαθαν πως το ΨΕΜΑ έχει κοντά ποδάρια


Σε ησυχία δεν μας αφήνουν οι διαχειριστές του ιστολογίου "Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ" αφού αναρτούν σε δύο ομάδες του facebook στα Αστυνομικά - Ηλιούπολης και στην ομάδα ilioupolionline τις συκοφαντίες τους ΧΩΡΙΣ ποτέ να απαντούν για τα συγκεκριμένα για τα οποία τους έχω καταγγείλει ΔΗΜΟΣΙΑ εδώ και μήνες. 

Έχουμε λοιπόν έναν απίστευτο διάλογο ανάμεσα στο θύμα της ρατσιστικής τους επίθεσης Artemis Kostake και σε όσες εξακολουθούν και επαινούν δημόσια την υποψήφια δημοτική σύμβουλο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Μανώλη για όσα χυδαία και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ είπε. 


Αναρωτιέται η Κική Παρασκευά σε ποιον θα κάνει μήνυση το θύμα. Προφανώς και θα κάνει σε όσους την συκοφαντούν αφού η ίδια δεν έχει άλλο μέσο να υπερασπίσει τον εαυτό της. 

Δεν έχει ΜΜΕ το θύμα κ. Κική μας για να "ξεκωλιάσει" με επιχειρήματα εσένα και τις ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ φίλες σου , ούτε προφανώς είναι από τις "αξιόλογες" γυναίκες κατά Μωραίτη για να ΣΙΩΠΗΣΕΙ. 

Στην Δύση οι γυναίκες δεν σιωπούν όταν θίγονται και δεν σέβονται όσους τόσο ξεδιάντροπα διαφημίζουν ΔΗΜΟΣΙΑ τον ρατσισμό τους. 

Μετά μπαίνει και η κ. Μανώλη να συνεισφέρει με τις ιατρικές της γνώσεις και φυσικά ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ δεν θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ αφού ουδείς ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ φοβάται να καταδικάσει ΔΗΜΟΣΙΑ ρατσιστικές συμπεριφορές "ερπετών". 

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας που μας ενημερώνουν για οτιδήποτε αναρτάτε για το ιστολόγιο μας διαδικτυακά δείτε πόσο εμετικά προσπαθούν να μας βγάλουν τρελούς και ας γνωρίζουν πως θα τους πάμε ως το ΤΕΛΟΣ. Γιατί εμείς δεν φοβηθήκαμε ΠΟΤΕ και κανέναν 

    Η Σούλα ακούει τις φήμες , τις οποίες βέβαια η ίδια διέδωσε και διαδικτυακά μέσα στα τόσα ψέματα που έχει πει εδώ και τρεις μήνες για μένα. Μικρό το κακό θα ήταν εάν δεν εξακολουθούσε να έχει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως μπορεί ο θύτης να μεταμορφωθεί σε αθώο θύμα. 





Τα πράγματα για την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δεν σταματούν σε μια υποψήφια που δεν κατάφερε να πάρει ούτε 60 ψήφους αφού ο δημοτικός της σύμβουλος δεν χάνει ευκαιρία να κάνει like σε υβριστικά ποστ εναντίον μου. 

Θα του θυμίσουμε πως εξαιτίας του παραιτήθηκαν από την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης 6 μέλη του Δ.Σ και το τωρινός της πρόεδρος αφού κατά την θητεία του δεν λειτούργησε τίποτα καλά στην τοπική μας. Η επιστολή του στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ως απάντηση σε όσα τον κατηγορούσαν τα 6 στελέχη έπαιξε και στο ιστολόγιό μας αφού εμείς δίνουμε βήμα σε όσους αδικούνται ή νομίζουν πως αδικούνται. Υποχρέωση δεν είχαμε άλλωστε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ήμασταν στο πλευρό αυτών που έφυγαν και πέτυχαν ΤΕΛΙΚΑ κάτι να αλλάξει. 

Και τα γράφουμε από τώρα στέλνοντας το μήνυμα πως η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης δεν μπορεί να μένει ΒΟΥΒΗ όταν ο κ. Κουρής θεωρεί τον εαυτό του πιο ΔΕΞΙΟ από όσους χάρισαν στη ΝΔ έναν ακόμα γαλάζιο αυτόν της Ηλιούπολης στις εκλογές του 2006! 

Επίσης θεωρούμε ΝΤΡΟΠΗ να μην έχουν αντιδράσει οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης στις ασυναρτησίες του κ. Κουρή που τον πειράζουν πάντα οι ξεκάθαρες θέσεις που παίρνει κάποιος. 




Και βέβαια κομματική πειθαρχία δεν τους είδαμε να έχουν ΠΟΤΕ αφού ακόμα και σήμερα έπρεπε να βγει ο πρόεδρος της τοπικής για αντικρούσει έναν δήμαρχο που βρήκε όλα τα κακά της κυβέρνησης στην τελευταία του ανακοίνωση θεωρώντας προφανώς πως έχει έρθει ήδη η ώρα ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. 

Όσο για την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ τους και τον σαφή ιδεολογικό τους προσανατολισμό  ως μέλη της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" την είδαμε αφού ο ένας μετά τον άλλο αλλάζουν σημαίες και άλλοι προσχωρούν στη  διοίκηση, ενώ άλλες παραιτούνται από επιτροπές μένοντας.

Δείτε πόσο καιρό αποχωρεί από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή η κ. Μανώλη μένοντας..
Το ποστάρισμα είναι από τον Ιούνιο και τελειώνει ο Σεπτέμβριος
 

Οι προσωπικές στιγμές βεβαίως του κ. Μαρίνη, που δεν έχει να κρύψει ΤΙΠΟΤΑ δεν περιλάμβαναν την κ. Μανώλη και αυτό προφανώς το "λάθος" πληρώνουμε. Κάποιος φαίνεται θεωρεί έγκλημα το δικαίωμα στην επιλογή που δίνει η Αστική μας Δημοκρατία σε όλες και όλους μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: