ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς κ. Σκλαβενίτη κάνει like σε δελτίο τύπου της Μαχόμενης Ηλιούπολης που βρίζει την διοίκηση του δήμου !

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς κ. Σκλαβενίτη κάνει like σε δελτίο τύπου της Μαχόμενης Ηλιούπολης που βρίζει την διοίκηση του δήμου !



 Άρεσε φαίνεται στην κ. Σκλαβενίτη η "σκληρή" ανακοίνωση του κ. Μανιάτη ( ΑΝΤΑΡΣΥΑ) που προσπαθεί να ρίξει σε κυβέρνηση και δημοτική αρχή ευθύνες για την αντιμετώπιση της πανδημίας και το άνοιγμα των σχολείων! (λογικό ακούγεται ) 

Βασικά δεν θα μπούμε σε διάλογο με μειοψηφίες τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ και με ανακοινώσεις που απευθύνονται σε εχθρούς του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Άλλωστε ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ετοιμάζει την "επανάστασή" του κατά του "κακού" καπιταλισμού αρκετό καιρό τώρα. 





Όπως βλέπετε παρακάτω γίνεται φανερό από την αρχή της ανάρτησης πριν διαβάσεις τις ασυναρτησίες του δελτίου τύπου της "Μαχόμενης Ηλιούπολης" πως στόχος του ποστ είναι η κυβέρνηση αλλά και η δημοτική αρχή


Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο κατά της διοίκησης και του δημάρχου κ. Γιώργου  Χατζηδάκη που "πετσόκοψε" τους προϋπολογισμούς και άνοιξε τα σχολεία με προχειρότητα. Παραπέμπει μάλιστα στο σποτάκι που αφού συζητήθηκε πέτυχε τον σκοπό του. 

Παρόλα αυτά όμως η Αντιδήμαρχος κ. Σκλαβενίτη  κάνει το like


Τι να σχολιάσουμε εμείς; Πρόκειται για λάθος; Συμφωνεί στο σκέλος που αφορά τους "κακούς" χειρισμούς στην κυβέρνηση αλλά όχι το "πετσόκομμα" των Γιώργου Χατζηδάκη & Γιώργου Γιαννόπουλου; Συμφωνεί και με τα δύο αλλά κρατάει και καρέκλα; 

Δεν κατάλαβε το περιεχόμενο; Χάκαραν οι οπαδοί του "Μεσσία" τον λογαριασμό της; Την "παρέσυραν" κακές παρέες; 

Όσο για τις προτάσεις της "Μαχόμενης Ηλιούπολης" θα ήταν χρήσιμες για το καθεστώς της Βόρειας Κορέας , η κυβέρνηση προφανώς και δεν έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με ιδεοληπτικούς που θέλουν να καταντήσουν την χώρα μας Κούβα , Βενεζουέλα ή Βόρεια Κορέα. 

ΥΓ: Ευχαριστούμε τον κ. Μανιάτη για την τοποθέτηση του στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και για τα περί "λαγών" της ιδιωτικοποίησης του τομέα της καθαριότητας. Προφανώς αγνοεί πως εμείς έχουμε πάγιες θέσεις και δεν τις κρύβουμε για να χαϊδέψουμε "αυτιά". Ενώ αυτοί συστηματικά το κάνουν σε θέματα όπως η μετανάστευση και το προσφυγικό όπου δεν τους έχουμε ακούσει ή διαβάσει σε καμία ανακοίνωση υπέρ της ανάγκης να φιλοξενήσει και ο δήμος μας κάποιους από τους κατατρεγμένους. Πρόσφατα είχαμε πρόταση Αντιδημάρχου για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για την τραγωδία στην Μόρια και εκεί νωχελικούς τους είδαμε. Επίσης στα Εθνικά θέματα δεν μας λένε τις απόψεις τους που βέβαια τις ξέρουμε από το site του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Τον καλούμε επίσης να ρωτήσει τον κ. Κόκλα που διαχειρίζεται το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου μας πόσους υπαλλήλους πληρώνουμε στην Καθαριότητα και το Πράσινο για να μην ζητάει συνεχώς νέες προσλήψεις εκτός και θέλει τετραψήφιο νούμερο εργαζομένων στο δήμο μας! 

Αυτά κ. Μανιάτη από εμάς τους τάχα " λαγούς της ιδιωτικοποίησης" του τομέα της καθαριότητας και των υπαλλήλων της που ψηφίζουν ΚΚΕ και δεν θα ψηφίσουν βέβαια κάποιους "φιλελεύθερους" σαν και εσάς! Πιο ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ από εμάς τους "λαγούς" δεν θα συναντήσεις στον χώρο μας όπου πολλοί αριστεροί δημοσιογράφοι  υπηρετούν τον καπιταλισμό πουλώντας σε εσάς Αριστεροσύνη. Αυτούς να φοβάσαι από εμάς το μπράβο το έχουν πάρει ακόμα και πολέμιοί μας όταν πρότεινα κάτι καλό για την πόλη. Ξαφνικά ανακάλυψαν την "Δημοκρατία" του Μωραίτη αφού ξέρουν πως με εμάς δεν ξεμπλέκουν εύκολα! Ο καθένας έχει τους συμμάχους του και εμείς όσους μας παίρνουν και μας λένε πως η πόλη με μικρό "π" βρωμάει. Η άλλη έχει χαθεί επειδή κάποιοι οπαδοί του Μεγαλοϊδεατισμού ήθελαν να ανάψουν κερί στην Αγία Σοφία. Το αποτέλεσμα μας πέταξαν στη θάλασσα ενώ ο "κακός" Εθνικιστής Ίων Δραγούμης τους είχε προειδοποιήσει πως έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: