ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλά τα γράφει η κ. Καπίρη αλλά όλους αυτούς και πολλούς άλλους η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" τους ανέδειξε στα κοινά- Τώρα φάτε τον "Πούλο" στην μάπα αφού το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν πέθανε μετακόμισε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για να "βρωμίσει" και τον γαλάζιο στρατόπεδο

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Καλά τα γράφει η κ. Καπίρη αλλά όλους αυτούς και πολλούς άλλους η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" τους ανέδειξε στα κοινά- Τώρα φάτε τον "Πούλο" στην μάπα αφού το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν πέθανε μετακόμισε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για να "βρωμίσει" και τον γαλάζιο στρατόπεδο

 


Δεν φοράει μάσκα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας της πόλης μας κ. Αντζινάς ( αυτόν βλέπουν και οι υπάλληλοι καθαριότητας και δεν φοράνε) ενώ  είναι στο ίδιο γραφείο με τεχνικό σύμβουλο του δημάρχου. Θα πείτε κρατάνε απόσταση ασφαλείας κάτι βέβαια που δεν είναι εφικτό όταν κινείσαι σε χώρους λίγων τετραγωνικών μέτρων. 

Λογικό μετά οι υπάλληλοι του δημαρχείου να μην φοράνε μάσκα και να κολλάνε ο ένας μετά τον άλλο covid-19 χρεώνοντας σε ΕΜΑΣ τα τεστ που τους κάνει ο δήμος. 

Τον χαβαλέ της νέας διοίκησης και του "ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ" δημάρχου που έχει το ΘΡΑΣΟΣ να κατηγορεί την κυβέρνηση για ανεπάρκειες σε βαθμό επικινδυνότητας ,συμπληρώνει το σχόλιο του εντεταλμένου συμβούλου Πολιτικής Προστασίας! κ. Γιώργου Μπενά


Αυτούς ψηφίσατε να διοικούν τον δήμο και για τον λόγο αυτό μην διαμαρτύρεστε. Όταν εμείς σας τα γράφαμε προεκλογικά εσείς θέλατε "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και αλλαγές! 

Η "Δημοκρατία" είναι η συνεχόμενη προσπάθεια απαξίωσης των τοπικών ΜΜΕ επειδή προφανώς και παρουσιάζουν μια πόλη που ΒΡΩΜΑΕΙ από άκρη σε άκρη και μια διοίκηση που έχοντας απέναντί της μια αντιπολίτευση που "χαϊδεύει" το σωματείο εργαζομένων του δήμου μας περιμένει ως δια μαγείας να "καθαρίσει" η πόλη. 

Έχασε τα λόγια του ο κ. Αραμπατζής στο τελευταίο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο όταν η πρόεδρος των Εργαζομένων μας έψεξε για τις "επιθέσεις" κατά των δημοτικών υπαλλήλων. 

Αυτών δηλαδή που μας ταλαιπωρούν καθημερινά και μας στοιχίζουν το 80% της κρατικής επιχορήγησης της τάξεως των 40 εκ. περίπου ετησίως. 

Αυτών που αντί να μαζεύουν τα σκουπίδια απειλούν με μηνύσεις ένα μέσο σαν το δικό μας. Όπως τους εξηγήσαμε και χθες η ηλεκτρονική μας διεύθυνση τελειώνει σε com. 

Ό,τι κατάλαβαν κατάλαβαν . Άλλωστε οι ευθύνες δεν βαρύνουν αυτούς αλλά όλους εμάς που στην συντριπτική μας πλειοψηφία στηρίζουμε δημοτικές παρατάξεις που λατρεύουν τον κρατισμό και δίνουν άλλοθι στην γραφειοκρατία. 

Για τους αφελείς που θεωρούν πως δεν έχουμε πρόσβαση στο δημαρχείο και πως το 100% των υπαλλήλων είναι με το μέρος τους ας αναμένουν εκπλήξεις. 

Άλλωστε κάποιοι δεν θέλουν να παίζουν κορώνα - γράμματα την υγεία τους,  εμπιστεύονται την κυβέρνηση και φοράνε μάσκες σε κλειστούς χώρους. 

Σε χώρους που όπως θα δείτε ουδείς φοράει παρά τις ανακοινώσεις που τους καλούν. Ολόκληρος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ φόραγε μάσκα και έχουμε εδώ τους "τολμηρούς" γνωρίζοντας το σαθρό σύστημα υγείας της χώρας να το παίζουν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ "επαναστάτες". 

Αυτά να τα βλέπουν οι δεξιοί που στηρίζουν ακόμα τους υβριστές μιας κυβέρνησης που είναι στο τιμόνι της χώρας εν μέσω πανδημίας και ένα σωρό προβλημάτων στην οικονομία που αυτή δημιούργησε. 

Το να "κλαίμε" εμείς για την μ@λ@κί@ που κάνατε εσείς το 2019 και φέρατε τους Πούλους σε καρέκλες Εξουσίας δεν συνάδει με όσα πρεσβεύουμε. 

Πάρτε τον "Πούλο" μέχρι το 2027 αφού με Αραμπατζή και Ευσταθίου ως εναλλακτικές και με τον φέρελπι αλλά "λίγο" για εμάς Ψυρρόπουλο ΣΩΤΗΡΙΑ δεν υπάρχει. 

Για τον λόγο αυτό και είναι χαλαροί επειδή ξέρουν πως στους τυφλούς βασιλεύει ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ που βλέπει άδικες επιθέσεις εναντίον μιας διοίκησης που το μόνο που κάνει είναι να "ροκανίζει" συστηματικά το πλεόνασμα της προηγούμενης και να μεγαλώνει το εργατικό δυναμικό του δήμου μας. 

Καλό που δίνει δουλειές σε εποχές μεγάλης ανεργίας ,να δούμε με τι χρήματα θα τους πληρώνει τα επόμενα χρόνια. 

Γιατί τα λεφτά προφανώς και τελειώνουν, και τα υποζύγια του ιδιωτικού τομέα δεν πληρώνουν τους φόρους τους για να έχουμε χιλιάδες υπαλλήλους που σε λίγο θα μας λένε να μην παράγουμε καθόλου σκουπίδια για να διευκολύνουμε την εργασία τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: