ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Fake προφίλ στο facebook μαζί με Κόκκινους και Μαύρους φασίστες προσπαθούν χωρίς στοιχεία να μας απαξιώσουν - Μέχρι τώρα το μόνο που πέτυχαν ήταν να μας μας βάλουν μέσα στα 1000 πιο δημοφιλή site της Ελλάδας!

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Fake προφίλ στο facebook μαζί με Κόκκινους και Μαύρους φασίστες προσπαθούν χωρίς στοιχεία να μας απαξιώσουν - Μέχρι τώρα το μόνο που πέτυχαν ήταν να μας μας βάλουν μέσα στα 1000 πιο δημοφιλή site της Ελλάδας!

 

Αφού επιστράτευσαν μυθομανείς υποψήφιες δημοτικές συμβούλους , πρώην προέδρους , Σταλινοφασίστες που πιστεύουν ακόμα στον "πατερούλη" και τον έχουν και προφίλ τους στο facebook!, ενεργούς πολίτες που έχασαν  την  "ενέργειά"  τους όταν άλλαξε διοίκηση , "ψεκασμένους" που δεν πιστεύουν στην πανδημία, υπέρβαρες που το παίζουν "γιατροί" εξ' αποστάσεως και μαύρους φασίστες που περιμένουν τον "Μεσσία" που διέφυγε στο εξωτερικό τώρα κατέφυγαν στα τρολ του διαδικτύου! 

Μετά την άτακτη φυγή του Kostas Barouteas ακόμη ένα ψεύτικο προφίλ επιστρατεύθηκε για να διαδώσει εναντίον μου φαντασίες που διακινούν συγκεκριμένοι. 



Προφανώς και ως μέσο δεν χρησιμοποιούμε τις κλασικές μεθόδους που δεν οδηγούν στην ΑΛΗΘΕΙΑ , ούτε φυσικά περιμένουμε να παραδεχτεί ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ πως είναι εάν εμείς δεν υποδείξουμε σε όλους με ΣΤΟΙΧΕΙΑ όσα ορθώς υποστηρίζουμε. Γιατί προφανώς και όταν εναγωνίως αναζητείς έναν καραβανά για να εκτελεί όσους γράφουν όσα θέλεις να κρύψεις είσαι ένας ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.

Γιατί προφανώς και ο καραβανάς πρέπει να εκτελεί τις διαταγές όσων εκλέγονται από τον λαό και όχι να έχει φαντασίες διοίκησης χωρίς λαϊκή εντολή. Όποιος θέλει να προσφέρει πετάει την στολή και κατεβαίνει να διεκδικήσει την ψήφο του λαού κ. Μωραίτη. Αλλά με τι ψήφους να εκλεγεί κάποιος που απαξιώνει τα ΜΜΕ ; Όπως και άλλοι τάχα "ενεργοί" κρατικοδίαιτοι θα παρακαλάει και θα αποδίδει φόρους τιμής σε ένστολους καλώντας τους να μας εξοντώσουν αφού ο ίδιος με τα σαθρά του επιχειρήματα μόνο να αυτογελειοποιηθεί μπορεί σε μια κοινωνία που απεχθάνεται τους ΤΖΑΜΠΑ μάγκες και παρακολουθεί καθημερινά τα μέσα που ένας βλαμμένος προσπαθεί να απαξιώσει.  

Και αντιδρά τώρα κατά των ΜΜΕ γιατί αυτά φωνάζουν πως δεν μπορούμε να διατηρούμε τόσες άχρηστες καρέκλες στο ΔΗΜΟΣΙΟ αφού πάντα ενέχει ο κίνδυνος να χρεοκοπήσουμε εκ νέου. 

Με ντοκουμέντα λοιπόν και κυρίως σε αγαστή συνεργασία με τους περισσότερους δημότες μας που μας ακολουθούν στέλνοντας ΣΤΟΙΧΕΙΑ που γνωρίζουν πως εδώ θα παίξουν. 

Έτσι η πρόεδρος των Εργαζομένων του δήμου της πόλης μας κ. Καραγιαννίδου βγήκε να μας κατηγορήσει επειδή δεν της αρέσουν τα δημοσιεύματα για τους εργαζομένους του δήμου μας . Και είναι λογικό να μην της αρέσουν οικογενειακώς αφού καταγράφουν μια ΑΛΗΘΕΙΑ που βλέπουν ΟΛΟΙ. 

Την βλέπουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι που ήταν παρόντες στο τελευταίο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο αλλά δεν ήθελαν να χάσουν 600 συν εργαζόμενους του δήμου μας και τις οικογένειές τους ρίχνοντας την ΕΥΘΥΝΗ για τις "αρρυθμίες" στην καθαριότητα της πόλης άραγε σε ποιους; 

Στην διοίκηση που τους κάνει όλα τα χατίρια; Στην τύχη που δεν μας πάει ώστε να δούμε τα πεζοδρόμιά μας καθαρά από σκουπίδια και ογκώδη; 

Θα απαντήσουν στους ψηφοφόρους τους που ήδη έχουν καταλάβει πως δεν είναι ικανότεροι από τον νυν δήμαρχο σε ΤΙΠΟΤΑ. 

Ούτε καν στον λαϊκισμό αφού ουρά του είναι και εκεί και ψηφίζουν ΚΟΙΝΑ μαζί του σε ένα σωρό θέματα. 

ΚΥΤ, Εκκλησία στον Προφήτη Ηλία, Νεκροταφείο στον Υμηττό, προσλήψεις που και αυτοί θεωρούν πως πρέπει να γίνουν, παραχώρηση των δομών του δήμου σε ιδιώτες με ευτελή τιμήματα, κ.ο.κ

Τώρα είδαν πως ο Χατζηδάκης είναι συνέχεια της προηγούμενης διοίκησης αλλά στον κρίσιμο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ήθελαν απλώς να φύγει ο Βασίλης Βαλασόπουλος. 

Πέτυχαν τον στόχο τους είναι άραγε ευτυχισμένοι; Βλέπουν καλύτερη πόλη; Βλέπουν περισσότερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γιατί τα έλεγαν και αυτά τα γραφικά και θα εξακολουθούν να τα λένε την ώρα που στην παράταξή τους έχουν ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ. 

Τι να τον κάνω εγώ τον μετριοπαθή πολιτικό όταν ΟΧΙ μόνο δεν καταδικάζει τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ αλλά αφήνει και τους υποψηφίους να συνεργάζονται ΦΑΝΕΡΑ πια με τον ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ Μωραίτη που ποστάρει τον δικτάτορα Μεταξά και τον λαϊκιστή και ξενοφοβικό Σαλβίνι και από το Εξωτερικό βάζει δύο άτομα χαμηλής νοημοσύνης να μας αποκαλούν τρελούς! 

Κύριε Μωραίτη γιατί είμαστε τρελοί; Επειδή αποκαλύψαμε πως διατηρούσατε (και διατηρείτε για την Google) δύο ιστολόγια που συκοφάντησαν όλη την πόλη; Αλλά και στο νέο που διατηρείτε δεν έχετε συκοφαντήσει τον Γιάννη Καραμαγκάλη πως τάχα ανέλαβε το γραφείο τύπου του δήμου; 

Δεν αναγκαστήκατε να αποσύρετε τις γελοίες κατηγορίες σας περί έμμισθων δικών μου θέσεων στη διοίκηση Αναγνώστου; 

Με το να μας λέτε τρελούς κ. Μωραίτη δεν θα γλιτώσετε από την δική μας κριτική απέναντι στον ΦΑΣΙΣΜΟ σας και την ΛΑΣΠΗ που εξαπολύεται εσείς και οι 2 που σας απέμειναν. 

Μαζί με εμάς είναι και πρώην συνεργάτες σας που μας έδωσαν πολύτιμα στοιχεία (και τους ευχαριστούμε για αυτό) για τις "επιχειρηματικές" σας δραστηριότητες. 

Τα "μοναχικός καβαλάρης" αφήστε τα για τους "συντρόφους" σας που ασπάζονται τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ του "Μεσσία" . 



Εμάς σάπιους δεν μας αποκάλεσαν οι Ρέστης, Λαυρεντιάδης, και τόσοι άλλοι γιατροί, δικηγόροι αλλά και πρώην δικαστές που είχαν την φαντασία πως θα μας καταδίκαζαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη σε μια απέλπιδα προσπάθειά τους να μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ. 

Ο τρόπος που φιμωνόμαστε εμείς είναι ένας και μοναδικός. Και επειδή εσείς και όσοι συγχρωτίζονται μαζί σας δεν τον κατέχουν καθόλου θα υποστείτε τις συνέπειες. 

Εμάς εντολοδόχοι μας είναι οι αναγνώστες μας και φυσικά οι "προστάτες" μας που εξακολουθούν και μας κρατάνε μακριά από όσους θέλουν να μας  ΦΙΜΩΣΟΥΝ. 

Τους ευχαριστούμε σχεδόν καθημερινά για αυτό και φυσικά θα συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων. 

ΥΓ: Το ιστολόγιό μας όπως έχουν ΟΛΟΙ καταλάβει καταλήγει σε com , και για όσους δεν κατάλαβαν ας πληρώσουν για να το καταλάβουν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: