ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αφιερώνουμε σε εσάς την ΟΜΟΦΩΝΗ καταδίκη μας από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο επειδή καταγράφουμε την οικτρή εικόνα της πόλης

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Αφιερώνουμε σε εσάς την ΟΜΟΦΩΝΗ καταδίκη μας από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο επειδή καταγράφουμε την οικτρή εικόνα της πόλης


Οι παρακάτω φωτογραφίες αφιερώνονται στην πρόεδρο των εργαζομένων του δήμου μας κ. Καραγιαννίδου και σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις που στηρίζουν αυτούς τους εργαζόμενους που σας πνίγουν στα σκουπίδια.

Ο τομέας καθαριότητας στοιχίζει πάνω από 9,5 εκ ευρώ στον δήμο μας ετησίως και προφανώς οι δημότες μας δεν πληρώνουν φόρους για να ζουν μέσα στην βρώμα. 



Άμεσα ενημερώσαμε εγγράφως τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής αλλά και το υπουργείο Εσωτερικών γιατί εμάς τα "τρωκτικά" δεν πρόκειται να μας φάνε για να φτιάξουν κάποιοι πολιτικές καριέρες. 



Καλούμε τον δήμαρχο να αναλάβει τις ευθύνες του και να αφήσει τις ασυναρτησίες που έβγαλε σε μορφή δελτίου τύπου κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού της χώρας μας Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Δεν θα φορτώσει την δική του ανικανότητα, και τις δικές του ευθύνες στις πλάτες όσων μας έσωσαν από την πανδημία. Το μόνο που έχει κάνει αυτή η διοίκηση ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της είναι να "ροκανίζει" το πλεόνασμα που άφησε η προηγούμενη διοίκηση και να προσλαμβάνει  με συμβάσεις ορισμένου χρόνου νέους υπαλλήλους που σε λίγο δεν θα έχει ούτε να τους πληρώσει. 

Οι δημότες μας που μας διατηρούν  το πρώτο σε επισκεψιμότητα ΜΜΕ της πόλης γνωρίζουν πολύ καλά τις πάγιες απόψεις μας για τον τομέα της καθαριότητας και μας δικαιώνουν αφού η πόλη ζέχνει από άκρη σε άκρη. 

Καλούμε τους δημότες μας να συνεχίσουν να μας ενημερώνουν για τους σκουπιδότοπους της πόλης μας ,αφού δεν είμαστε διατεθειμένοι να μας κάνουν κριτική αυτοί που αφήνουν την πόλη μας να βρωμίσει, κάνοντας προσλήψεις ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ  έκτακτου τάχα  προσωπικού. Ανάμεσα στα πρόσωπα που προσελήφθησαν  συγγενικά πρόσωπα συνδικαλιστών. 

Υπάρχουν και άλλα άνεργα παιδιά στην πόλη μας κ. Δήμαρχε με τι κριτήρια πήρατε τον γιο της προέδρου των εργαζομένων του δήμου μας με σύμβαση ορισμένου χρόνου; Και φυσικά το ερώτημα τίθεται και στους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που ΣΙΩΠΟΥΝ και ομιλούν μόνο για να καταδικάσουν εμάς που αποκαλύπτουμε διαχρονικά την υποκρισία τους και την ΔΙΑΦΘΟΡΑ τους. Γιατί εάν κάποιοι το ξέχασαν δήμος μας είχε φτάσει να χρωστάει πάνω από 17.000.000 ευρώ! 

Για κάποιους που δεν το ξέρουν στους δήμους της Αττικής έχει γίνει από την μεταπολίτευση και μετά διαγραφή χρεών δύο φορές και αφορά χρέη σε ΔΕΚΟ. 

Τι έγινε κ. Χατζηδάκη με το θέμα της ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε ; Πόσα χρόνια ακόμα θα έχουμε σε "ομηρία" έναν πρώην δήμαρχο; Τι έγιναν τα "στοιχεία" σας κατά του τέως δημάρχου κ. Βαλασόπουλου για τον ηλεκτροφωτισμό; Έχετε ανταλλάξει επιστολές ως δήμαρχος με την διοίκηση του ΑΔΜΗΕ; 

Η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα πέσει και όσοι μας απειλούν με προσφυγή στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θα βρεθούν αυτοί τελικώς εκτεθειμένοι. 

Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε ΤΙΠΟΤΑ ούτε φυσικά είμαστε διατεθειμένοι να κρύψουμε μια ΑΛΗΘΕΙΑ που βγάζει μάτι! 

Και φυσικά η ομόφωνη καταδίκη μας έγινε θέμα και σε τοπικό ΜΜΕ, για να μην λένε κάποιοι πως το παίζουμε "θύματα" και δεν συνέβη ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο. Ωραία η φωτογραφία το πανό ετοιμάστε το και πάλι "σύντροφοι" του σωματείου εργαζομένων του δήμου Ηλιούπολης θα σας χρειαστεί! 


Σ.Μ 

5 σχόλια:

Στάθης Γαυγιωτάκης είπε...

Οι εργαζόμενοι πνίγουν στα σκουπίδια την πόλη, ρε συκοφάντη; Ρε δημοσιογραφίσκε του κώλου, θα την φας την καταγγελία σου γιατί παραπλανάς τον κόσμο και συκοφαντείς. Ετοιμάσου να πληρώσεις πολλά λεφτά για ηθική βλάβη, γιατί είσαι συκοφάντης. Περίμενε την κλήση από το Τ.Α. Ηλιούπολης, γιατί εσύ μυαλό δεν βάζεις... Το ότι τα παρατάει ο κάθε πολίτης όπου γουστάρει καταλαμβάνοντας το πεζοδρόμιο, δεν το λες. Μόνο να κατηγορείς ξέρεις. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα πεις στο δικαστήριο...

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Την ΑΛΗΘΕΙΑ θα πω όπως πάντα . Οι εικόνες είναι αδιάψευστος μάρτυρας της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Οι πολίτες ενημερώνουν και υπάρχει και καταγραφή τηλεφωνική που τους λέει συγκεκριμένη μέρα να τα κατεβάσουν. Ο πολίτης πληρώνει 9,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και θέλει ΚΑΘΑΡΗ πόλη και θα την έχει αργά ή και πολύ γρήγορα. Αρκεί η δημοτική αρχή να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ανδρέα Κονδύλη και του δήμου Αλίμου.

Στάθης Γαυγιωτάκης είπε...

Κατηγόρησες τους εργαζόμενους ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για αυτές τις εικόνες, ότι αυτοί δεν δουλεύουν, πράγμα που φυσικά και δεν ισχύει. Πράγμα που σε καθιστά συκοφάντη. Για αυτό το θέμα θα λογοδοτήσεις στο αστυνομικό τμήμα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αυτά τα αντικείμενα εκεί όπου τα φωτογραφίζεις. Είναι κατάπτυστο ψέμα όμως και συκοφαντία ότι οι εργαζόμενοι δεν τα μαζεύουν και κοινώς "τα ξύνουν". Αν δεν θες να σε στριμώξω με καταγγελίες και μηνύσεις, τότε μαζέψου, ζήτα συγνώμη, ανακάλεσε ΔΗΜΟΣΙΑ εδώ και στο Facebook και σταμάτα να ασχολείσαι με ότι μαλακία σου κατέβει στο κεφάλι...

Unknown είπε...

Καλησπέρα σας, είμαι συμβασιουχος εργάτης καθαριότητας με σύμβαση 4 μηνών, δημότης Ηλιούπολης κάτοικος Ηλιούπολης ο συζηγος μου επιχειρεί στην Ηλιούπολη κ έχω ένα μικρό παιδάκι σε δημοτικά σχολείο της Ηλιούπολης.Δεν έχω σχολιάσει μέχρι τώρα γτ δεν έχω θιχτεί από αυτά που λέτε καθώς εγώ δουλεύω κ δικαιολογώ και το τελευταίο λεπτό του μισθού μου! Καθώς όμως λαμογια,τεμπέληδες κα υπάρχουν παντού κ στον ιδιωτικό αλλά και δημόσιο τομέα αν είχατε αφιερώσει λίγο από το χρόνο σας για ένα ρεπορτάζ και όχι φωτογραφίες θα είχατε αναδείξει αυτούς που τεμπελιαζουν και πληρωνονται εις βαρος αυτών των εργαζομένων που δικαιολογούν το μισθό τους και με το παραπάνω και είμαστε πολλοι! Θα είχατε αναδείξει την Αλήθεια. Πιστεύετε αλήθεια πως εμείς δεν θέλουμε να ζούμε σε μια καθαρή πόλη? Επειδή η παροιμία μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά στη χώρα μας είναι σύνηθες φαινόμενο παρακαλώ μη μας τσουβαλιαζετε, σεβαστείτε τους σωστούς και μην είστε απέναντι όλων. Εγω δεν είμαι απέναντι σας, θα είμαι μαζί με όποιον θέλει και μπορεί να πει την Αλήθεια. Φιλικά Νικολοπουλου Τανια

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Έχετε απόλυτο ΔΙΚΙΟ κ. Νικολοπούλου προφανώς και οι συμβασιούχοι είναι αυτοί που συνήθως εργάζονται για να "καλύψουν" όσους δεν είναι παραγωγικοί. Θεωρούμε πως η διοίκηση πολύ σύντομα θα δώσει bonous και κίνητρο σε όσους εργάζονται κάνοντας μια πολύ δύσκολη και επικίνδυνη εργασία (ιδιαίτερα αυτή την περίοδο) αντιλαμβάνομαι πως στο τέλος την πληρώνουν και αυτοί που πραγματικά μοχθούν για πενιχρούς μισθούς. Θα τονίζω σε κάθε άρθρο μου πως δεν είναι ΟΛΟΙ ίδιοι γιατί αυτή είναι και η ΑΛΗΘΕΙΑ και φυσικά για μένα η ΔΙΟΙΚΗΣΗ πρέπει να δίνει οικονομικά κίνητρα σε όσους δουλεύουν και να μην μοιράζει ισοπεδωτικά σε όλες και όλους υπερωρίες. Σας συγχαίρω για το θάρρος σας θα χαιρόμουν να είχαμε περισσότερους ΜΟΝΙΜΟΥΣ υπαλλήλους με αυτές τις προθέσεις και όχι βέβαια όσους αναζητούν και δικαίως τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ τους αγνοώντας όμως επιδεικτικά τις υποχρεώσεις τους.
Σ.Μ