ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αφιερώνουμε στους "ψεκασμένους" την απόφαση του ΣτΕ 1672/2005 όπου φυσικά πουθενά δεν αναφέρεται πως το ΚΥΤ προκαλεί πρόβλημα στην υγεία των δημοτών μας

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Αφιερώνουμε στους "ψεκασμένους" την απόφαση του ΣτΕ 1672/2005 όπου φυσικά πουθενά δεν αναφέρεται πως το ΚΥΤ προκαλεί πρόβλημα στην υγεία των δημοτών μας

 


Επειδή βαρεθήκαμε τα ψέματα τάχα "ειδικών" για την υγεία σας που επικαλούνται απόφαση του ΣτΕ διαβάστε την κάνοντας κλικ εδώ  για να διαβάσετε μόνοι σας και όχι με τους κομμουνιστές ερμηνευτές της απόφασης για ποιο λόγο ζητάει να απομακρυνθεί το ΚΥΤ μη λαμβάνοντας υπόψιν το πρόβλημα ηλεκτροδότησης που θα δημιουργούσε η υλοποίηση αυτής της απόφασης. 

Πουθενά δεν αναφέρεται επιβάρυνση της υγείας των δημοτών ενώ όσοι κατέφυγαν για τέτοιους λόγους απέτυχαν να εξασφαλίσουν αποζημιώσεις από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Αποζημιώσεις εκατομμυρίων γιατί άμα σε πεθαίνει το ΚΥΤ προφανώς και δεν θα σου επιδικάσουν "ψίχουλα" ως αντίτιμο της σοβαρής ζημιάς που θα είχες υποστεί εάν το ΚΥΤ στον Υμηττό δεν λειτουργούσε με όλους τους κανόνες ασφαλείας για την υγεία μας. 

Το νέο προεδρικό διάταγμα για την ανάπτυξη και την προστασία του Υμηττού που θα έρθει σύντομα έχει όλες εκείνες τις μελέτες που αποδεικνύουν πως ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα για την ΥΓΕΙΑ των δημοτών των δύο δήμων δεν υπάρχει ( Ηλιούπολη - Ελληνικό- Αργυρούπολη) και προβλέπει την αναβάθμισή του αλλά και την υπογειοποίησή του εάν αυτό κριθεί αναγκαίο για περισσότερη ασφάλεια της υγείας μας.

Θα επανέλθουμε εάν χρειαστεί αναμένοντας το νέο προεδρικό διάταγμα που θα δώσει οριστική λύση σε ένα σωρό αυθαιρεσίες στον ορεινό όγκο του Υμηττού που καλύπτονταν για δεκαετίες από όλες τις κυβερνήσεις. Ένα προεδρικό διάταγμα που θα έπρεπε λογικά να υπερασπίζονται όσοι κόπτονται για την Προστασία του Περιβάλλοντος αντί να αντιδρούν. 

ΥΓ: Κάποιοι από τους δικαστές τόνισαν τις παρατεταμένες διακοπές ρεύματος που θα είχαμε σε περίπτωση που το ΚΥΤ απομακρύνονταν αλλά ατυχώς για όλους εμάς μειοψήφησαν! Είναι γνωστό άλλωστε πως και στο δικαστικό σώμα είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν στα λεφτόδεντρα με αποφάσεις υπέρ των περικοπών στους μισθούς και στις συντάξεις των άλλων αλλά όχι στις δικές τους! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: