ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο πλευρό των καταληψιών - μαθητών οι κομμουνιστές της πόλης μας

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Στο πλευρό των καταληψιών - μαθητών οι κομμουνιστές της πόλης μας


 Δεν είμαστε υποχρεωμένοι φυσικά να μεταφέρουμε τις αστειότητες της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης κατά της κυβέρνησης που δίνει έναν τιτάνιο αγώνα εδώ και μήνες για να είναι η χώρα μας σε καλύτερη θέση από πολλές άλλες  όσον αφορά στα θύματα της πανδημίας. 

Μιας πανδημίας για την οποία φέρει ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ευθύνες το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας και όσα ακόμα κράτη - παρίες συγχρωτίζονται μαζί του και καλύπτουν το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο θανατηφόρος ιός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο της Κίνας. 

Ο αριθμός μαθητών ανά τάξη που ονειρεύεται η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης προφανώς και δεν ισχύει ούτε στην κομμουνιστική Βόρεια Κορέα αλλά ούτε υιοθετείται από το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας . 

Οι νέοι Τσίπρες που αρέσκονται σε "επαναστατική γυμναστική" και στα σχολεία της πόλης μας αργά ή και πολύ γρήγορα θα καταλάβουν πως τα ΑΝΕΔΑΦΙΚΑ αιτήματά τους δεν θα ικανοποιηθούν. 

Αντίθετα πολύ σύντομα θα κάνουν μαθήματα εξ΄αποστάσεως αφού στο μόνο που έχουν δίκιο είναι πως η φιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ δεν έδωσε την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ σε όσους επιθυμούν την τηλεκπαίδευση. 

Οι τοπικοί κομμουνιστές και οι συνοδοιπόροι τους από άλλους πολιτικούς χώρους πολύ γρήγορα θα αντιληφθούν πως η κοινωνία άλλαξε και τα "επιτεύγματα" του αντιμνημονίου δεν θα τα ζήσουμε και πάλι. 

Η πλειοψηφία των πολιτών στηρίζει τα μέτρα της κυβέρνησης και αποδέχεται τον τιτάνιο αγώνα που έχει δοθεί για να μπορούν οι κομμουνιστές να ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ με γεμάτες τις τσέπες. 

Το να γίνουμε ΟΛΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι και να αξιολογούμαστε χωρίς συνέπειες για την δουλειά μας είναι κάτι το οποίο θα τελειώσει και εδώ όπως άλλαξαν πολλά στις εργασιακές σχέσεις. 

Το ΚΚΕ που ενδιαφέρεται για να δικαιώματα των εργαζομένων ας αναλάβει δράση για να εφαρμοστούν αυτά σε κράτη όπου διοικούνται από στυγνά κομμουνιστικά καθεστώτα όπως η Βόρεια Κορέα. 

Το να το παίζουν δημοκράτες υβρίζοντας τα ΜΜΕ και του δημοσιογράφους της πατρίδας μας είναι μια πρακτική που δεν θα τους βγει. Ας μην καθυστερούν λοιπόν την "επανάστασή" τους για να ΗΤΤΗΘΟΥΝ εκ νέου όπως την περίοδο 1946-1949 που ήθελαν να επιβάλλουν δια της ΒΙΑΣ τον κόκκινο φασισμό στην πατρίδα μας. 

Τέλος καλούμε τους γονείς να συνετίσουν τα παιδιά τους γιατί προφανώς και οι μαθητές θα αφεθούν για ένα χρονικό διάστημα να κάνουν τον "χαβαλέ" τους αλλά μετά η κανονικότητα που λέει ΟΧΙ στις καταλήψεις θα εφαρμοστεί. 

Αρκετά προβλήματα έχει η χώρα δεν θα κυνηγάει και μαθητές που μάλλον αγνοούν πως η χώρα μας είναι χρεοκοπημένη και χιλιάδες νέοι κατέφυγαν στον δυτικό κόσμο για ένα καλύτερο αύριο. 

Μην παρασύρονται από τις ιδεοληψίες της Αριστεράς και από καθηγητές που τα ωθούν στον μάταιο αγώνα τους. Οι εκπαιδευτικοί θέλουν απλώς να πάρουν κάποια μηνιάτικα μη δουλεύοντας αυτά τι συμφέρον έχουν; 

Βεβαίως υπάρχουν και εκπαιδευτικοί που και την αξιολόγηση θέλουν και στην τηλεκπαίδευση πέταγαν και άλλοι που δεν ήξεραν ούτε να ανοίγουν τον υπολογιστή τους! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: