ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι ακριβώς κέρδισε ο δήμος μας από την δικαστική διαμάχη με τους κληρονόμους Νάστου; - Δεν έχουν καταλάβει πως ο δήμος μας θα κληθεί να πληρώνει μίσθωμα για τα ακίνητα που χρησιμοποιεί στον ιδιοκτήτη τους ( Ελληνικό Δημόσιο)

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Τι ακριβώς κέρδισε ο δήμος μας από την δικαστική διαμάχη με τους κληρονόμους Νάστου; - Δεν έχουν καταλάβει πως ο δήμος μας θα κληθεί να πληρώνει μίσθωμα για τα ακίνητα που χρησιμοποιεί στον ιδιοκτήτη τους ( Ελληνικό Δημόσιο)

 


Πήραμε τα οικόπεδα από έναν ιδιώτη με μια απόφαση (για τους περισσότερους πολιτική) και έως και το 2018 ενοίκια εισέπρατταν όσοι πλέον έχασαν την ιδιοκτησία τους. 

Τα ακίνητα πλέον είναι στην ΕΤΑΔ ( στα χέρια των δανειστών μας εάν δεν το έχουν καταλάβει όσοι πανηγυρίζουν) που μπορεί ανά πάσα στιγμή να τα πουλήσει σε άλλον ή και στον ίδιο ιδιώτη! 

Πρόσφατα ιδιώτης κέρδισε οικόπεδο όπου είχαν μέσα παιδική χαρά ( οι κατσαπλιάδες) αλλά προφανώς οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν ενημερώθηκαν για να πάρουν θέση και οι "έγκριτοι" νομικοί του δήμου μας που είχαν χάσει δεκάδες δίκες από τους κληρονόμους Νάστου μάλλον δεν το γνωρίζουν. 

Η Ιστορία θα γράψει πως τα οικόπεδα πάρθηκαν από έναν ΙΔΙΩΤΗ για να καταλήξουν σε άλλον. Αυτή την πικρή αλήθεια σας αποκρύπτουν και φυσικά χρειάζονται νέες καταλήψεις και αγώνες εάν θέλουμε τα οικόπεδα αυτά να παραχωρηθούν από το Ελληνικό Δημόσιο στον δήμο μας. Γιατί άμα βασίζεις τους αγώνες σου σε παρανομίες πρέπει να συνεχίσεις έως ότου κερδηθεί η "επανάσταση" και επέλθει ο κομμουνισμός στην χώρα μας όπου είναι κατά της ατομικής ιδιοκτησίας. Το κράτος μοιράζει στους προλετάριους τα "κλουβιά" στα οποία θα ζουν και τους δίνει και λίγο φαγητό για να επιβιώνουν εάν βέβαια υπηρετούν τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ και δεν είναι φιλελεύθεροι και δημοκράτες. 

Όμως οι καιροί άλλαξαν , η Ελληνική Δικαιοσύνη κάνει λιγότερα λάθη που εκθέτουν την χώρα μας διεθνώς και το κυριότερο από όλα δεν υπάρχει η πολιτική βούληση (αφού η χώρα εξαρτάται από τους δανειστές της) να παραχωρηθούν τα κλεμμένα κατά την δική μου άποψη στον δήμο μας ή και σε όμορους δήμους όπου κέρδισαν ανάλογες περιουσίες. 

Ο νομικός σύμβουλος του δήμου μας κ. Νίκος  Καραβέλος παραδέχτηκε πως εάν ήταν να κερδηθούν τα ΑΚΙΝΗΤΑ Νάστων νομικά μόνο ,τα οικόπεδα θα είχαν χαθεί ΟΛΑ.

Βέβαια τα ακίνητα έχουν ήδη χαθεί αφού τζάμπα δεν θα τα χρησιμοποιεί ο δήμος μας για πολύ καιρό ακόμα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: