ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν αλλάζει κάτι στις συνήθειες των εργαζομένων της καθαριότητας μετά την στήριξη από το δημοτικό συμβούλιο συνεχίζουν στους ίδιους ρυθμούς

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν αλλάζει κάτι στις συνήθειες των εργαζομένων της καθαριότητας μετά την στήριξη από το δημοτικό συμβούλιο συνεχίζουν στους ίδιους ρυθμούς


 Το προγραμματισμένο τους διάλειμμα μετά από δύο μέρες που ανησυχήσαμε που δεν τους είδαμε έκαναν εργαζόμενοι της καθαριότητας που ξυπνάνε νωρίς το πρωί για να διατηρήσουν την πόλη μας καθαρή. 

Δεν το καταφέρνουν και τα ρίχνουν χρόνια τώρα στις ελλείψεις στο προσωπικό ενώ ο τομέας απασχολεί πάνω από 200 υπαλλήλους. Θεωρούμε βέβαιο πως θα φτάσουν αισίως τους 300 έως το 2023 όπως βέβαιο θεωρούμε πως πολύ σύντομα θα κοπούν οι υπερωρίες που κάνουν κάθε μήνα. 

Οχήματα της καθαριότητας αλλά και άλλων υπηρεσιών βλέπουν παρκαρισμένα οι συνδημότες μας και σε άλλα σημεία της πόλης και μας ενημερώνουν. Φωτογραφίες παιδιά και βίντεο αφού η διοίκηση δεν έχει σύστημα παρακολούθησης των οχημάτων της όπως οι περισσότεροι δήμοι της χώρας. 

Άμα τα κλέψουν θα τα ψάχνουν και δεν θα τα βρίσκουν ενώ έχουν "εξαφανιστεί" παντελώς από τους δρόμους οχήματα με συγκεκριμένες πινακίδες που είχαν αγοραστεί επί διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου για να βοηθήσουν στο να έχουμε μια καθαρή πόλη. 

Αυτά προς το παρόν ενώ επεξεργαζόμαστε βίντεο που μας έστειλαν δημότες και αφορά περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί στην πόλη μας. 



ΥΓ: Πρόκειται για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις 8:30 σήμερα το πρωί  στο πάρκιν δίπλα στο kiosly;s και απέναντι από το Κέντρο Υγείας της πόλης μας. Το σημείο το ξέρετε ήδη αφού μιλάμε για ένα διάλειμμα που κάνουν προγραμματισμένο έχοντας συμπληρώσει την μισή τους σχεδόν βάρδια αφού ξεκινούν από τις 4 το πρωί . Τι ισχύει θα το μάθετε όταν ο νυν Αντιδήμαρχος Καθαριότητας παραδώσει στον επόμενο το δύσκολο έργο να δούμε επιτέλους μια υποφερτή στον τομέα της καθαριότητας πόλη. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μην ανησυχείς ειμαι καλά στην υγεια μου...σου εχω πει φωναξε και μενα να με βγαλεις φωτογραφία μαζι με το φορτηγο μπας και βρω καμμια καλή τυχη!!!ελευθερο και ωραιο "παιδι" ειμαι!!!μην φοβασαι δεν θα σου στερησω καμμία δεν εχουμε τα ιδια γουστα...Στο υστερόγραφο προσπάθησες να καλύψεις την κακοήθεια του κειμένου σου πάντως...