ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κυριάκος Μητσοτάκης: "Κλειστά σχολεία ... κλειστά μυαλά" - Τον άκουσαν στο 1ο Γυμνάσιο- Λύκειο της πόλης μας οι μαθητές και όλα δείχνουν πως σταματούν την κατάληψη

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Κλειστά σχολεία ... κλειστά μυαλά" - Τον άκουσαν στο 1ο Γυμνάσιο- Λύκειο της πόλης μας οι μαθητές και όλα δείχνουν πως σταματούν την κατάληψη



UPDATE: ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! 
Θέμα ώρας είναι να λήξει η κατάληψη στο 1ο Γυμνάσιο- Λύκειο της πόλης μας αφού οι μαθητές αντιλήφθηκαν το αδιέξοδο. 

Η μικρή μειοψηφία που είχε κάνει την ΚΑΤΑΛΗΨΗ αγνοώντας την γνώμη των πολλών δείχνει να πείθεται από τον διάλογο με την Διευθύντρια του Σχολείου που έκανε και κάνει  ό,τι είναι δυνατόν για να μην χάσουν τα μαθήματα οι μαθητές της. 

Υλικές ζημιές δεν υπάρχουν άλλωστε χθες έγινε η ΚΑΤΑΛΗΨΗ και σήμερα πιθανότατα λήγει. Οι μαθητές της περιοχής μου για ακόμη μια φορά δείχνουν πως είναι κάποια χρόνια μπροστά από τα υπόλοιπα σχολεία της πόλης που "χορεύουν" ακόμα αλλά όχι για πολύ σε "κομμουνιστικούς" ρυθμούς. 

Πάντως η ΚΑΤΑΛΗΨΗ τελικά παρέμεινε και το ΣΚ και από Δευτέρα μάλλον θα έχουμε την ΛΗΞΗ της αφού οι μαθητές αλλάζουν διαθέσεις ανά ώρα! 

Τα κομματόσκυλα του ΚΚΕ με υβρίζουν όπως βλέπετε στα σχόλια και τους αφιερώνω και πάλι το τραγούδι των Αγγέλακα- Πανούση . 

Μαζί βέβαια με την υπενθύμιση πως η παραβατικότητά τους δεν θα είναι ΠΛΕΟΝ ένα  απλό αυτόφωρο. Περιμένω και ανακοίνωσή τους για τις χθεσινές συλλήψεις μια και το ΚΚΕ δείχνει ΑΦΩΝΙΑ ενώ με την ρητορική του κατά της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ στοχοποιεί χρόνια τους συμμάχους της χώρας μας. Έχουν δικά τους ΜΜΕ για να περάσουν τις απόψεις τους ας αφήσουν εμάς να επιτελέσουμε το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ και ας σταματήσουν τις αηδίες για "μπουκωμένα" ΜΜΕ.

Στις κάλπες θα πάρουν και πάλι από τους πολλούς την ΑΠΑΝΤΗΣΗ που τους αξίζει ,θα τους περάσει ακόμα  και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου! 




Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: