ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιάννης Ανζινάς: Σεβόμαστε τους αγώνες των μαθητών αλλά οι κάδοι απορριμμάτων δεν επιτρέπεται να μετακινούνται για να κλείνουν τις εισόδους των σχολείων κατά τη διάρκεια καταλήψεων

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Γιάννης Ανζινάς: Σεβόμαστε τους αγώνες των μαθητών αλλά οι κάδοι απορριμμάτων δεν επιτρέπεται να μετακινούνται για να κλείνουν τις εισόδους των σχολείων κατά τη διάρκεια καταλήψεων




Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας -Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Απορριμμάτων κ. Γιάννης Αντζινάς τόνισε τα εξής: 
Σεβόμαστε τους αγώνες που δίνουν οι μαθητές των σχολείων της πόλης μας, για μια καλύτερη δημόσια παιδεία, άλλωστε ως μαθητές περάσαμε και εμείς αντίστοιχα τις ανησυχίες και αντιμετωπίσαμε προβλήματα όπως εκείνοι και συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματά τους.
Οφείλουν κι εκείνοι από τη μεριά τους να σέβονται την πόλη, τους κατοίκους αλλά και τους εργαζόμενους του τομέα καθαριότητας.
Οι κάδοι απορριμμάτων και οι κάδοι ανακύκλωσης δεν επιτρέπεται να μετακινούνται προκειμένου να κλείνουν τις εισόδους των σχολείων κατά τη διάρκεια καταλήψεων!!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ό,τι ενόχλησε και ορθώς τον κ. Αντζινά δεν θεωρήθηκε σημαντικό από άλλον Αντιδήμαρχο που συνομίλησε με μαθητές - καταληψίες και δεν υπέπεσε προφανώς στην αντίληψη το κλείσιμο των εισόδων με κάδους. Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Δημοτικής Αστυνομίας  κ. Παναγιώτης Κόκλας πήγε από άλλη είσοδο και διέφυγε της προσοχής του το γεγονός. Πήγε στην είσοδο στα πλάγια που είναι και η κεντρική εάν και πλέον έχουμε το ίδιο πρόβλημα. 


Οι εικόνες που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ο κ. Αντζινάς δείχνουν την ΑΛΗΘΕΙΑ των λόγων του αφού μάλλον οι μαθητές θεωρούν πως οι κάδοι απορριμμάτων θα εμποδίσουν την οργανωμένη Πολιτεία να ανοίξει τα σχολεία όποτε το θελήσει. Αργεί για μικροπολιτικές σκοπιμότητες αφού και να τα ανοίξει κάποια εάν δεν γίνει ΑΜΕΣΑ τηλεκπαίδευση θα κλείσουν λόγω covid-19. 

Στο τέλος θα την πληρώσουν οι μαθητές αφού οι εκπαιδευτικοί μια χαρά πληρώνονται με κλειστά σχολεία , όσοι έχουν χρήματα στέλνουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά που λειτουργούν κανονικά και φυσικά η απαξίωση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ Παιδείας συνεχίζεται με ευθύνη βέβαια και της κυβέρνησης που έπρεπε ήδη να έχει επιβάλλει τον νόμο που απαγορεύει τις καταλήψεις ή να τον καταργήσει εάν τον θεωρεί άδικο. 

Δείτε την άθλια εικόνα με κάδους "αναχώματα" μπροστά στις εισόδους των σχολείων μας. 



Και βέβαια να συνεισφέρουμε και εμείς με το 1ο Γυμνάσιο της πόλης μας που μας στεναχώρησε ιδιαίτερα γιατί έχει παράδοση στο να μην πέφτει στις "παγίδες" της Αριστεράς και έχει συμβάλει τα μέγιστα στον ιδεολογικό χώρο που κινείται το δικό μας ιστολόγιο με εξέχοντα μέλη του να είναι αυτή την στιγμή σε μεγάλα ευρωπαϊκά κόμματα που παλεύουν για μια καλύτερη Ευρώπη. 


Οι τρεις κάδοι έξω από την είσοδο του 1ου Γυμνασίου της πόλης μας με στεναχώρησαν ιδιαίτερα γιατί από αυτό το σχολείο έχουν βγει πολλοί συναγωνιστές και δεν περίμενα ποτέ πως μια παράδοση δεκαετιών θα την "χάλαγαν" όσοι δηλώνουν πως δεν είναι με κανένα κόμμα αλλά για εμάς μεταφέρουν τις καταστροφικές για την χώρα μας Ιδέες της Αριστεράς. 

Και βέβαια τα δίκαια αιτήματα των μαθητών είναι ανεδαφικά αλλά ο λαϊκισμός και το να χαϊδεύεις τα αυτιά εξακολουθεί και συναρπάζει ένα κομμάτι της κοινωνίας μας. 

Μετά την εκ νέου χρεοκοπία της χώρας μας , τα νέα μνημόνια και το "πετσόκομμα" μισθών και συντάξεων θα μειωθεί το ποσοστό των λαϊκιστών. Θα το υποστούμε και αυτό αφού η κυβέρνηση που και εμείς ψηφίσαμε για να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα μείωσης του Δημοσίου κάνει ακριβώς το ακριβώς αντίθετο. 

Βλέπετε τόσο κολλητοί και φίλοι και με ένα ΑΣΕΠ που χρόνια τώρα νομιμοποιεί την ΑΔΙΚΙΑ η είσοδος στο Δημόσιο είναι ένα ρουσφέτι που αναζητούν οι περισσότεροι. 

Έτσι και αυτή ενδίδει και το αποτέλεσμα το ξέρουμε το ζήσαμε το 2010 αφού η κυβέρνηση Καραμανλή είχε φροντίσει την περίοδο 2004-2009 να βοηθήσει ώστε να χρεοκοπήσει η χώρα. 

ΥΓ: Η φωτογραφία του κ. Αντζινά είναι προ covid-19 και για τον λόγο αυτό ουδείς φοράει μάσκα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: