ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν γίναμε σοφότεροι από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αφού κάποιοι εμμένουν στο να μη γίνει ΤΙΠΟΤΑ θετικό για την πόλη μας!

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν γίναμε σοφότεροι από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αφού κάποιοι εμμένουν στο να μη γίνει ΤΙΠΟΤΑ θετικό για την πόλη μας!





Μπάχαλο και το χθεσινό διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο με  τις περισσότερες  παρατάξεις να συμφωνούν σε ΜΥΘΟΥΣ και ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ που θα λάβουν ΤΕΛΟΣ με το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού. 

Για ακόμη μια φορά ακούστηκαν ΨΕΥΔΗ, για δήθεν βλάβη της υγείας των δημοτών μας από την λειτουργία του ΚΥΤ στον Υμηττό  κάτι που προφανώς έχει καταπέσει από όσους προσέφυγαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη διεκδικώντας αποζημιώσεις για βλάβη της υγείας τους. 

Οι ψευδείς αυτές ειδήσεις προφανώς και στοχοποιούν την κυβέρνηση (αλλά και ΜΜΕ σαν το δικό μας) που υπεύθυνα και τηρώντας την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ προσπαθεί να λύσει το θέμα του Κοιμητηρίου στον δήμο μας αλλά και στον όμορο με εμάς δήμο του Αλίμου αλλά και να εξασφαλίσει την ομαλή ηλεκτροδότηση των δήμων των Νοτίων Προαστίων με ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ που προβλέπεται στο νέο προεδρικό διάταγμα. 

Είναι γραφικό να ισχυρίζεται κάποιος πως τόσες διαφορετικές κυβερνήσεις αφήνουν ένα ΚΥΤ που βλάπτει σοβαρά την υγεία μας και προφανώς εάν κάτι τέτοιο συνέβαινε θα έπρεπε να είχαμε καταφύγει ακόμα και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για την απομάκρυνσή του αφού στα Ελληνικά δεν βρίσκουμε ανταπόκριση. 

Το θέμα είναι με τι ΣΤΟΙΧΕΙΑ ισχυρίζονται κάποιοι αυτό,  αφού εμείς γνωρίζουμε και θα παρουσιάσουμε μετά την ψήφιση του νέου προεδρικού διατάγματος για τον Υμηττό μελέτες και μετρήσεις από μεγάλα διαγνωστικά κέντρα που μέσω αυτών αποδεικνύεται πως το ΚΥΤ εκπέμπει ακτινοβολία που δεν επηρεάζει τον ανθρώπινο οργανισμό, μέσα στα επιτρεπτά όρια που προβλέπουν οι κανόνες που τηρούνται σε όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. 

Τι συμφέροντα εξυπηρετούν όσοι επικαλούνται λόγους υγείας δεν γνωρίζουμε αφού προφανώς και δεν είμαστε μέσα στο μυαλό τους. Για εμάς το κάνουν απλώς για να λαϊκίσουν και να αφήσουν τελικά την πόλη μας χωρίς νέο κοιμητήριο τώρα που το παλιό δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μας. 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν θα υποκύψουμε ΠΟΤΕ στον λαϊκισμό που οδήγησε τον δήμο μας ουσιαστικά χαμένο και στο θέμα της Δημόσιας Περιουσίας αφού στην ΚΑΤΟΧΗ του (ως δήμος) δεν έχει κανένα από τα ακίνητα Νάστου και αργά ή και πολύ γρήγορα θα κληθεί να πληρώνει ενοίκιο για  όσα χρησιμοποιεί. 

Ακολουθεί μια θέση για εμάς ΕΥΘΥΝΗΣ τεσσάρων πρώην δημοτικών συμβούλων της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που δεν κάνουν κωλοτούμπες και ακολουθώντας όσα λέει και ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος επιθυμούν να λυθεί και το πρόβλημα του νεκροταφείου που αντιμετωπίζει ο δήμος μας αλλά και να υπάρχει το 150άρι ΚΥΤ που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του ηλεκτροφωτισμού στην πόλη μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: