ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με αυτούς τους υπαλλήλους καθαριότητας δεν πας πουθενά - Δώστε αύριο την δομή σε ιδιώτη

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Με αυτούς τους υπαλλήλους καθαριότητας δεν πας πουθενά - Δώστε αύριο την δομή σε ιδιώτη

 


Χθες οι υπάλληλοι καθαριότητας μάζεψαν κλαδιά από την οδό Λαγκαδίων . Τους έστειλε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Αντζινάς μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε από συνδημότη μας. 

Αφού πήγαν δεν είδαν τι κατάσταση επικρατεί στην οδό Πανταζή; Δηλαδή πρέπει να έχουν έναν Αντιδήμαρχο πάνω από το κεφάλι τους να τους λέει το αυτονόητο; 

Οι φωτογραφίες είναι σημερινές του συνδημότη μας Άγγελου Κάνδηλα και φυσικά εξοργιστήκαμε γιατί στο χθεσινό μας ρεπορτάζ είπαμε και μπράβο σε υπαλλήλους που κάνουν πως δεν βλέπουν. 

Δεν θεωρώ πως αξίζει να ασχοληθεί κάποιος παραπάνω με τον τομέα καθαριότητας του δήμου μας. Κατευθείαν σε ιδιώτη και οι πάνω από 200 εργαζόμενοι στα σπίτια τους. 

Η Ηλιούπολη έχει καταντήσει χωματερή και οι δημότες πληρώνουν πάνω από 9,5 εκ. ευρώ τον χρόνο για τον τομέα της καθαριότητας. Το "πάρτι" αυτό πρέπει να τελειώσει, και θα τελειώσει αφού οι ίδιοι οι εργαζόμενοι επιθυμούν να απαξιώσουν τελείως τον τομέα τους. 



Βέβαια εδώ εμπλέκεται και ο τομέας Πρασίνου και ο Αντιδήμαρχος κ. Καλούδης που μέσα σε δημοτικό συμβούλιο παραδέχθηκε πως έχει μόλις 18 υπαλλήλους μέσης ηλικίας τα 55 έτη! Και αναρωτιόμαστε γιατί αφού αντικειμενικά αυτοί δεν μπορούν να καλύψουν όλο το πράσινο του δήμου μας γιατί δεν δίνουμε περισσότερες εργασίες σε ιδιώτες; Τι περιμένουμε να προσλάβει ένα χρεοκοπημένο κράτος νέους υπαλλήλους ; Εδώ με το ζόρι προσλαμβάνει γιατρούς εν μέσω πανδημίας. Διαβάστε και εδώ  το θέμα από το ιστολόγιο του συνδημότη μας Άγγελου Κάνδηλα. 

Σ.Μ 

3 σχόλια:

Στάθης Γαυγιωτάκης είπε...

Είμαι εργαζόμενος του Δήμου με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Δεν πίστευα ποτέ πως μια μέρα θα ασχοληθώ στη ζωή μου με έναν τυχάρπαστο σαν κι εσένα που το μόνο που είναι ικανός να κάνει, είναι απλά να κατηγορεί. Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι που θα πεις πως πρέπει να πάω σπίτι μου; Ε; Πόσα κιλά; Τι μαλακία είναι αυτή που γράφεις; Νομίζεις πως απλά θα γράφεις και θα κατηγορείς κόσμο, χωρίς να γνωρίζεις πράγματα και καταστάσεις; Αν δεν γνωρίζεις πώς δουλεύει το γκαράζ του Δήμου, το βουλώνεις και δεν μιλάς. Αλλιώς, όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος (όχι εσύ) ρωτάει και μαθαίνει. Ο άλλος στην Εθνάρχου Μακαρίου έκανε παράπονα που κλείσαμε τον δρόμο, αναγκαστικά για 10 λεπτά να μαζέψουμε κλαδιά και όταν του είπα να προτείνει κάτι, με κοίταγε σαν χάνος. Έλα να με απολύσεις εσύ αν έχεις τα κότσια και όχι να γράφεις στην "κωλοφυλλάδα" σου την κάθε μαλακία που σου κατέβει στο κεφάλι. Έχεις καταστρατηγήσει το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης. Δεν λέμε ό,τι γουστάρουμε. Λέμε αυτό που πρέπει. Γι'αυτό ο τρισμέγιστος δάσκαλος του παμμέγιστου Μέγα Αλέξανδρου, Αριστοτέλης, ήταν κατά της δημοκρατίας. Γιατί όπως είπε: δεν υπάρχει τίποτα πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων. Εκεί ανήκεις κι εσύ, γιατί δεν ασχολείσαι με τα κοινά, όπως οι Αρχαίοι Έλληνες. Κάποτε θεωρούνταν άχρηστος όποιος δεν ασχολούταν με τα κοινά. Εσύ δεν ασχολείσαι με τίποτα άλλο παρά με το να κατηγορείς κόσμο. Τράβα πάρε σαρώστρα, σκούπα, φαράσι και σακούλες και ξεκίνα να σκουπίζεις. Νοίκιασε φορτηγό και ξεκίνα να μαζεύεις. Σαν κακιασμένη πεθερά κάνεις που κυνηγά τη νύφη από πίσω για να της βρει ψεγάδια. Άντε μπράβο. Μόνο να μιλάς ξέρεις κι εσύ. Άσε εμάς τους συμβασιούχους να κάνουμε αυτό που μας λένε και που ξέρουμε και κόψε τις σαχλαμάρες. Αντί να μιλάς για τον κάθε κάτοικο που τα αφήνει όπως θέλει, όπου θέλει, ασχολείσαι με εργάτες που έχουν ημερομηνία λήξης. Αλήθεια, σκούπισες ποτέ; Δούλεψες ποτέ στον ήλιο; Ή έχεις μπροστά σου ένα γραφείο και από πάνω σου ένα κλιματιστικό;

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Αυτό που "πρέπει" προφανώς και μην το αναζητάς σε ένα δημοκρατικό ΜΜΕ σαν το δικό μου. Ο Αριστοτέλης και η "μετριοπαθής ολιγαρχία" του δεν με συναρπάζει. Έτσι και αλλιώς πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουν μόνο οι ΗΠΑ που είναι για μένα Κράτος πρότυπο. Δεν θα νοικιάσω φορτηγό για να μαζεύω δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Δουλειά μου είναι να αφυπνίζω τους πολλούς που θα αποφασίσουν εάν εν έτει 2020 θέλουν ακόμα το Κράτος να μαζεύει τα σκουπίδια. Οι κάτοικοι προφανώς και εάν αφήνουν τα σκουπίδια όπου θέλουν υπάρχει δημοτική αστυνομία για να γράψει κλήσεις. Οι δημότες αφήνουν κανονικά τα σκουπίδια τους αλλά ατυχώς βλέπουν πως αυτά μένουν αμάζευτα. Εκθέσατε έναν καλό Αντιδήμαρχο Καθαριότητας τον εκθέτετε με την συμπεριφορά σας καθημερινά και προφανώς κάποια στιγμή θα καταλάβουν και οι δημοτικοί μας άρχοντες πως η καθαριότητα δεν μπορεί παρά να πάει σε ιδιωτική εταιρία. Βασικά εσύ αφού είσαι από τους συμβασιούχους όπως λες δουλεύεις . Δεν σου έχει κάνει εντύπωση πως από τα πάνω από τα 200 άτομα της καθαριότητας δεν δουλεύουν παρά μόνο οι μισοί; Στο γκαράζ τι να δούμε όταν φύγει ο Αντζινάς από Αντιδήμαρχος θα δεις αναλυτικό ρεπορτάζ πως παίζουν τάβλι!

Στάθης Γαυγιωτάκης είπε...

Τον εκθέτουμε;;; Τι λες ρε;;; Είσαι σοβαρός;;; Μας κατηγορείς;;;;
Μην τολμήσεις να μας κατηγορήσεις με ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ κατηγορίες, γιατί θα φας τέτοια μήνυση που θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει!! Άντε μπράβο!! Τη συκοφαντία σου αλλού! Δεν περνάει σε μένα! Θα τα πούμε στο δικαστήριο αν κατηγορήσεις ξανά με τέτοιον τρόπο!
Κάνε μας μήνυση αν έχεις πρόβλημα και όχι να παραπλανάς τους αναγνώστες σου! Όσους κι αν έχεις...