ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φωνή λογικής αυτή του πρώην δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου για το ΚΥΤ στον Υμηττό - Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο χρόνο 37:12 έως 42:44 έως

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Φωνή λογικής αυτή του πρώην δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου για το ΚΥΤ στον Υμηττό - Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο χρόνο 37:12 έως 42:44 έως


Ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου (χρόνος 37:12) αναφέρει για  το συμβολικό γκρέμισμα από μπουλντόζες μέρους της μάνδρας που περικλείει τις εγκαταστάσεις του ΚΥΤ και προφανώς θεωρεί δεδομένο πως δεν θα απομακρυνθεί αφού δεν υπάρχει άλλος χώρος στον οποίο μπορεί να εγκατασταθεί. Θεωρεί πως πρέπει να υπογειοποιηθεί και να συνέχιζε ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος διατηρώντας τα "κεκτημένα" που τα αναφέρει σε αυτό το μικρό απόσπασμα. Δείτε όλο το βίντεο για να δείτε πως το ΚΥΤ δεν είχε μόνο αυτούς που το πολεμούσαν αλλά και αυτούς που μαζί με τα ΜΑΤ απώθησαν βίαια όσους κατοίκους αντέδρασαν το 2003 που έγινε το 150αρι. Όλες οι προδιαγραφές είναι για 400αρι ο Γιάννης Αναγνώστου το ΤΟΝΙΖΕΙ για να το καταλάβουν όσοι και σήμερα καλούν τους δημότες σε αγώνες που θα μας αφήσουν ένα αναβαθμισμένο ΚΥΤ των 400 Kv και καθόλου νεκροταφείο αφού οι δημοτικοί μας σύμβουλοι αποφάσισαν ομόφωνα αυτό στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Δείτε και τον Βασίλη Βαλασόπουλο τι έλεγε για το ΚΥΤ αλλά φεύγοντας το 2019 οριστικά από την δημαρχία το ΚΥΤ παρέμεινε στη θέση του και έγιναν όλες οι διεργασίες για να ετοιμάζεται οσονούπω να υλοποιηθεί η αναβάθμισή του.


Ξεκάθαρη η Τασία Τσατσούλη για το πως γίνονται οι "αγώνες" και πως ανατρέπονται οι αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης. Προσωπικά μου άρεσε η τοποθέτησή της αφού όσοι περιμένουν να σωθούν από τις τάχα βλαβερές συνέπειες της ακτινοβολίας του ΚΥΤ με "επαναστάτες" τους Ευσταθίου, Αραμπατζή, Μανιάτη, Χατζηδάκη ή Ψυρρόπουλο θα απογοητευθούν οικτρά. 

Εάν πίστευα πως το ΚΥΤ απειλεί την ΥΓΕΙΑ μας η λύση για μένα θα ήταν ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ με τα μηχανήματα του δήμου που άλλωστε τα περισσότερα είναι σε αχρηστία. Το να περιμένει κάποιος μετά από 20 και πλέον χρόνια λειτουργίας του να πεθάνουμε όλοι για να κάνει την επανάστασή του και να κερδίσει ψηφαλάκια στις κάλπες του 2023 είναι απλώς ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ. 

Και φυσικά οι αγώνες των κατοίκων που περιμένουν από τον καναπέ τους να φύγει το ΚΥΤ εμάς δεν μας ενθουσιάζουν. Το παραμύθι πως τόσες κυβερνήσεις δούλεψαν για να καταστρέψουν την ΥΓΕΙΑ μας και πως η χρεοκοπημένη ΔΕΗ είναι κολοσσός είναι πολύ κομμουνιστικό για να το πιστέψουμε εμείς οι φιλελεύθεροι. 

Έχουν φτιάξει οι τοπικοί μας παράγοντες μια κοινωνία που πιστεύει στα παραμύθια τους να δω τι θα τους πουν όταν το ΚΥΤ γίνει 400αρι αφού εάν δεν γίνει τέσσερις δήμοι θα έχουν συνεχείς διακοπές ρεύματος γιατί το "σύστημα" δεν αντέχει άλλη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 

ΥΓ: Ο Γιάννης Αναγνώστου πήρε ευθύνες πάνω του ως δήμαρχος καλό θα ήταν να πάρουν και όλοι όσοι τα ρίχνουν πάντα στους άλλους. Δείτε 1:07:53 και την τοποθέτηση του κ. Αραμπατζή που φυσικά δεν είναι κανένα κορόϊδο και καταλαβαίνει πως πάνε για 400αρι, στο οποίο βέβαια είναι κάθετα αντίθετος. Ας τα πει στο κόμμα του τη ΝΔ , αυτή κυβερνάει αυτή παίρνει τις αποφάσεις αυτό το διάστημα. Ποιο έντιμο να παραιτηθείς εάν πιστεύεις πως το κόμμα στο οποίο ανήκεις δεν ενδιαφέρεται για την υγεία των δημοτών μας αλλά και του δήμου της Ελληνικού- Αργυρούπολης. 
Ψηφίσματα απομάκρυνσης για το ΚΥΤ στον Υμηττό έχουν γίνει πολλά και το 2013 όπως βλέπετε η τότε διοίκηση ψήφισε να ΦΥΓΕΙ. Παράλληλα τα μέλη της ψήφισαν και ξαναψήφισαν  κόμματα που το έστησαν και το διατήρησαν. Εάν αυτό δεν είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τότε τι είναι ; 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: