ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για τα σκουπίδια στην πόλη και οι δημοτικοί μας σύμβουλοι καταδικάζουν εμάς που δείχνουμε μια ΑΛΗΘΕΙΑ που τους ντροπιάζει

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για τα σκουπίδια στην πόλη και οι δημοτικοί μας σύμβουλοι καταδικάζουν εμάς που δείχνουμε μια ΑΛΗΘΕΙΑ που τους ντροπιάζει


 Ας δείξουμε στους δημοτικούς μας συμβούλους σημεία της πόλης όπου κατέγραψαν και σήμερα οι συνδημότες μας μέσα στην ΒΡΩΜΑ

 Η κ. Χωριανοπούλου στην κυριακάτικη βόλτα της συνάντησε τα παρακάτω τα οποία και "κλέψαμε" από ομάδα της πόλης που τα ανέβασε. 






Εμείς πάλι εγκαταλείποντας το πεντακάθαρο οικοδομικό μας τετράγωνο συναντήσαμε στην οδό Απόλλωνος την παρακάτω εικόνα: 



Και αφού εμείς θίγουμε σκληρά εργαζόμενους υπαλλήλους της καθαριότητας αποτυπώνοντας την ΑΛΗΘΕΙΑ που βγάζει μάτι ρωτούμε απλά και ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποιος φταίει για αυτή την απαράδεκτη κατάσταση; 

Να απαντήσουμε εμείς για να αποποιηθούν τις ευθύνες όσοι τις έχουν; Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν υποχρεώνει τους δήμους να δώσουν την δομή της καθαριότητας σε ιδιώτη! 

Γιατί προφανώς και ένας ιδιώτης που θα έπαιρνε 9,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να έχει την πόλη μας ΚΑΘΑΡΗ θα την είχε . 

Για όσους δεν πιστεύουν στις ικανότητες του ιδιώτη να τους πούμε πως όταν ο δήμος χρειάζεται κοψίματα ψηλών δένδρων ή και απλό καθαρισμό οικοπέδων του καταφεύγει εδώ και χρόνια σε αυτόν. 

Άρα κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι μην αναζητάτε σε εμάς τους "λαγούς" έχετε βάλει εδώ και πολλά χρόνια τον ιδιώτη από το παράθυρο για να σας κάνει τις σοβαρές δουλειές και υποκριτικά λέτε για εμάς που τον θέλουμε από την πόρτα για το καλό των δημοτών μας πως εξυπηρετούμε συμφέροντα. 

Τα τελευταία 20 χρόνια παραχωρείτε σε ιδιώτες με ευτελή τιμήματα δομές της πόλης , δεν αξιοποιείτε την περιουσία του δήμου μας και παράλληλα ζητιανεύετε όλο και μεγαλύτερες κρατικές επιχορηγήσεις για να διορίζετε κολλητούς σας και μελλοντικούς ψηφοφόρους σας. 

Αφήστε τις ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ και αφού καλύπτετε τους υπαλλήλους πιάστε σκούπα και φαράσι και καθαρίστε την πόλη. Άλλωστε τα μηχανήματα που είχε αγοράσει η διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου για την καθαριότητα τα έχετε "εξαφανίσει" και παρά τις ερωτήσεις μας και στους υπαλλήλους δεν γνωρίζει κανείς την τύχη τους. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Στάθης Γαυγιωτάκης είπε...

Φταίει ο κάθε μαλάκας κάτοικος που τα αφήνει έξω από τους κάδους, συμβάλλοντας έτσι στην μετάδοση των μικροβίων. Είναι κι αυτό ποινικό αδίκημα. Ξεκίνα να φωτογραφίζεις τον κάθε παράνομο που τα πετάει έξω και μετά βλέπουμε. Δημοσιογραφίσκε του κώλου!