ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σωστά είχε καταργήσει η κυβέρνηση Σαμαρά την Δημοτική Αστυνομία αλλά οι μετέπειτα κυβερνήσεις δεν ακολούθησαν την σωστή συνταγή

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Σωστά είχε καταργήσει η κυβέρνηση Σαμαρά την Δημοτική Αστυνομία αλλά οι μετέπειτα κυβερνήσεις δεν ακολούθησαν την σωστή συνταγή



Η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας επί κυβερνήσεως Σαμαρά- Βενιζέλου ήταν μια θετική παρακαταθήκη και δεν έγινε μόνο για οικονομικούς λόγους. 

Έγινε γιατί προφανώς και πολίτες χωρίς καμία εκπαίδευση δεν μπορούν να επιβάλλουν την νομιμότητα αφού η Πολιτεία έως σήμερα τους έχει άοπλους επειδή γνωρίζει πως χρειάζεται άλλη εκπαίδευση για να επιβάλλεις τον Νόμο. 

Στο δήμο μας έως και χθες η Δημοτική Αστυνομία είχε επιφορτιστεί με διάφορα  καθήκοντα (άσχετα με τους αρχικούς στόχους λειτουργίας της) ανάμεσα σε αυτά και της επιβολής προστίμων σε παράνομα παρκαρισμένα οχήματα. 

Θέση μας πως η Δημοτική Αστυνομία πρέπει να καταργηθεί εκ νέου ,δεν βοηθάει παρά ελάχιστα και φυσικά οι προστριβές της  με τους δημότες μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στην εκάστοτε διοίκηση. 

Καλούμε τους δημότες μας να φωνάζουν την Αστυνομία  ή την Τροχαία σε κάθε διαφωνία που έχουν με τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας και σε καμία περίπτωση να μην υπογράφουν σε κλήσεις εάν έχουν αντίθετη άποψη. 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 

Ας κοιτάξουν τέλος μια από τις αρμοδιότητές τους που είναι η ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ σε κοινόχρηστους χώρους σε μια πόλη που βρωμάει από άκρη σε άκρη! 

Θεωρούμε βέβαιο πως το αποτυχημένο αυτό βασιλικό κατάλοιπο του 1836! δεν συνάδει με δυτικό κράτος. Προφανώς και ουδείς μπορεί να επιβάλει τον ΝΟΜΟ άοπλος και φυσικά η Δημοτική Αστυνομία είναι ένα ακόμα ρουσφετολογικό απομεινάρι που μας οδήγησε στη χρεοκοπία. 

Καλό θα ήταν αντί να μοιράζουν κλήσεις  για κόβουν  βόλτες σπαταλώντας άδικα την βενζίνη που εμείς πληρώνουμε  να φυλάξουν καμία δομή ή να αφήσουν τις ιδιωτικές εταιρίες να πράξουν ό,τι αυτοί  δεν είναι ικανοί! 

Μην ταλαιπωρούν άδικα τους συνδημότες μας, άλλωστε όπως καταργήθηκαν το 2013 σύντομα θα έχουν την ίδια τύχη. 


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 


Μας λένε πως είναι λίγοι ( 9 εάν δεν κάνουμε λάθος) αλλά μας στοιχίζουν πάρα πολλά. Σε κανέναν δεν έλειψαν όταν η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου πήρε την μεγάλη και χρήσιμη για την χώρα απόφαση να τους στείλει σπίτια τους. 

Δυστυχώς οι λαϊκιστές του ΣΥΡΙΖΑ μας τους επανάφεραν πίσω και έως τώρα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τους "συντηρεί" προφανώς επειδή θεωρεί χρήσιμους τους "αστυνομικούς κλητήρες" όπως τους αποκαλούν . 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: