ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σας ευχαριστούμε για τις καθημερινές επισκέψεις σας και για τα θέματα που μας στέλνετε

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Σας ευχαριστούμε για τις καθημερινές επισκέψεις σας και για τα θέματα που μας στέλνετε



Σας ευχαριστούμε για τις καθημερινές επισκέψεις και για το ό,τι μας ενημερώνετε για πράγματα που συμβαίνουν στην πόλη. 

Η δική σας ΦΩΝΗ φτάνει σε όσους διοικούν και μην έχετε καμία αμφιβολία πως τα αιτήματά σας θα λυθούν στο μέτρο του εφικτού. 

Ο δικός μας αγώνας δικαιώνεται καθημερινά επειδή εσείς μας στηρίζετε. Χωρίς εσάς δεν θα μαθαίναμε απολύτως τίποτα για το τι συμβαίνει εκεί όπου η Εξουσία διαφθείρει. 

Δεν είμαστε εδώ να χαϊδεύουμε αυτιά εσείς επιλέξατε την σκληρή στάση που κρατάμε απέναντι σε "Μεσσίες" , "ψεκασμένους" & διεφθαρμένους. 

Η ΔΙΚΗ σας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ δεν θα φιμωθεί από μια ΟΜΕΡΤΑ που είναι πάνω από κόμματα , χρώματα και ιδεολογίες. 

Η πόλη είναι πολύ "μικρή" για να μας χωρέσει όλες και όλους.  Δεν θέλαμε άλλωστε ΠΟΤΕ να έχουμε καλές σχέσεις με όλους , οι δημόσιες σχέσεις εμάς δεν μας αφορούν. 

Δεν μπορώ να περάσω υβριστικά μηνύματα κατά συνδημοτών μας  έστω και εάν είναι επώνυμα ,τους "ξεβρακώνω" εγώ για εσάς , εσείς απλώς φροντίστε να μας τροφοδοτείτε με στοιχεία και έγγραφα.

Γιατί η διαφορά μας με τους άλλους είναι πως γράφουμε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ όσο αυτοί μιλούν με εικασίες και προσπαθούν μάταια να κρύψουν τα "εγκλήματά" τους.  

 Κάποιοι μάλιστα θεωρούν πως εγώ είμαι το πρόβλημά τους προσδίδοντας σε μένα ιδιότητες που ποτέ δεν είχα. 

Η πόλη αλλάζει το αντιλαμβάνονται ΟΛΟΙ εκτός από αυτούς που θεωρούν πως θα "πουλούν" ως "φρέσκια" την σάπια πραμάτειά τους. 

Ο δικός μας αγώνας υπηρετεί Αρχές & Αξίες , ο δικός τους πολιτικές μωροφιλοδοξίες και θέσεις που τους αποφέρουν αναγνωρισιμότητα και χρήματα. Στη μάχη εναντίον μας βολεμένοι "επαναστάτες" που μας θεωρούν εύκολο στόχο. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: