ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άδικη δημοσιογραφική επίθεση στην Κωνσταντίνα- Θεοδώρα Γκόνη ένα κορίτσι υπόδειγμα του Δημοτικού Συμβουλίου

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Άδικη δημοσιογραφική επίθεση στην Κωνσταντίνα- Θεοδώρα Γκόνη ένα κορίτσι υπόδειγμα του Δημοτικού Συμβουλίου


Γράφει η Ζέτα Φλισκανοπούλου

Η Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη ήταν και είναι ένα κορίτσι που δεν κοιτά μόνο τον εαυτό της. Αυτός ήταν και ο λόγος που την οδήγησε να ασχοληθεί με τα κοινά. Εκλεγμένη για δεύτερη τετραετία, με σημαντικό έργο ως δημοτική σύμβουλος, υπηρετεί με ήθος και αξιοπρέπεια τις θέσεις που της έχουν ανατεθεί. Ενεργεί στα προβλήματα του κόσμου και αντιμετωπίζει τις ανάγκες του, βελτιώνοντας την καθημερινότητα του.
Στα 28 της δεν την τρομάζουν οι ευθύνες, ποτέ δεν την φόβιζαν. Εκτελώντας πάντα με επιμέλεια τα καθήκοντα της και κάθε εργασία που της ανέθετε το Συμβούλιο, δεν φοβόταν να εκφράσει την γνώμη της.



Η Κωνσταντίνα είναι το κορίτσι, η Δημοτική Σύμβουλος που προσπαθεί να διευκολύνει την καθημερινότητα των συνανθρώπων της για αυτό τον λόγο εισπράττει αγάπη, αποδοχή και ενθάρρυνση.
Είναι λοιπόν τουλάχιστον ανέντιμο να γίνεται στόχος αρνητικών σχολίων για μια φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο facebook από τον περσινό αγιασμό (που δεν φορούσαν μάσκες) και να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού με τον βαρύγδουπο τίτλο: «Χωρίς μάσκες στον αγιασμό Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι» ,όταν το ίδιο το site που το ανάρτησε δεν μπήκε καν στην διαδικασία να ψάξει δημοσιογραφικά, αν η φωτογραφία ήταν φετινή.

Πιθανότατα στην αγωνία του να «βλάψει» άγνωστο ποιόν και στον πόλεμο εντυπώσεων που έχει ξεσπάσει, να θεώρησε ότι έχει κάνει την μέγα ανακάλυψη. Στον βωμό άλλωστε των αναδημοσιεύσεων τέτοια λάθη γίνονται. Αν κάπου εδώ μάλιστα έληγε αυτή η φαρσοκωμωδία, να μην το συζητάγαμε καν, αλλά επανήλθαν μετά της απάντηση της Δημοτικής Αρχής με νέο ερώτημα: «Γιατί η Δημοτική Σύμβουλος χρησιμοποίησε περσινές φωτογραφίες, οι οποίες εκθέτουν τον Δήμαρχο και τον κάνουν ρεζίλι;»

Αντιλαμβανόμαστε πόσο κρίμα είναι για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, να ζούμε έναν πόλεμο εντυπώσεων και στο στόχαστρο όλων αυτών να βρίσκονται άτομα, που δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό το πολιτικό σκηνικό.

Προσπαθώντας να μειώσουν αυτό το ιδιαίτερα τιμητικό αξίωμα της, δεν κατανοούν ότι η Κωνσταντίνα- Θεοδώρα Γκόνη δεν χρειάζεται την υπεράσπιση κανενός μας. Εκλέχτηκε ξανά, από το τοπικό εκλογικό σώμα για το ήθος, την προσωπικότητα και το έργο της. Αυτό δεν μπορεί κανείς να της το στερήσει, να το αμφισβητήσει και να το βάλει σε πολιτικό κάδρο αντιπαραθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: