ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο λαϊκισμός επιστρέφει.... - Όπως και το 2015 δεν θα ωφελήσει τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά τα κόμματα της ακροδεξιάς - Να ενημερώσουμε την "Μαχόμενη Ηλιούπολη" πως η χώρα είναι χρεοκοπημένη και πως τμήματα με 15 μαθητές δεν υπάρχουν σε κανένα κράτος του κόσμου

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ο λαϊκισμός επιστρέφει.... - Όπως και το 2015 δεν θα ωφελήσει τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά τα κόμματα της ακροδεξιάς - Να ενημερώσουμε την "Μαχόμενη Ηλιούπολη" πως η χώρα είναι χρεοκοπημένη και πως τμήματα με 15 μαθητές δεν υπάρχουν σε κανένα κράτος του κόσμου

 


Λεφτά δεν υπάρχουν και φυσικά καινούργιος δανεισμός της χώρας θα σημαίνει νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Τμήματα με 15 μαθητές και "φόρτωμα" του Δημόσιου τομέα και με άλλους εκπαιδευτικούς είναι πείραμα Βενεζουέλας και Κούβας. 

Τα ίδια λέει και το ΚΚΕ γιατί δεν ενώνεστε μπας και βγάλετε κανέναν δημοτικό σύμβουλο παραπάνω στις επόμενες δημοτικές εκλογές που φυσικά και δεν θα έχετε εκπρόσωπο στο δημοτικό συμβούλιο αφού ελάχιστοι  συμμερίζονται  τις ανεδαφικές θέσεις σας. 

Ζητείστε και 1200 ευρώ βασικό μισθό για όλους ,και επιδόματα ανεργίας 800 ευρώ για κάθε άνεργο. Άλλωστε δεν κοστίζουν και τίποτα σε εσάς που θέλετε διακαώς να κάνετε την χώρα μας Βόρεια Κορέα! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: