ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δική μας απάντηση είναι η απεικόνιση της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - Δείτε το φρέσκο φωτορεπορτάζ στην οδό Πανταζή (πριν 2 ώρες )

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Η δική μας απάντηση είναι η απεικόνιση της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - Δείτε το φρέσκο φωτορεπορτάζ στην οδό Πανταζή (πριν 2 ώρες )


 Αφιερωμένο από εμάς τους "λαγούς" της ιδιωτικοποίησης του τομέα καθαριότητας σε όσους αδιαφορούν ΠΑΝΤΕΛΩΣ για την ΟΙΚΤΡΗ εικόνα που παρουσιάζει η πόλη. 




Εμείς πάμε όπου οι δημότες μας καλούν ,ας το δοκιμάσουν και οι 41 δημοτικοί σύμβουλοι  ( ή μάλλον όσοι ήταν σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο) και  υπερασπίστηκαν την πρόεδρο των εργαζομένων του δήμου μας κ. Καραγιαννίδου και καταδίκασαν εμάς. 

Τους λέμε από τώρα πως στις εκλογές του 2023 και θα υπάρχει και η ΔΙΚΗ μας ΦΩΝΗ στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτή που ΞΕΚΑΘΑΡΑ λέει πως δεν μπορεί να πληρώνει ο δημότης μας πάνω από 9.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για τον τομέα της καθαριότητας και να αντικρύζει τέτοιες εικόνες. 

Αυτά προς το παρόν ευτυχώς που υπάρχει και η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ και ο πρόεδρος της Στάθης Ευσταθόπουλος (καμία σχέση με τον προηγούμενο που οδήγησε σε παραίτηση 6 μέλη του Δ.Σ της τοπικής ) γιατί από 9 κεντροδεξιούς δημοτικούς συμβούλους ,και δύο κεντροδεξιές παρατάξεις δεν είδαμε καμία ανακοίνωση για την κατάπτυστη χθεσινή ανακοίνωση του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη που έθεσε με αυτή υποψηφιότητα για την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. 

Να το χαίρονται όσοι τον ψήφισαν, ιδίως αυτοί που δηλώνουν  ΔΕΞΙΟΙ . 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: