ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την αγαπημένη μας Ηλιούπολη που την έχουν καταντήσει από τις πιο βρώμικες πόλεις των Νοτίων Προαστίων

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την αγαπημένη μας Ηλιούπολη που την έχουν καταντήσει από τις πιο βρώμικες πόλεις των Νοτίων Προαστίων



  • Η πόλη είναι γεμάτη σκουπίδια και ογκώδη αντικείμενα , ούτε τα κλαδέματα δεν μαζεύουν εάν δεν περάσουν δύο εβδομάδες αλλά οι δημοτικοί μας σύμβουλοι κατηγορούν τα δικά μας δημοσιεύματα που δείχνουν εικόνες από μια πραγματικότητα για την οποία όλες οι δημοτικές παρατάξεις είναι υπεύθυνες. Είναι υπεύθυνες επειδή στηρίζουν το παραμύθι της έλλειψης προσωπικού αγνοώντας πως με ίδιους και λιγότερους υπαλλήλους καθαριότητας όμοροι δήμοι μας είναι σε καλύτερη κατάσταση. 
  • Ενδιαφέρον το γκάλοπ του ilioupolinews.gr για την αξιολόγηση της δημοτικής αρχής. Το ερώτημα πως αξιολογείτε την δημοτική αρχή στον τομέα της καθαριότητας μας αρέσει ιδιαίτερα αφού εκεί οι δημότες μας θα αναδείξουν την παντελή ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της διοίκησης να το διαχειριστεί. 
  • Στον ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου κάνουν απολύμανση. Βέβαια άργησαν κάπως, ας είναι καλά η Αρχιεπισκοπή και οι αρμόδιες υπηρεσίες της. 
  • Η κατάληψη στο 1ο Γυμνάσιο της πόλης μας συνεχίζεται κανονικά και απορούμε και εμείς πως είναι δυνατόν να αποφασίζουν μειοψηφίες για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Σε τελική ανάλυση οι μαθητές θα βγουν ζημιωμένοι όπως βέβαια και στα άλλα σχολεία που συμμετέχουν ζητώντας να ρυθμίσουν και τις αμυντικές δαπάνες της χώρας μας. Το γεγονός πως η ΟΛΜΕ στηρίζει τον αγώνα τους εμάς προσωπικά δεν μας ξάφνιασε. Και εμείς θα στηρίζαμε όσους φροντίζουν να πληρωνόμαστε κανονικά όσο καθόμαστε στα σπίτια μας. Άλλωστε οι εκπαιδευτικοί δεν φταίνε αφήνουν την νέα γενιά να πάρει την κατάσταση πάνω της. Εάν είναι υποκινούμενες οι καταλήψεις μπορεί να καταλάβει ο καθένας ανάλογα με τι γυαλιά κοιτάει αυτές! 
  • Τα μέτρα της κυβέρνησης δεν αρέσουν στους περισσότερους ισχυρίζονται οι πολέμιοί της. Εντάξει ζητείστε ως αντιπολίτευση εκλογές και στις κάλπες το 40% της ΝΔ θα σας κάνει να αλλάξετε άποψη. Άλλωστε εκλογές πρέπει να γίνουν για να σπάσει και ο νόμος της απλής αναλογικής που θα οδηγούσε σε μπαχαλοποίηση την κεντρική πολιτική σκηνή. Τα κόμματα δεν συμφωνούν σε τίποτα μεταξύ τους και αυτό το βλέπουμε και στις δημοτικές παρατάξεις όπου η διοίκηση Χατζηδάκη περνάει σχεδόν τα πάντα μειοψηφικά αφού με το σύστημα της απλής αναλογικής είχε αρχικώς εκλέξει μόλις 6 δημοτικούς συμβούλους. Με το παλιό θα είχε τώρα 25 και θα ήταν πραγματικοί άρχοντες ο Χατζηδάκης και η παρέα του. 
  • Γκρίνια ακούμε από υποψηφίους που στήριξαν Χατζηδάκη και καθύβριζαν εμάς προεκλογικά. Θα τους περάσει θα τον έχουν έως το 2027 και βλέπουμε. Εκτός και εάν εξακολουθούν να έχουν αυταπάτες για το 2023. 
Κάθε ανάρτησή μας θα συνοδεύεται από μια φωτογραφία της πόλης με σκουπίδια μπας και φιλοτιμηθεί κανείς και τα καθαρίσει 


2 σχόλια:

Στάθης Γαυγιωτάκης είπε...

Να πάνε να τα μαζέψουν οι αλήτες που τα πέταξαν. Είναι αλήτες, γιατί στο δικό τους σπίτι δεν τα πετάνε έτσι. Εσύ έτσι τα πετάς; Ή θα σου πέσει ο κώλος να τα μαζέψεις και να κάνεις φιγούρα στο μπλογκ εδώ ότι τα μάζεψες εσύ; Κάμερες παντού σε όλη την πόλη και θα δούμε ποιος μολύνει το περιβάλλον. Ο εργαζόμενος του κάθε Δήμου δεν είναι σκλάβος του κάθε τυχάρπαστου για να τα μαζεύει όποτε γουστάρεις εσύ. Ούτε θα κλείσουμε και ραντεβού για να είμαστε και στην ώρα μας.
Ή μήπως έχεις την εντύπωση ότι αν πάρει την καθαριότητα ο φίλος σου ο ιδιώτης, θα αλλάξει κάτι; Αλήθεια, θα έχεις ποσοστά από τον ιδιώτη και τον σπρώχνεις έτσι; Ή έχεις εσύ εταιρεία; Ποιος υποψήφιος δήμαρχος είναι αυτός που θέλει ιδιώτη και το βροντοφωνάζεις εσύ; Θα ήθελα πολύ να είμαι υπάλληλος του Δήμου με τον δικό σου δήμαρχο που θα θέλει κι αυτός τον ιδιώτη. Θα έχει πολύ γέλιο...

Στάθης Γαυγιωτάκης είπε...

Επίσης, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά ειδικά τα τελευταία χρόνια, μειοψηφία κυβερνά τη χώρα, πάντα. Το 35% του 60% των ψηφοφόρων. Δηλαδή, 2,5 εκατομμύρια ψήφοι...
Τώρα σε έπιασε εσένα ο πόνος για τον Χατζηδάκη και τον οποιονδήποτε Χατζηδάκη στη θέση του...
Δημοκρατία...