ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο πρόεδρος που είναι κατά της "πολιτικής ορθότητας" ακόμα και εάν ηττηθεί στις εκλογές του Νοεμβρίου έχει αφήσει ισχυρή παρακαταθήκη στους Ρεπουμπλικανούς

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ο πρόεδρος που είναι κατά της "πολιτικής ορθότητας" ακόμα και εάν ηττηθεί στις εκλογές του Νοεμβρίου έχει αφήσει ισχυρή παρακαταθήκη στους Ρεπουμπλικανούς


 Δεν "μασάει" ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ακόμα και εάν δέχεται βολές από πριγκηπικά ζευγάρια μιας εποχής που θα έπρεπε να έχει λήξει εδώ και δεκαετίες. Όμως η τάχα δημοκρατική Ευρώπη συντηρεί έναν παρωχημένο θεσμό που βουλιάζει μέσα στην διαφθορά του. 

Μέλη του όπως αποκάλυψαν οι ΗΠΑ συμμετείχαν στα όργια παιδοφιλίας του Επστάϊν που εάν ήταν Ευρωπαίος δεν αυτοκτονούσε μέσα στις φυλακές αλλά όπως ο πρίγκηπας Άντριου θα τύγχανε όλων των προνομίων της βασιλείας! 

Έτσι η κ. Μέγκαν Μαρκλ που το Fox News της ετοιμάζει ειδικό αφιέρωμα για την "ηθική" της μάλλον έκανε λάθος που βγήκε να προμοτάρει τον κ. Μπάϊντεν μαζί με τον Πρίγκηπα  Χάρι της αφού προφανώς και οι ΗΠΑ δεν είναι κράτος-παρίας. 

Θα θέλαμε να καταδικάσουν τον παιδόφιλο συγγενή τους αντί να τα βάλουν με τον Ντόναλτ Τραμπ. 

Άλλωστε το FBI έχει από καιρό κάνει έρευνα για τον πρίγκηπα Άντριου και τις σχέσεις του με το κύκλωμα παιδεραστίας του Επστάϊν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: