ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα κλαδέματα στην οδό Πανταζή παραμένουν κλείνοντας το μισό πεζοδρόμιο!

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Τα κλαδέματα στην οδό Πανταζή παραμένουν κλείνοντας το μισό πεζοδρόμιο!

 

Ακόμα παραμένουν τα κλαδέματα στην οδό Πανταζή προφανώς θα τα μαζέψουν μαζί με αυτά που είναι κάτω από το άγαλμα της Ηρώς Κωνσταντοπούλου. 


Τώρα πότε θα γίνει αυτό ουδείς γνωρίζει αφού έχουν οι εργαζόμενοι μαζί με την διοίκηση καταρτίσει τα προγράμματά τους. 

Τα αποτελέσματα αυτών είναι εμφανή σε όλη την πόλη μας. Και απλώς κάποιοι θεωρούν πως θα γεμίσουμε "τρωκτικά" για να συντηρούν στόλους και να αγοράζουν κάθε τρεις και λίγο ανταλλακτικά γεμίζοντας την ΔΙΑΥΓΕΙΑ με τις αγορές αυτές μαζί με τις υπερωρίες των υπαλλήλων της καθαριότητας που είναι τρεις - τέσσερις σελίδες κάθε μήνα. 

Εμείς έχουμε υπομονή αφού το δικό μας οικοδομικό τετράγωνο είναι πεντακάθαρο για όσους μένουν σε άλλα σημεία της πόλης ας ΦΩΝΑΞΟΥΝ λίγο πιο πολύ μπας και η ΦΩΝΗ τους φτάσει στο Δημαρχείο της πόλης. 

Οι φωτογραφίες από τους δρόμους και τα πεζοδρόμιά μας ήδη έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο αφού εμείς απλώς με τις αναρτήσεις μας δίνουμε ΒΗΜΑ σε δημότες που εδώ και καιρό είναι αγανακτισμένοι. 

Ιδίως όταν ακούνε πως οι ίδιοι φταίνε που βγάζουν τα ογκώδη τους όποτε θέλουν και δεν περιμένουν κάνα τρίμηνο μέχρι να τους πουν! Τις περισσότερες φορές βέβαια τους λένε για φορτηγά που περνάνε συγκεκριμένη μέρα αλλά δεν τα βλέπουν. 

Ποιος κοροϊδεύει ποιον είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς αφού η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ έχει πάντα δίκιο. Τώρα το μόνο που τους μένει είναι υπομονή και μια νέα δημοτική παράταξη που θα λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως το "πάρτι των αρουραίων" έλαβε τέλος και πως η δομή ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ θα δοθεί σε ιδιώτη. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: