ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας και την στήριξη σας στο ιστολόγιό μας - Διαβάζουμε όλα τα μηνύματά σας αναρτούμε και τα υβριστικά προς εμάς σχόλια

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας και την στήριξη σας στο ιστολόγιό μας - Διαβάζουμε όλα τα μηνύματά σας αναρτούμε και τα υβριστικά προς εμάς σχόλια

 


Ας καταλάβουν καλά οι "θιγόμενοι" πως εμείς δεν επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό του δήμου μας ούτε 1 ευρώ. Έχουμε προβάλει τις απόψεις του σωματείου τους που ζητάει περισσότερο ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό και καλύτερες συνθήκες εργασίας. 

Δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε τους δημότες μας και να υιοθετούμε αμάσητα τα αιτήματά τους. Ούτε μπορούμε να τους ακολουθήσουμε στον υβριστικό τους κατήφορο κατά μιας κυβέρνησης που προσπαθεί να κρατήσει την χώρα μας οικονομικά ζωντανή , χωρίς βέβαια να μην στιγματίζουμε τα λάθη της. 


Λάθος για εμάς είναι οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο η κυβέρνηση της ΝΔ αφού φυσικά και η χώρα δεν έχει αυτή την δυνατότητα. Θα το καταλάβουν και αυτοί που μας υβρίζουν όταν θα δουν έως το τέλος της τετραετίας να μειώνεται η αγοραστική τους δύναμη εάν γλιτώσουν τελικά το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων που έως τώρα έχει αποφευχθεί. Όμως οι υψηλοί φόροι παραμένουν όπως και οι χείριστες υπηρεσίες που λαμβάνουν οι πολίτες από τις δημόσιες υπηρεσίες. 

Ο Κρατισμός είναι ανίατη ασθένεια για την πατρίδα μας και θα την οδηγήσει σύντομα σε νέα μνημόνια. Αφού η χρεοκοπία είναι δεδομένη όταν κοντεύεις να ξεπεράσεις και πάλι το ένα εκατομμύριο δημοσίους υπαλλήλους σε μια χώρα 10 εκ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: