ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ηλιούπολη: Όπου και να πας σκουπίδια συναντάς...

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ηλιούπολη: Όπου και να πας σκουπίδια συναντάς...

 


Αντιγράφουμε από τους Ενεργούς Πολίτες Ηλιούπολης στο facebook το ποστάρισμα του Άγγελου Κάνδηλα. 

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020.
Επιστρέφοντας από την εργασία μας.
Από Δροσίνη έως Επταλόφου.
Δεν φταίνε οι αναρτήσεις και τα δημοσιεύματα Κύριε Δήμαρχε αν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοί σας απέτυχαν και τόσο στον τομέα της αποκομιδής των πάσης φύσεως σκουπιδιών όσο και στο θέμα της επιβολής προστίμων στους παραβάτες του κανονισμού καθαριότητας...




Με 84 νέες προσλήψεις στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος – Ποιότητας Ζωής και Καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης για το επόμενο τετράμηνο, από 11/9/2020 έως 10/1/2021 η πόλη θα έπρεπε να λάμπει..



ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Αυτές οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές. Για 300 άτομα που δουλεύουν στην καθαριότητα είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ. Αλλά γιατί να ανησυχούν οι υπερωρίες πληρώνονται κανονικά και προφανώς δεν εργάζονται όλοι με εντατικούς ρυθμούς γιατί δεν συνάδει με την ΕΙΚΟΝΑ της πόλης. 
Από την στιγμή που οι δημοτικές μας παρατάξεις ΣΙΩΠΗΣΑΝ στο τελευταίο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο και δεν είχαν κάτι να πουν στην κ. Καραγιαννίδου μάλλον δεν έχουν να αντιπροτείνουν κάτι. 

Έχουν περάσει πέντε διαφορετικοί δήμαρχοι και η πόλη μας δεν ήταν ποτέ να λάμπει. Βέβαια αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια είναι απερίγραπτο. Εάν νομίζουν πως θα μας φάνε τα "τρωκτικά" κάνουν λάθος. Κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο μας στοιχίζει ο τομέας καθαριότητας τον χρόνο βαρεθήκαμε τις δικαιολογίες και κυρίως να μας κοροϊδεύουν ενώ με ΣΤΟΙΧΕΙΑ αποδεικνύουμε μια αλήθεια που ξέρουν όλοι. 

Πως η πόλη ζέχνει από άκρη σε άκρη και οι πάνω από 200 υπάλληλοι καθαριότητας και Πρασίνου κατηγορούν εμάς και όχι τους συναδέλφους τους που κάθονται για την οικτρή κατάσταση. 

Περάστε έξω από το Δημαρχείο της πόλης να δείτε και στα εκεί πεζοδρόμια την εικόνα, ενώ οι τοίχοι του είναι γραμμένοι εδώ και μήνες. 

Τώρα άρχισαν να κατηγορούν και τους δημότες για τα σκουπίδια και τα ογκώδη που βγάζουν! Προφανώς και δεν θα τα έχουν στα σπίτια τους τρεις μήνες μέχρι να σταματήσουν το τάβλι στο συνεργείο. 

Υπομονή να "φαγωθεί" ο Αντζινάς και θα γελάσει κάθε πικραμένος. Δώστε εργολαβία σε έναν ιδιώτη να πάρει τα κλαδέματα . Φθινόπωρο έφτασε για να κλαδέψετε και με αυτούς τους ρυθμούς τα κλαδιά θα μαζευτούν την Άνοιξη! 

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: