ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα σκουπίδια παραμένουν στην οδό Πανταζή αλλά τα τοπικά ΜΜΕ φταίνε που δεν κρύβουν τις εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Τα σκουπίδια παραμένουν στην οδό Πανταζή αλλά τα τοπικά ΜΜΕ φταίνε που δεν κρύβουν τις εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ

 


Μπορεί η πρόεδρος των εργαζομένων να ζήτησε και να πέτυχε να καταδικάσουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις τα δημοσιεύματα που δείχνουν τους σωρούς σκουπιδιών που δεν μαζεύουν οι υπάλληλοι της καθαριότητας όμως τα ογκώδη παραμένουν στην θέση τους στο μπασκετάκι του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ στην οδό Πανταζή . 

Οι κάτοικοι είναι έξαλλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι μας κατηγορούν πως συκοφαντούμε τους σκληρά εργαζόμενους υπαλλήλους αλλά η εικόνα παραμένει . 

Εάν δεν μπορείτε παραιτηθείτε δεν θα γεμίσουν ΠΟΝΤΙΚΙΑ οι δρόμοι μας για να διατηρηθεί ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ χαρακτήρας της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. 

  Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού αλλά οι 41 δημοτικοί μας σύμβουλοι συμφωνούν πως πρέπει να διατηρηθεί ένας δημόσιος χαρακτήρας που παράγει συγκεκριμένες εικόνες στους δρόμους της πόλης. 

Όλο το ρεπορτάζ μας πριν μία ώρα με φωτογραφίες αύριο .... αφού εμείς προφανώς και δεν εξυπηρετούμε παρά μόνο την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που βαρέθηκε να πληρώνει πάνω από 9,5 εκ. τον χρόνο για να βλέπει αυτές τις εικόνες. 

Φαράσι και σκούπα θα πάρουμε και εμείς ,αλλά για να σαρώσουμε όλους όσους οδηγούν την χώρα μας σε νέα ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. 

Καθημερινό ρεπορτάζ στους δρόμους της πόλης και στα υπό κατάληψη σχολεία όπου έχουν βάλει κάδους απορριμμάτων μπροστά στις εισόδους ! 

Αφού η δημοτική αστυνομία δεν προστατεύει την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ας καταγράψουμε τουλάχιστον ποιοι μετακινούν κάδους απορριμμάτων ,  πριν πληρώσουμε και πάλι τα σπασμένα! 

Από το απόγευμα έχουμε ενημερώσει και την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αφού στις καταλήψεις βρίσκονται και άτομα που δεν είναι εκπαιδευτικοί ή μαθητές.

 Παράλληλα έχουμε ενημερώσει και το αρμόδιο υπουργείο που κάνει ό,τι μπορεί σε συνεργασία  με την ΟΛΜΕ για να δοθεί ΤΕΛΟΣ στις καταλήψεις. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: