ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το παράτησαν στο πάρκιν κοντά στο κέντρο Υγείας της πόλης μας- Ο χώρος κοντεύει να γίνει σκουπιδότοπος αφού κάποιοι αφήνουν ό,τι τους "περισσεύει" εκεί

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Το παράτησαν στο πάρκιν κοντά στο κέντρο Υγείας της πόλης μας- Ο χώρος κοντεύει να γίνει σκουπιδότοπος αφού κάποιοι αφήνουν ό,τι τους "περισσεύει" εκεί


Ανεβαίνοντας την Ηρώ Κωνσταντοπούλου που έχει κλαδευτεί πρόσφατα από τους υπαλλήλους Πρασίνου του δήμου μας (μπράβο τους για την νέα όψη που έδωσαν ήταν πολύ χάλια η εικόνα πριν)  βλέπεις Σαββατιάτικα κάδους ανακύκλωσης σαν το παρακάτω γεμάτους και ανοιχτούς! 

Κάδος ανακύκλωσης επί της Λεωφόρου Ηρώς Κωνσταντοπούλου 

΄Σάββατο θα μου πείτε σήμερα ας αναμένουν οι δημότες μας την Δευτέρα όπου ο κάδος θα αδειαστεί. 

Μέσα στο δωρεάν πάρκιν του δήμου μας  κοντά στο κέντρο υγείας αντικρύζεις πεταμένα αντικείμενα. Σε κάποιον περίσσευαν και είπε να τα πετάξει εκεί! 

Πάρκιν δίπλα στο Κέντρο Υγείας της πόλης μας 

Στην οδό Πανταζή η εικόνα με τα κλαδιά σταθερή 

Η χθεσινή μας ΑΥΤΟΨΙΑ από την οδό Πανταζή 


Αλλά αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε ό,τι θα ακολουθήσει αφού πλέον οι δημότες βλέπουν πως τα δημοσιεύουμε και ΠΙΕΖΟΥΝ μέσω του ιστολογίου μας για να αλλάξει η ΕΙΚΟΝΑ. 

Άλλωστε ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις ΣΤΗΡΙΞΑΝ στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο όσους έχουν βάλει τον τομέα της καθαριότητας στον ΑΥΤΟΜΑΤΟ πιλότο. 

Κάντε μια βόλτα στην πόλη δημοτικοί μας άρχοντες αφού πιστεύετε τους υπαλλήλους σας και όχι τους ΔΗΜΟΤΕΣ που είναι αγανακτισμένοι! 

ΥΓ: Άμεσα αγορά νέων κάδων. Πολλοί χαλασμένοι καμία ενημέρωση από την δημοτική αρχή για το πόσοι τελικά επισκευάστηκαν και ΒΑΣΙΚΑ έχουν μείνει ΑΠΛΥΤΟΙ για πάνω από ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ σε πολλά σημεία της πόλης! 

Και μερικές φωτογραφίες από τον ακούραστο Άγγελο Κάνδηλα που προφανώς και αποτυπώνει μια ΑΛΗΘΕΙΑ που ενοχλεί κάνοντας το καλύτερο ρεπορτάζ δρόμου  και γυρνώντας όλη την πόλη.




Διαβάστε και το ιστολόγιό του και αφήστε τις ανοησίες για τάχα "λαγούς της ιδιωτικοποίησης" του τομέα της καθαριότητας. Ο ίδιος έχει δηλώσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως είναι υπέρ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ χαρακτήρα του τομέα της Καθαριότητας  και είναι και ένας από τους  λόγους διαφωνίας μας. 

Για εμάς όσοι εκλέγουν την κ. Καραγιαννίδου για να τους εκπροσωπεί δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά ΟΛΕΣ  τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας που καταδίκασαν τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τους υπαλλήλους καθαριότητας  χωρίς βέβαια να τα κατονομάσουν και να μας εξηγήσουν που έχουμε άδικο ως ιστολόγιο. 

Εμείς λέμε πως πάνω από 9.5 εκ. ευρώ δίνουμε κάθε χρόνο για την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και η ΕΙΚΟΝΑ της πόλης διαφέρει δραματικά από όμορους δήμους. 

Να μας δώσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι μια  εξήγηση γιατί συμβαίνει αυτό.      Αφού ο δήμος Αλίμου αυτή την στιγμή απασχολεί λιγότερους υπαλλήλους στον τομέα Καθαριότητας και Πρασίνου. Πως γίνεται εκεί και δεν έχουμε τέτοιες εικόνες; Μήπως επειδή ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης έχει συγκρουστεί πολλάκις φορές με τους συνδικαλιστές και την Λαϊκή Συσπείρωση Αλίμου;  

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: