ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και η ΚιΠΗ θέλει να μας αφήσει χωρίς νεκροταφείο και χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου!

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Και η ΚιΠΗ θέλει να μας αφήσει χωρίς νεκροταφείο και χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου!



Χαιρετίζουμε την απόφαση του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, 24/9/20, για απόρριψη της πρότασης του ΑΔΜΗΕ για λειτουργία νεκροταφείου στη Β' Ζώνη προστασίας του Υμηττού και την εφαρμογή του νόμου της απλής αναλογικής στους ΟΤΑ διότι:
1. Επικράτησε η θέληση της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων διότι πλέον, με το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής που εφαρμόστηκε στους ΟΤΑ, λειτουργεί η Δημοκρατία! 

Μπορεί να υπερισχύσει η επιθυμία της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι της παράταξης του Δημάρχου. Να θυμίσουμε σε όλους ότι μέχρι τώρα υπήρχε πάντα μια πλειοψηφούσα παράταξη (του Δημάρχου), που έπαιρνε όποια απόφαση υποστήριζε παρ’ όλες τις διαφωνίες έξωθεν και έσωθεν της παράταξης και που πολλές φορές η απόφαση ερχόταν από ψηλά... Κι αυτό γιατί ήταν δύσκολο για πολλούς δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης να εναντιωθούν στο Δήμαρχο και τη ΄γραμμή' που υποστήριζε... 

Χαιρετίζουμε την απόφαση αυτή των Δημοτικών Συμβούλων, τον πραγματικό διάλογο που έγινε και την επιθυμία και επιδίωξή τους για επίλυση ενός σημαντικού προβλήματος (που άλλωστε οι περισσότεροι πάντα είχαν) που έχει πρόσφατα αναδειχθεί, αλλά και τη δυνατότητα αυτή που μας δίνει ο νέος νόμος της εφαρμογής της απλής αναλογικής στους ΟΤΑ!

2. Συμφωνούμε απόλυτα με αυτή την απόφαση, όπως και στη Δημόσια Διαβούλευση για τη ΣΜΠΕ Υμηττού, είχαμε καταθέσει.
https://kipi.gr/?p=13715

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από την ΚιΠΗ και τους αριστερούς που την απαρτίζουν αφού μονίμως και κατά παράδοση λειτουργούν στο να μην γίνει ΤΙΠΟΤΑ θετικό για την πόλη. Όλοι θυμόμαστε τους "αγώνες" τους στο να μην γίνει Εκκλησία στον Προφήτη Ηλία δεν τους είδαμε όμως να πάνε να κάνουν το ίδιο και για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων που είναι μέσα στη Β' Ζώνη του Υμηττού αλλά και για πολλά άλλα τσιμέντα του δήμου μέσα στον Υμηττό. Θα έχουν "δουλειά" μετά την ψήφιση του νέου Προεδρικού Διατάγματος για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού αφού ΑΝΑΠΤΥΞΗ χωρίς τσιμέντα δεν γίνεται! Για όσους αναρωτιούνται γιατί δεν αναρτούμε στην ομάδα τους στο facebook προφανώς γίνεται επειδή εμείς δεν τους αναγνωρίζουμε ως οικολόγους. Είναι κατά των ανεμογεννητριών , κατά των φωτοβολταϊκών και στην ουσία κατά κάθε φιλικής προς το Περιβάλλον ενέργειας! Ιδεοληψίες της Αριστεράς υπηρετούν και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω. Δεν πρέπει να έχουν ούτε ένα μέλος τους να ανήκει στη ΝΔ ή κάποιον άλλο ΔΕΞΙΟ σχηματισμό. Δεν ξέρουμε και την γνώμη τους για την καύση των νεκρών για την πανδημία  έχουν υποπέσει πολλές φορές σε φιλοξενία απόψεων όσων αντιδρούν για τις μάσκες . Αλλά μικρό το κακό έχουμε ακόμα πολλούς μήνες μπροστά μας με μάσκες θα συνηθίσουν! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: