ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο κ. Μωραίτης είναι γνήσιος "πατριώτης " λένε οι 2-3 που τον ακολουθούν - Προφανώς και το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα είναι ο δήθεν πατριωτισμός του!

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ο κ. Μωραίτης είναι γνήσιος "πατριώτης " λένε οι 2-3 που τον ακολουθούν - Προφανώς και το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα είναι ο δήθεν πατριωτισμός του!


 Ο "πατριωτισμός" του κ. Μωραίτη που εξακολουθεί και θεωρεί ιθαγενείς τους δημότες μας είναι διάχυτος στις ΔΗΜΟΣΙΕΣ αναρτήσεις του στο facebook. 

Ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς προφανέστατα και ήταν "Γερμανοτσολιάς" όπως του αρέσει να αποκαλεί όσους έδωσαν και δίνουν μάχες για να σωθεί η πατρίδα. Το "ξέπλυμα" του φασίστα όμως γίνεται σε ποστ του από τον κατσαπλιά Γιάννη Ιωαννίδη μετέπειτα βουλευτή του προδοτικού ΚΚΕ

Ο ξεφτιλισμένος Γερμανοτσολιάς Μεταξάς πρότυπο του ΦΑΣΙΣΤΑ με τις ιδιαιτερότητες 

Εάν και πατριώτης μου (Κεφαλλονίτης)  ο Ιωάννης Μεταξάς το μόνο "θετικό" που έκανε ήταν να προβλέψει έγκαιρα τους νικητές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και να αλλάξει στρατόπεδο. Άλλωστε ο Ιωάννης Μεταξάς μια ζωή κωλοτούμπας ήταν και ευνοημένος από τις καταστάσεις. Του έδωσαν εμπιστοσύνη και αυτός κατέλυσε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας. 

 Προφανώς και η επιδερμική ανάγνωση της Ιστορίας αποκρύπτει πως δεν αντέδρασε καν όταν οι Ιταλοί βούλιαξαν την "Έλλη" περιμένοντας να μας επιτεθούν για να αντιδράσει,. Πιστώνεται το ΟΧΙ εναντίον στις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ιδέες που και ο ίδιος εξέθρεψε ,σε όσους είχαν την ατυχία να είναι μέλη της ΕΟΝ που ήταν μια Φασιστική Νεολαία στην οποία συμμετείχαν ΦΑΣΙΣΤΕΣ και από τα ΔΕΞΙΑ και από τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ. 

Άλλωστε αυτά που πρέσβευε ο Μεταξάς δεν είχαν καμία σχέση με τον Εθνικισμό αλλά με τον ΦΑΣΙΣΜΟ και τον ΝΑΖΙΣΜΟ που σαφέστατα και είναι εγκληματικές ιδεολογίες. Ο φιλοβασιλικός Ιωάννης Μεταξάς ήταν πολέμιος του κοινοβουλευτισμού και ένας ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ που προφανώς και δεν είναι για να τιμάς αλλά παράδειγμα προς αποφυγήν. Πρότυπο μόνο Ναζιστών και φυσικά και με οπαδούς στο άλλο άκρο δηλαδή το ΚΚΕ αφού το μόνο που τον χώριζε με αυτούς  ήταν το χρώμα του ΦΑΣΙΣΜΟΥ τους. 


Η γνωστή πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή στο ποστ του Μωραίτη αφού ο "πατριωτισμός" τους ταιριάζει απόλυτα! Την κ. Μακρή την ενοχλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης , και όχι βέβαια οι μεγάλοι "ηγέτες" όπως οι Πάνος Καμμένος & Αλέξης Τσίπρας τους οποίους υπηρέτησε και εξήρε με σειρά δηλώσεών της. Τώρα θέλει να μας "σώσει" όπως και ο κ. Μωραίτης με δικό της κόμμα! 


Εχθρός της Ελεύθερης Δημοσιογραφίας ο κ. Μωραίτης χαίρεται που στην Ταϋλάνδη τόπος τουρισμού για πολλούς με τις Ιδέες του υπάρχουν καραβανάδες με "τσαμπουκά". Αποφασίζουν ποιος δημοσιογράφος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα και όπως καλά καταλάβατε όποιος ΔΙΑΦΩΝΕΙ με τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους και τους "ξεβρακώνει" ,εκτελείται. Ο κ. Μωραίτης ως αφελής θεωρεί πως η χώρα μας που είναι μέλος του ΝΑΤΟ θα είχε τέτοιους καραβανάδες. Λάθος κάνει ο αδαής Δημήτρης Μωραίτης  στον δυτικό κόσμο καραβανάδες με τέτοια μυαλά βρίσκονται στις ΦΥΛΑΚΕΣ όπου και είναι ο φυσικός τους χώρος.


Ένας "αριστοκράτης" όπως ο κ. Μωραίτης προφανώς και θα ήταν φίλος του ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ πολιτεύματος. Οι "άριστοι" που θα αποφασίζουν για τις τύχες μας . Δηλαδή αυτός η Κική και ο Δήμου χα χα χα . 



Και βέβαια στο πλευρό του δικτάτορα Καντάφι τον οποίο ο λαός της Λιβύης ανέτρεψε και δολοφόνησε αφού οι περισσότεροι δικτάτορες έχουν τραγικό τέλος. Όσα γράφει η κάρτα είναι βέβαια fake news αφού προφανώς και ο λαός του πεινούσε και δεν απολάμβανε καμία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όσο κυβερνούσε ο δικτάτορας. 

Αυτός είναι ο "πατριώτης" ,υβριστής μας και έχει αυτά τα πρότυπα. Είναι λέει κατά της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ αλλά ποστάρει ηγέτες παντελώς διεφθαρμένους όπως ο Καντάφι . Η δική μας δουλειά είναι εύκολη όταν ο άλλος είναι τόσο πολέμιος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και οι οπαδοί του αμόρφωτοι που κάνουν 10 ορθογραφικά λάθη σε τρεις σειρές κείμενο. 

Όσοι πιστεύουν ακόμα στο "Μεσσία" είναι απλά μη δημοκράτες όπως εκείνος και τα πρότυπά του. Προτείνουμε στην Κική και στον Δήμου να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Ραχήλ Μακρή που άλλωστε της αρέσει ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης αφού κατέβηκε και για δήμαρχος! 

Και επειδή στην Παλλήνη καταποντίστηκε που ήταν υποψήφια ας την κουβαλήσουν στην Ηλιούπολη γιατί αυτή το έχει και θα κατέβει ,δεν λέει παπάρες και μετά κάνει την κότα σαν τον "Μεσσία" τους! 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Στάθης Γαυγιωτάκης είπε...

Τιμή και δόξα στον Καποδίστρια, τον Κολοκοτρώνη και τον Μεταξά!