ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζει την λάσπη ο κ. Μωραίτης αφού για να απαντήσει στις δικές μας κατηγορίες με στοιχεία δεν μπορεί

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεχίζει την λάσπη ο κ. Μωραίτης αφού για να απαντήσει στις δικές μας κατηγορίες με στοιχεία δεν μπορεί



Οι συκοφάντες της "Θέσης της Ηλιούπολης" με τα ρατσιστικά τους πρωτοσέλιδα και μια εφημερίδα που έκλεισαν υπό το βάρος της γενικής κατακραυγής ζητάνε τώρα και τα ρέστα!

Αφού με συκοφάντησαν πως είχα έμμισθες θέσεις και μετά το πήραν πίσω αφού ουδέποτε έχω πάρει ένα ευρώ από τον δήμο μας έβγαλαν την Κική να μας το παίξει ηθική. 

Ζήταγε λέει ο Μωραίτης διαχειριστικό έλεγχο 20ετίας . Και λοιπόν της μας αφορά εμάς ; Είχαμε ποτέ κάποια έμμισθη θέση στον δήμο; Είχαμε εμείς ποτέ εφημερίδα να διαφημίζει τον Βασίλη Βαλασόπουλο που όρθωσε το ανάστημά του για να μην γίνουμε Σπιναλόγκα! 


Στο ένα φύλλο διαφήμιζαν γνωστό Αρχιμανδρίτη της ενορίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου  και στο άλλο διαφήμιζαν τον αποφασισμένο Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο που θα συγκρούονταν με οποιοδήποτε θα έβλαπτε τα συμφέροντα της πόλης! Αυτά έγραφαν αλλά μετά η Κική και ο κ. Μωραίτης μαζί με έναν έντιμο που αποχώρησε από την παρέα τους βλέποντας πολλά για τα οποία μας μίλησε το γύρισαν ως κλασικοί καιροσκόποι προφανώς εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα. 


Μετά είδαν τον Βαλασόπουλο ανεπαρκή και ρουσφετολόγο! Και φυσικά έπαιξαν το παιχνίδι του αντιμνημονίου όπως και όλοι όσοι ήθελαν να βλάψουν τον λαό μας και να οδηγήσουν την χώρα μας σε άτακτη χρεοκοπία. 

Ο ίδιος ο κ. Μωραίτης ισχυρίζεται (για να ακριβολογώ ο κ. Δήμου ένα προφίλ στο facebook που είναι οπαδός μιας υποψηφιότητας που δεν θα δούμε ποτέ)  πως έχει επιχειρήσεις ! στο Εξωτερικό άρα η αγάπη του για την χώρα μας είναι δεδομένη. Δεν πήρε ο "Μεσσίας" μαζί του  και την Κική  Παρασκευά & τον κ. Δήμου και μας τους  άφησε εδώ να απαντάμε στους συκοφάντες του. 


Παράλληλα ο κ. Δήμου  μας "σηκώνει" ως χουντικός που είναι ποστ υπέρ του δικτάτορα Παπαδόπουλου ,και ο  κ. Μωραίτης του ακροδεξιού και λαϊκιστή Σαλβίνι που επιθυμούσε παλιότερα διακαώς τον διαμελισμό της Ιταλίας στα δύο! Πλούσιος Βορράς και φτωχός Νότος. 

Άλλωστε τα ρατσιστικά ποσταρίσματα είναι ρουτίνα στα προφίλ τους και παλιότερα υπήρχαν και χειρότερα αλλά κατάλαβαν και αυτοί πως το αντιμνημόνιο ξεθώριασε και οι καιροί άλλαξαν. Τώρα αναρτούν καμία  Ραχήλ Μακρή! αλλά άμα τους πεις "ψεκασμένους" θίγονται! 

Δεν πειράζει για να βλέπει ο κόσμος ποιοι μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν. Απαντήστε στα αίσχη σας και αφήστε τα "καθαρά χέρια" και την τάχα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ που πρεσβεύετε. Σε εμάς αυτά δεν πιάνουν , τα ίδια έλεγαν και οι Χρυσαυγίτες! 


Αυτοί λοιπόν οι φιλοχουντικοί και οπαδοί της ακροδεξιάς έχουν βαλθεί να συκοφαντούν το μοναδικό ιστολόγιο της πόλης που υπηρετεί Αρχές και Αξίες και όχι την τσέπη του ιδιοκτήτη του. Και που ξεκάθαρα καταδικάζει τον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Στο πλευρό τους "ψεκασμένοι", 1-2  Συριζαίοι , "κεντροδεξιοί" ΛΑΜΟΓΙΑ που τους έκλεψαν τα λεφτά του κόμματος, και όλη η σαβούρα της πόλης. Γιατί προφανώς άμα είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ σημασία δεν έχει το χρώμα. 

Τους τονίζουμε ΤΕΛΟΣ πως ως ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ γνωρίζουμε πολύ καλά πως το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα είναι ο  ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ. Έναν πατριωτισμό που συνοδεύεται από έναν Μεγαλοϊδεατισμό χωρίς καμία  λογική βάση που οδήγησε την χώρα μας σε πολλές τραγωδίες. 

Ο κόσμος όμως  καταλαβαίνει , οι δημότες μας δεν είναι ιθαγενείς, και προφανώς εμείς θα απαντάμε σε όσες  ασυναρτησίες αναρτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Κική. 

Μια Κικής  που έμαθε την δημοσιογραφία στο πόδι, αφού στην πρόκληση του χουντικού κ. Δήμου εμείς απαντήσαμε ανεβάζοντας το δημοσιογραφικό μας πτυχίο από την ιδιωτική σχολή ενώ αναμένουμε τα δικά τους! 

Και παράλληλα τα "πτυχία" γιατρών που κατέχουν αφού με χαρακτηρίζουν τρελό κάνοντας διάγνωση εξ΄αποστάσεως. Τι ασχολούνται με έναν "τρελό" οι οπαδοί του Γεώργιου Παπαδόπουλου; Του "λογικού" καραβανά που έβαλε την χώρα μας σε "γύψο" ή μήπως πιστεύουν ακόμα το παραμύθι της επανάστασης των χουντικών αποβρασμάτων; 

Μάλλον επειδή αντιστέκομαι στον έκδηλο ΦΑΣΙΣΜΟ τους. Και φυσικά επειδή δεν έχουν πλέον εφημερίδα για να σας διαφημίζουν ιερείς που δεν έχουν καμία θέση στο σώμα της Εκκλησίας μας. 

Αλλά και αυτή την ΣΑΠΙΛΑ εμείς θα την αναδείξουμε από εδώ μέσα..... 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: