ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άγγελος Δημητρόπουλος: Το λαϊκιστικό αφήγημα του Γιώργου Χατζηδάκη για τάχα παρατημένη πόλη κράτησε μέχρι να αρπάξει την καρέκλα!

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Άγγελος Δημητρόπουλος: Το λαϊκιστικό αφήγημα του Γιώργου Χατζηδάκη για τάχα παρατημένη πόλη κράτησε μέχρι να αρπάξει την καρέκλα!



Τα είπε όλα σε τρεις παραγράφους ο πρώην Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης κ. Άγγελος Δημητρόπουλος στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
"Του Δημάρχου Ηλιούπολης του φταίει ο κόσμος που διαμαρτύρεται με αναρτήσεις στα social media για το χαμηλό επίπεδο καθαριότητας στην Ηλιούπολη ενώ έχει προσλάβει ήδη περίπου 100 εργαζόμενους περισσότερους από όσους υπήρχαν πριν έναν χρόνο... Και μόνιμους και συμβασιούχους.

Ξεχνά μάλλον πως εκμεταλλευόμενος αυτές τις διαμαρτυρίες των πολιτών έχτισε το λαϊκίστικο αφήγημά του περί «παρατημένης πόλης» (ενώ ήξερε πως δεν υπήρχε το απαιτούμενο προσωπικό και τουλάχιστον το νούμερο των εργαζομένων απέχει πολύ από το σημερινό) ώστε να κάνει ρεσάλτο στην καρέκλα που εποφθαλμιούσε.

Μάλιστα, υποψήφιοι της παράταξης του διαμαρτύρονταν πως ο πρώην Δήμαρχος μπλόκαρε κόσμο που σχολίαζε αρνητικά στο facebook και πως αυτά θα αλλάζανε καθώς θα «επαναφέρουνε την Δημοκρατία στην Ηλιούπολη». Η... «εξαφάνιση» αρνητικών σχολίων από το προφίλ του είναι και αυτή στα πλαίσια της «επαναφοράς της Δημοκρατίας»;".

Δεν υπάρχουν σχόλια: