ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι σας καλούμε να καταδικάσετε στις κάλπες της 24ης Οκτωβρίου

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Τι σας καλούμε να καταδικάσετε στις κάλπες της 24ης Οκτωβρίου


Τα μέλη ενός κόμματος με την ψήφο τους στις εσωκομματικές διαδικασίες καλούνται να επιλέξουν όσους θεωρούν ικανούς για να είναι η ΦΩΝΗ τους μέσα στο κόμμα. 

Επομένως στις εκλογές για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης όσοι πραγματικά αγαπάνε και πιστεύουν στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη θα πρέπει να απομονώσουν  όσους μας πληγώνουν  με τις πράξεις τους. 

Στις κάλπες λοιπόν της 24ης Οκτωβρίου εάν θέλετε να πάει η ΝΔ καλύτερα δεν πρέπει να ψηφίσετε ούτε καν για μέλος του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ της πόλης μας τους "Κουρήδες" και να καταδικάσετε τον "Αυριανισμό" τους. 

Αυτόν που στοχοποιεί χωρίς μισό στοιχείο τον οιοδήποτε και δεν έχει απάντηση σε όσα ΔΗΜΟΣΙΑ τους καταμαρτυρούμε. 

Φασίστες δεν είναι μόνο ο Μωραίτης,  με τον Δήμου ή ο Γαυγιωτάκης,  η Κική , ο Γιάννης και η Σούλα. με τα εμετικά ρατσιστικά τους ποστ , αλλά και όσοι θα ψηφίσουν όσους στήριξαν και στηρίζουν τον φασισμό τους.            

Δεν έχουμε αυταπάτες πως ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ θα ξεριζωθεί από την πόλη,  αλλά αρνούμαστε να συμπορευθούμε με όσους χωρίς ΑΙΔΩ τον διαφημίζουν ΔΗΜΟΣΙΑ ως λύση,  και όσους τους χειροκροτούν  ή  παραμένουν  ΣΙΩΠΗΛΟΙ.  

Και μερικά φασιστικά ποσταρίσματα αφού τα γραπτά μένουν:










Και βέβαια θεωρούμε θράσος την υποψηφιότητα του δημοτικού συμβούλου κ. Μιχάλη Κουρή για μέλος του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που δεν είδε τους ακροδεξιούς μέσα στην δημοτική του παράταξη , δεν είδε τον έκδηλο ρατσισμό της υποψήφιάς του και φυσικά άνετα θα έπινε καφεδάκι με Δ. Μωραίτη και Κ. Δήμου αφού δεν έχουν και σε πολλά να διαφωνήσουν. 

Και με άλλους βέβαια έχουν κοινά , που αφού υπήρξαν για  χρόνια τελάληδες του υπαρκτού σοσιαλισμού ,σήμερα  θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά όχι τους Α. Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη και Θάνο Πλεύρη , αλλά παράλληλα θεωρούν "ευπατρίδες" τους δοτούς δημάρχους της χούντας! 

Μια περίοδο που έχουν καταδικάσει ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ και οι τρεις υπουργοί με δεκάδες ΔΗΜΟΣΙΕΣ τοποθετήσεις τους αποκηρύσσοντας ολέθριες για την πατρίδα μας θέσεις που είχαν διατυπωθεί από αυτούς κατά την διάρκεια της  πολιτικής τους σταδιοδρομία. 

Να φύγουν δηλαδή αυτοί που είναι οι καλύτεροι φίλοι των συμμάχων μας,  για να έρθουν οι Ναζί και χουντοβασιλικοί για να βάλουν σε "φούρνους" αλά Άουσβιτς  Εβραίους, ομοφυλόφιλους , κομμουνιστές και γενικά όποιον δεν ασπάζεται τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους! 

Αστεία φάνηκε η χθεσινή μας ανάρτηση στον δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Κουρή

Και βέβαια τα 500- 800  περίπου μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που θα πάνε τις 24 Οκτωβρίου στις εσωκομματικές  κάλπες ( σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις) θα πρέπει κατά την  άποψη  μας , να μην ψηφίσουν όσους μας εκθέτουν,  κλείνοντας το ΜΑΤΙ στον ΦΑΣΙΣΜΟ , τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και τον άκρατο ΛΑΪΚΙΣΜΟ. 

Ο κ. Μιχάλης Κουρής είδε εμάς ως ακροδεξιούς!,  αλλά δεν είδε όλους τους συνυποψηφίους του,  που είναι για την Χρυσή Αυγή. 

Και δεν εννοούμε την σοβαρή αυτή που ανέφερε ο νυν βουλευτής της ΝΔ Νοτίων Προαστίων κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου , αλλά αυτή που ηρωοποιεί ξεφτιλισμένους καραβανάδες , από αυτούς που συμμετέχουν στις υπάρχουσες κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις και όχι μόνο , και με τους οποίους προφανέστατα θα τα ξαναπούμε και προεκλογικά, δίνοντας μια μικρή πρόγευση σε όλες και όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας διαβάζετε ,  με υποψήφιο της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" πριν μερικές ημέρες.  


Μετά το πέρας των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ είμαστε πεπεισμένοι πως το κόμμα θα ξεφορτωθεί την ΣΑΒΟΥΡΑ αφού προφανέστατα και μόνο ΗΛΙΘΙΟΣ με περικεφαλαία είσαι όταν αμφισβητείς τις επιλογές των συμμάχων σου και θέλεις να βάλεις την χώρα σε περιπέτειες. 

Αυτό αφορά και πρώην συναγωνιστές μου που ζήλεψαν την δόξα των "Κασιδιάρηδων" και θεωρούν πρόβλημα για την χώρα μας τους πρόσφυγες , τους μετανάστες και ένα κρατίδιο που διεκδικεί κομμάτι της Ιστορίας μας. 

Μια Ιστορία που γράφτηκε με συμβιβασμούς , συμμαχίες και που εδώ και 200 χρόνια προσπαθεί μάταια να παραχαραχθεί από τους απάτριδες της Αριστεράς και τους πατριδοκάπηλους μιας ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ που έχει μπει ήδη στις προθήκες των Μουσείων,  για την απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της.

Σε τελική ανάλυση σε όποιον δεν αρέσει η σημερινή ΝΔ προσπαθεί να την αλλάξει κάνοντας εποικοδομητική κριτική και μην υποκύπτοντας στον λαϊκισμό του αντιμνημονίου , των δήθεν κακών συμμάχων μας και κυρίως της εγκληματικής ΑΝΟΗΣΙΑΣ να εκκολάπτει στις ΤΑΞΕΙΣ της το ΑΥΓΟ του ΦΙΔΙΟΥ που εν μέσω κρίσης το 2011 έβαλε στην Βουλή Μίχους , Μιχαλολιάκους, Κασιδιάρηδες , Καμμένους και τάχα αντιμνημονιακούς Συριζαίους! 


Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Και μια αιωνιότητα να ζήσω σε τούτη την Γη δεν θα ξεχάσω ποτέ τα γελακια του Κουρή στις χυδαιότητες της Σούλα Μανώλη.
Συμφωνούσε διαδικτυακά με τα ψέματα της Σούλα Μανώλη ότι μπήκα στο δημοτικό συμβούλιο Ηλιόπουλης και έκανα σκάνδαλο, ενώ ο ίδιος είναι δημοτικός σύμβουλος και ήξερε ότι αυτό δεν έχει συμβεί.
Γελούσε διαδικτυακά με το γραφόμενα της Σούλα Μανώλη ότι ήμαστε ψυχικά άρρωστοι, ότι έχουμε σεξουαλικά νοσήματα (η ρουμανα εκδιδόμενη τα έχει αυτά με βάση τις "ιατρικές γνώσεις της Σούλα Μανώλη), ενώ ο Σταύρος Μαρίνης έχει προβλήματα στύσης (με βάσει τις "ιατρικές γνώσεις" της Σούλα Μανώλη).
Τόση υποκρισία μαζεμένη δεν αντέχετε και ήθελες και να συζητήσεις μαζί του για τον ηλεκτροφωτισμο...ο " χαζός" μπορεί να τα ξεπεράσει , αλλά εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που μου έχετε κάνει.
Σημείωση: Η Σούλα Μανώλη θεωρεί πιθήκους τους πρόσφυγες...το νέο της πόνημα το έχει γράψει πριν κάνα μηνα , οπότε δεν μπορείτε να πείτε ότι ήταν ένα γυναικείο καυγά...