ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αστεία φάνηκε η χθεσινή μας ανάρτηση στον δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Κουρή

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Αστεία φάνηκε η χθεσινή μας ανάρτηση στον δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Κουρή


Η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" έσπασε την σιωπή της με γέλιο του Μιχάλη Κουρή στην χθεσινή μας ανάρτηση. Τώρα εάν γελάει με εμάς ή με την παράταξή του ( μάλλον το πρώτο αφού και στο παρελθόν δεν του άρεσαν οι αναρτήσεις μας) θα το στείλει σε απάντηση φανταζόμαστε. Δέκα τοπικά ΜΜΕ έχει η πόλη ας επιλέξει κάποιο της αρεσκείας του.



Πάντως η άποψή του (φατσούλα -γέλιο) εμάς προφανώς και δεν μας προβληματίζει  ιδιαίτερα. Άλλωστε η "επιτυχημένη" του θητεία ως πρώην προέδρου στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ της πόλης μας είναι "πανθομολογούμενη" από όσους δεν ξεχνούν πως χρειάστηκε να αλλάξουμε πρόεδρο για να αποκτήσει επιτέλους δικά της γραφεία η τοπική μας οργάνωση.

Μα τι φταίει ο τέως πρόεδρος θα πείτε; Δίκιο έχετε αφού όλοι οι κεντροδεξιοί της πόλης και ιδίως οι οργανωμένοι έχουν μερίδιο ευθύνης για πολλά. Άλλωστε φάνηκε και στις κάλπες. Το 35% που πήρε η ΝΔ στην πόλη μας στις Εθνικές εκλογές έγινε 25% στις δημοτικές αφού ένα 10% προτίμησε να ψηφίσει κάτι άλλο.

Βλέπετε η διάσπαση σε μικρά "μαγαζιά"  και κυρίως το ναυάγιο της υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Πουπάκη που ήταν και η βασική επιλογή της ΝΔ για υποψήφιος δήμαρχος  στην πόλη μας οδήγησαν σε ακόμη μία εκλογική ήττα. 

Εντάξει δεν πειράζει σε τρία χρόνια θα έχουμε και πάλι δημοτικές  εκλογές και φαντάζομαι τότε να γελάμε όπως κάνει τώρα ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Κουρής για την ανάρτησή μας και όχι να αναζητούμε ενόχους για ακόμη μία εκλογική ήττα.

Άλλωστε σε αναρτήσεις απαντούν συνήθως με δελτία τύπου οι παρατάξεις και όχι μεμονωμένα οι υποψήφιοι εάν μάλιστα το θέμα τους φαίνεται αστείο για να ασχοληθούν.

Κάποιοι πιο ευφυείς συνυποψήφιοί του κ. Κουρή δεν ρίσκαραν "γελάκια" αναμένουν την επίσημη θέση ή μάλλον αφήνουν να περάσει η "μπόρα" ευελπιστώντας στην δική μας φίμωση φαίνεται.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: