ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν κλείνει ο κάδος από τα σκουπίδια προφανώς και οι υπάλληλοι της καθαριότητας του δήμου Ηλιούπολης κάνουν "λευκή απεργία"

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Δεν κλείνει ο κάδος από τα σκουπίδια προφανώς και οι υπάλληλοι της καθαριότητας του δήμου Ηλιούπολης κάνουν "λευκή απεργία"

 


Σημερινές φωτογραφίες από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας τις δημοσιεύουμε με την προτροπή σε όσους νοιάζονται για το καλό της πόλης να συμβάλλουν στην ιδιωτικοποίηση της δομής. 



Με λύπη και οργή  παρατηρούμε πως εικόνες βρωμιάς συναντάς ακόμα και σε κεντρικά σημεία της πόλης μας,  με ευθύνη όσων διαχρονικά στήριζαν και στηρίζουν στο να διατηρηθεί δημόσια- δημοτική η δομή της καθαριότητας. 




Και βέβαια για να κρατηθεί η πόλη ΚΑΘΑΡΗ κρατείστε τα σκουπίδια στα μπαλκόνια σας,  να βρωμίσετε και τον δικό σας χώρο,  παρόλο πως ως δήμος πληρώνουμε πάνω από 10.000.000 ευρώ ετησίως,  σε όσους δεν μπορούν να μας απαλλάξουν από αυτές τις εικόνες. 

Οι δικαιολογίες πως είναι λίγοι θα παραμείνουν για πάντα αφού ουδείς αναζητά μόνιμους υπαλλήλους σε ένα κράτος που με το ζόρι πληρώνει τους υπάρχοντες! 

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει δώσει νομοθετικά την δυνατότητα σε όλους τους δήμους της χώρας,  για ιδιωτικοποίηση δομών όπως η καθαριότητα και το πράσινο. Αλλά ελάχιστοι δήμοι έχουν εκμεταλλευθεί την δυνατότητα αυτή. Ο δήμος Μυκόνου που την αποκομιδή την κάνουν ΙΔΙΩΤΕΣ προφανέστατα και είναι ένας από αυτούς που κατάφερε να πείσει τους υπαλλήλους καθαριότητας που υπήρχαν να κάθονται να πληρώνονται και να μην δημιουργούν προβλήματα! 

Το πράσινο σε πολλούς δήμους  έχει παραχωρηθεί πλήρως σε ιδιωτικές εταιρίες. 

Ενώ άλλη ανάμεσά τους και ο δικός μας  , με τις συνέργειες που κάνει με ιδιώτες , πάει κάπως "καλύτερα". Δηλαδή φτάνει Οκτώβρης και ακόμα κουρεύουμε ξερά χόρτα! 

Αυτό έχει να κάνει εκτός από τα μικρά ποσά τα οποία δαπανώνται και με την επιλογή μικρομεσαίων εταιριών που δεν έχουν επαρκές προσωπικό και επιχειρούν με λίγα άτομα. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: