ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η υποψήφια της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" εξακολουθεί και στέλνει sms στο κινητό του Σταύρου Μαρίνη τα οποία και δεν διαβάζει

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Η υποψήφια της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" εξακολουθεί και στέλνει sms στο κινητό του Σταύρου Μαρίνη τα οποία και δεν διαβάζει

 



Δεν ξέρουμε τι νόημα έχει η αποστολή  μηνυμάτων από την ρατσίστρια  υποψήφια της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Soula Manoli,   αφού ουδείς μπαίνει στον κόπο,  να τα διαβάσει. 

Πλήθος αδιάβαστων μηνυμάτων στο κινητό του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη , τα οποία δεν έχει άλλωστε και καμία διάθεση να διαβάσει. Αφού δεν κάνει διάλογο με φασίστες κόκκινου ή μαύρου χρώματος. Κόπηκαν μαζί με τις "αυταπάτες" του πως μπορεί αυτοί  να αλλάξουν! 

Έτσι διαβάζονται  από αυτούς που εδώ και χρόνια είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλειά του. Και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν ασχοληθήκαμε ως τοπικό ΜΜΕ με κάποιον εάν δεν ήταν θέμα. 

Και θέμα για εμάς , ήταν και παραμένει ο οιοσδήποτε εκφράζει ρητορική ΜΙΣΟΥΣ και αποκαλεί συνανθρώπους μας ως "πιθήκια" . 

Και φυσικά η χώρα μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι όπως θεωρούν όσοι υποστηρίζουν ανεδαφικές εκτιμήσεις για το μέλλον μας. Η ΝΔ γνωρίζει το δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδας μας και λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα σεβόμενη το Διεθνές Δίκαιο και επιδεικνύοντας αλληλεγγύη σε όλους όσους την έχουν ανάγκη. 

Η μεταναστευτική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση προφανέστατα και δεν μπορεί να ικανοποιήσει ΦΑΣΙΣΤΕΣ τους οποίους άλλωστε το κόμμα αυτό έκλεισε στην φυλακή για την εγκληματική τους δράση. 

Η πόλη δεν έχει επιδείξει καμία ευαισθησία και δεν έχει επωμιστεί κανένα βάρος από τις προσφυγικές ροές την ώρα που καμώνεται την "δημοκρατική" και την αλληλέγγυα αλλά μόνο για Έλληνες και Βαλκάνιους προφανώς για να έχουμε και φθηνά εργατικά χέρια. 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή το τοπικό αυτό ΜΜΕ θα υπάρξει με ή χωρίς την συνδρομή του εν λόγω δημοσιογράφου και δεν θα αλλάξει την γραμμή του ας περιμένουν και άλλες "εκπλήξεις" όσοι ντύνονται τον μανδύα του φιλάνθρωπου αλλά μόνο για Έλληνες ή για πακιστανούς τους οποίους έχουμε σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ στην δούλεψή μας! 

Αντί να στέλνει λοιπόν μηνύματα που έτσι και αλλιώς δεν διαβάζονται από τον παραλήπτη τους,  ας απαντήσει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  για όλα όσα δημόσια την έχουμε καταγγείλει. 

Η σιωπή που ακολουθούν όσοι δέχονται κριτική από εμάς δεν είναι σίγουρα "χρυσός" και αποδεικνύει την παντελή τους αδυναμία να δικαιολογήσουν τα ατοπήματά τους. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: