ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό..

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..



  • Υποκρισία είναι να "τιμάς" κάποιον μετά θάνατον , όταν ενώ ήταν στην ζωή δεν υλοποίησες ΤΙΠΟΤΑ από όσα πρέσβευε. Και δεν τα υλοποίησες εάν και συμφωνούσες με αυτά επειδή ήταν εις βάρος των συμφερόντων των πολλών. Άλλωστε εάν οι πολλοί ήθελαν άλλα πράγματα από όσα συμβαίνουν,  θα τα είχαμε ήδη. 
  • Πολλοί φασίστες μαζεύτηκαν και όταν θα τους αναδείξουμε τα πεπραγμένα τους, θα φταίμε πάλι εμείς για μη τήρηση του νόμου για τα  προσωπικά  δεδομένα. Δεν μας αφορά βέβαια ο εν λόγω νόμος,  όπως δεν αφορά και κανέναν πλέον αφού  είναι στην ουσία καταργημένος στην πράξη. 

  • Μπράβο στον Νότη Μηταράκη για τα άμεσα αντανακλαστικά  του , και την  ΕΔΕ που αμέσως διέταξε για τον συνεργάτη του , ακόμα καλύτερα θα ήταν να μην τον είχε επιλέξει. Όσο για τον αστυνομικό ... θα έχει και συνέχεια το ρεπορτάζ της zougla.gr. Πάντως με δικηγόρο τον Κούγια θα πέσει στα "μαλακά" και ευτυχώς που υπάρχει και η τεχνολογία για να καταγράφει όσους... 

  • Θα γεμίσουμε φέρετρα αφού η Πολιτεία έκανε την χάρη της οικονομίας και των "ψεκασμένων" και άνοιξε τα πάντα για όλους .Αφού χιλιάδες ΠΛΑΣΤΑ πιστοποιητικά νόσησης κυκλοφορούν και  ήδη  τα μαγαζιά εστίασης  είναι γεμάτα και από εμβολιασμένους και από ανεμβολίαστους. Τα κρούσματα έως το τέλος του μήνα θα ξεπεράσουν τα 3000 ημερησίους λένε οι ειδικοί αλλά ποιος τους ακούει; 

  • Είναι νομικός ( με αληθινό πτυχίο νομικής) κεντροδεξιός και ευελπιστεί σε χρίσμα από τη ΝΔ για υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές  εκλογές του 2023.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: