ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι νέες Ιδέες δεν είναι θέμα ηλικίας αφού όλα τα πολιτικά συστήματα είναι γνωστά εδώ και αιώνες...

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Οι νέες Ιδέες δεν είναι θέμα ηλικίας αφού όλα τα πολιτικά συστήματα είναι γνωστά εδώ και αιώνες...


Νέοι άνθρωποι με ρηξικέλευθες ιδέες θα είναι το "μέλλον" της πόλης διαβάζουμε... Λες και οι νέοι και άφθαρτοι σαν τον καγκελάριο της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς δεν αποδείχθηκαν στην πράξη άνθρωποι με πάθη και με έλξη στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

Λες και δεν είχαμε πρωθυπουργό σε δύσκολες εποχές τον καταληψία Τσίπρα που δρούσε ως πρωθυπουργός ως αρχηγός κατάληψης που ήθελε να ανατρέψει το ευρωπαϊκό κατεστημένο. 

Δεν ζούμε σε κοινωνίες "αγγέλων" και δεν θα ζήσουμε και ποτέ άλλωστε θα ήταν ιδιαίτερα "βαρετές". 

Έτσι και επειδή οι λέξεις είναι κενές περιεχομένου όταν τις εκστομίζουν αδαείς με την πολιτική , η επιλογή του "νέου" θα οδηγούσε σε θέσεις ευθύνης "Κασιδιάρηδες". Άλλωστε η πόλη έχει πολλούς λάτρεις των χουντικών αποβρασμάτων και υμνητές δικτατόρων όπως π.χ ο Στάλιν! 

Όχι βέβαια πως δεν έχει άλλους τόσους και παραπάνω του Χίτλερ αλλά υπήρξε και η ΝΔ του Σαμαρά που ενώ μιλούσε για τα δύο εξίσου επικίνδυνα άκρα έβαλε στις φυλακές το ένα ( για να ακριβολογούμε μερικές δεκάδες από αυτούς) και άφησε το άλλο να "χορεύει" σε πάρκα και πλατείες αναζητώντας τα "κεφάλια" όσων διαχρονικά πήραν τις καλύτερες αποφάσεις για την χώρα μας. 

Ξεχνάμε εύκολα ως πόλη και τιμούμε διαχρονικά ανθρώπους που η ίδια η Ιστορία έχει τελεσίδικα καταδικάσει. Έτσι και στις κάλπες ψηφίζουμε το "νέο" και καταλήγουμε σε ό,τι πιο παλιό και αναχρονιστικό για τον τόπο και την πόλη μας αφού προφανώς για κάποιους το "νέο" είναι το "Ελλάς - Ελλήνων- Χριστιανών" φέρνοντας εμάς τους δεξιούς σε δύσκολη θέση. 

Επειδή βλέπουμε πολλούς που κρύβουν σκελετούς στην ντουλάπα να διεκδικούν θέσεις ευθύνης σας λέμε από τώρα πως θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα προεκλογική περίοδο αναδεικνύοντας την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας. 

ΥΓ: Μπράβο στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής για την ΑΜΕΣΗ αντίδραση του στο ρεπορτάζ της zougla.gr και φυσικά όσο οδεύουμε προς τις κάλπες τέτοια ρεπορτάζ θα είναι η καθημερινότητα και όχι αραιά "χτυπήματα" για να μην έχουν και αυταπάτες οι πολιτικοί πως έκαναν έναν νόμο για τα προσωπικά δεδομένα και καθάρισαν! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: