ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την Ηλιούπολη σε ένα λεπτό ...

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Ειδήσεις για την Ηλιούπολη σε ένα λεπτό ...



  • Παραδέχθηκαν  την επιτυχία του φιλανθρωπικού αγώνα για τον μικρό Γιαννάκη στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης,  ακόμα και όσοι δεν διαφήμισαν ως όφειλαν,  την συγκεκριμένη εκδήλωση. Για εμάς κάτι  σημαίνει  και αυτό , αφού κατάλαβαν πως σε τέτοιες εκδηλώσεις δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία  ο διοργανωτής αλλά ο σκοπός. Μακάρι να είχαμε ανάλογες δράσεις και από άλλους "φιλάνθρωπους" της πόλης μας,  που από την μία πλευρά βρίζουν την ιδιωτική πρωτοβουλία και τον καπιταλισμό και από την άλλη ό,τι έχουν πετύχει οφείλεται αποκλειστικά σε δωρεές ιδιωτικών επιχειρήσεων. Επιχειρήσεων που εάν δεν υπήρχε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ , προφανέστατα και δεν θα υπήρχαν. 

  • Μπήκε ο Οκτώβρης και ακόμα διαγωνισμό για τον οδοφωτισμό της πόλης μας δεν είδαμε. Δεν ξέρουμε γιατί η διοίκηση αργεί ή εάν έχει δεύτερες σκέψεις , αυτό που ξέρουμε είναι πως η πόλη παραμένει με φωτισμό περασμένων δεκαετιών. Όχι βέβαια πως προβληματίζει και πολλούς από τους συνδημότες μας αφού εάν τους προβλημάτιζε,  χρόνια τώρα θα τον είχαμε αποκτήσει. 

  • Η πόλη αλλάζει με ρυθμούς Σοβιετίας. Προφανώς και οι πολλοί που επέλεξαν την διατήρησή της , δεν έχουν κανένα "ηθικό" πλεονέκτημα έναντι όσων όπως εμείς ζητάμε διαχρονικά να γκρεμιστεί. Για να μην έχουν κάποιοι αυταπάτες για εμάς,  το ίδιο ζητάμε και όταν συναντούμε υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης. Τους ζητάμε δηλαδή λιγότερο κράτος, με αξιολογημένους υπαλλήλους και περισσότερες ιδιωτικοποιήσεις. Τους λέμε παράλληλα πως πρέπει να επιλέξουν ΤΩΡΑ και όχι αργότερα, και να συνταχθούν με τον "Αμερικανικό Αετό" και όχι με τον "Κινεζικό Δράκο",  πριν να είναι αργά για την χώρα μας. Τι αποκομίζουμε; Πως ενώ οι περισσότεροι είναι με τον "Αμερικανικό Αετό" υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν πως μπορούν να "παίξουν" και με τον "Κινεζικό Δράκο". Σε αυτούς τους δεύτερους λέμε και ΔΗΜΟΣΙΑ πως από την στάση της χώρας μας και την θέση που θα πάρει στον νέο Ψυχρό Πόλεμο θα εξαρτηθεί η πορεία της.  Και επειδή αυτά δείχνουν να μην τα κατανοούν και ιδιαίτερα , τους λέμε κατάμουτρα  πως κινδυνεύουν οι δικές τους καρέκλες,  εάν συνεχίσουν να κλείνουν το μάτι στην βαρβαρότητα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

  • Ο εντοπισμός προβλημάτων δεν βοηθάει για όσους το κάνουν καλόπιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , χωρίς πολιτικές βλέψεις. Και το γράφουμε αυτό γιατί βλέπουμε να "εξαφανίστηκαν" κάποια "τρολ"  του Γ. Αραμπατζή που μας μιλούσαν για "καρκίνους" από την ακτινοβολία του ΚΥΤ Υμηττού. Και εξαφανίστηκαν αφήνοντάς όλες και όλους εσάς που ως αφελείς τους πιστέψατε να "πεθαίνετε" αφού δεν βλέπουμε οι "επαναστάτες" να κάνουν και καμία κατάληψη στον χώρο που για αυτούς λειτουργεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Και ας μην βάζουν μπροστά ως επιχείρημα μια ΛΑΘΟΣ απόφαση του ΣτΕ που άλλωστε δεν εφαρμόστηκε από διαδοχικές κυβερνήσεις αριστερές και δεξιές. Και βέβαια για τους συνδημότες που όντως ενδιαφέρονται και δεν παίζουν πολιτικά παιχνίδια ,τους το λέμε με αγάπη πως όσο συνεχίζουν και θέλουν δημόσιες δομές αυτές της καθαριότητας , του πρασίνου αλλά ακόμα και του Πολιτισμού δεν θα δουν τίποτα καλό για αυτή την πόλη. 

  • Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις που κάνατε σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Για εμάς ήταν απλώς μια μικρή υπενθύμιση σε όσους απέτυχαν να μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ  και φυσικά ένα μικρό δείγμα για το τι θα δείτε να παίζει σε εμάς προεκλογικά αφού όχι μόνο δεν καθαρίζουν την "αυλή" τους από απολειφάδια της χούντας και βασιλικούς,  αλλά τα εμπλουτίζουν και με φασίστες άλλου χρώματος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: