ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Documento" που αξίζει τα 2,5 ευρώ επειδή σε πείσμα κάποιων εξακολουθεί και κάνει ρεπορτάζ!

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Documento" που αξίζει τα 2,5 ευρώ επειδή σε πείσμα κάποιων εξακολουθεί και κάνει ρεπορτάζ!

 

Τι και εάν ο Κώστας Βαξεβάνης πιστεύει ακόμη και σήμερα στην ουτοπία του σοσιαλισμού. Τι και εάν στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με μανία,  μη βλέποντας τις "φάλτσες" φωνές μέσα σε αυτόν,  που τον οδηγούν σε ΑΠΑΞΙΩΣΗ. 

Όταν η εφημερίδα του θέλει , κάνει ρεπορτάζ και εκθέτει όσους θεωρούν πως μπορεί να πολεμηθεί η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ με συκοφαντίες , μισόλογα ή ακόμα και με διώξεις των εκπροσώπων της. 

Τα ηχητικά ντοκουμέντα "ένστολων Χρυσαυγιτών" που υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ  κατά την χθεσινή πορεία,  και η έως τώρα  αφωνία του αρμόδιου υπουργού κ. Θεοδωρικάκου δείχνουν πως τελικά με τους φασίστες δεν τελειώσαμε! 

Και βέβαια η εφημερίδα αλληθωρίζει , μόνο καταδικάζοντας τον ΜΑΥΡΟ φασισμό αλλά υπάρχουν τόσες άλλες που καταδικάζουν και τους δύο. Το θέμα είναι ποιοι εξακολουθούν και κάνουν καλό ρεπορτάζ βγάζοντας στη δημοσιότητα όσα δεν θέλουν να μάθεις. 

Το θέμα της εφημερίδας που αφορά τα padora papers παίζει ήδη σε δυτικά ΜΜΕ και στις ΗΠΑ,  που κάθε άλλο παρά κομμουνιστικές ιδεοληψίες υπηρετούν. 

Ως τοπικό ΜΜΕ στηρίζουμε και προβάλλουμε την οιαδήποτε καταγγελία που γίνεται με στοιχεία και υπερασπιζόμαστε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα τον δημοσιογράφων να ξεφτιλίζουν τον οιοδήποτε όσο ψηλά και εάν βρίσκεται. 

Δεν έχουν θέση στην ΕΛ.ΑΣ οι "μαϊμούδες" που απειλούν ποντάροντας στην ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ τους σύντομα τα πλήρη στοιχεία τους θα δοθούν στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ αφού προφανέστατα και η Πολιτεία δεν οφείλει να καλύπτει επίδοξους εγκληματίες. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: