ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηλιούπολης θέλει να αφήσει την πόλη μας χωρίς νέο οδοφωτισμό τύπου led προφανώς για να θυμίζουμε περισσότερο Σοβιετία

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηλιούπολης θέλει να αφήσει την πόλη μας χωρίς νέο οδοφωτισμό τύπου led προφανώς για να θυμίζουμε περισσότερο Σοβιετία


Παρόλο που οι προσφυγές που έχουν κατατεθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για το θέμα του οδοφωτισμού της πόλης μας από τις δημοτικές παρατάξεις "Πρώτα η Ηλιούπολη" , "ΗλιουΠόλις - Ανθρώπινη πόλη" και "Η πόλη που θέλω" δεν δείχνουν να επιφέρουν κανένα αποτέλεσμα "μπλοκαρίσματος",  στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής  κατέφυγε και η αποτυχούσα να εκλεγεί υποψήφια βουλευτής Νοτίου Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αγγελική Δουβή! 

Οι αιτιάσεις όλων των παραπάνω , αφορούν τον τρόπο που επέλεξε η διοίκηση να προχωρήσει στην υλοποίηση του νέου οδοφωτισμού , και μπορείτε να τις διαβάσετε στα δεκάδες δελτία τύπου που έχουν βγάλει για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν θέλουν την παραχώρηση της διαχείρισης του οδοφωτισμού για μια 12ετία σε ιδιωτική εταιρία και προτείνουν αυτό να γίνει από δημοτικούς υπαλλήλους που οι ίδιοι λένε πως είναι λίγοι για να περιμένεις 3 μήνες να σου αλλάξουν ένα Led! 

Πιστεύουν δηλαδή πως δημοτικοί υπάλληλοι που εξέθεσαν τουλάχιστον τρεις διαφορετικές διοικήσεις είναι σε θέση να συντηρήσουν ένα σύγχρονο δίκτυο με led την ώρα που δεν μπορούν να κρατήσουν την πόλη μας καθαρή με προσωπικό διπλάσιο από ό,τι θα είχε ένας ιδιώτης για να μαζέψει περί τους 2500 κάδους ( στα χαρτιά βέβαια) της πόλης μας. 

Την ώρα που ιδιωτικοποιήθηκε η ΔΕΗ και αναμένονται δεκάδες άλλες ιδιωτικοποιήσεις για να μπορέσει η χώρα να σταθεί στα πόδια της τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μαζί με νοσταλγούς του Παπαδόπουλου εμμένουν στην αποτυχημένη συνταγή κρατισμού που έχει αφήσει την πόλη μας χωρίς σύγχρονο οδοφωτισμό. 

Δεν θα αντιπαρατεθούμε καν με το ΧΘΕΣ της πόλης και ό,τι αυτό πρεσβεύει σεβόμενοι τους αναγνώστες μας που δεν επιθυμούν διάλογο με ό,τι πιο αντιδραστικό έχει να επιδείξει αυτή η πόλη. 

Η ανικανότητα του κρατικού φορέα άλλωστε έχει κριθεί ιστορικά και όχι μόνο στην χώρα μας και προφανώς εμείς ως κεντροδεξιό μέσο δεν επιθυμούμε μοντέλα αλά ΕΣΣΔ , Κούβας ή Βενεζουέλας. 

Βέβαια οι διαφωνούντες έχουν κάθε δικαίωμα να αναπτύξουν τις αιτιάσεις τους σε μέσα φιλικά προς τον άκρατο λαϊκισμό και να υπερασπιστούν ό,τι οι πολλοί αποδοκίμασαν με την ΨΗΦΟ τους στις κάλπες του 2019. 

Όσον αφορά την διοίκηση του δήμου δεν μας φαίνεται και ιδιαίτερα δυναμική στο θέμα αυτό αφού προφανέστατα και έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος σε ατέρμονες συνομιλίες με μια αντιπολίτευση που στην ΟΥΣΙΑ δεν θέλει να γίνει ΤΙΠΟΤΑ θετικό για αυτή την πόλη όπως δεν ήθελε και χρόνια. 

 Οι "αδιάφθοροι" της αντιπολίτευσης και όσοι έχουν το αριστερό "ηθικό" πλεονέκτημα αποτελούν τροχοπέδη για την πόλη και βέβαια δεν είναι μόνο το θέμα του οδοφωτισμού που τους "ένωσε". 

Έχουν κοινούς "αγώνες" για την Δημόσια Περιουσία που τώρα την θέλουν δημοτική, για τον ΚΥΤ στον Υμηττό ( επιθυμούν να φύγει για να μείνουν τα Νότια Προάστια χωρίς ρεύμα) και βέβαια αναπαράγουν συχνά - πυκνά θεωρίας συνωμοσίας για "καρκίνους" από το ΚΥΤ Υμηττού και για προσπάθεια επιβολής μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων με αφορμή για αυτούς την πανδημία που πολλοί την θεωρούν και απλή γρίπη! 

Ο διάλογος με το χθες δεν είναι μια συνταγή που πρέπει να ακολουθήσει ένας αυτοδιοικητικός που θέλει να αφήσει έργο για την πόλη του και πολύ φοβούμαστε πως ο νυν δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης έχει επιλέξει έναν διάλογο με "ψεκασμένους" κατηγορώντας όσους είναι ήδη στο αύριο ως τάχα  "Γκαίμπελς του διαδικτύου"

Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που αντιδρούν στο ρεύμα , στη μη αναγνώριση δικαιωμάτων μειοψηφιών, στην αναγκαιότητα συμμετοχής της χώρας μας σε διεθνείς οργανισμούς, στις στειρώσεις των ζώων , στους γάμους ομοφυλοφίλων, στην πραγματική ισότητα των δύο φύλων που έχει να αντιπαλέψει δόγματα και παγιωμένες αντιλήψεις, και οι αντιδράσεις είναι μέσα στο "παιχνίδι" της Αστικής μας Δημοκρατίας. 

Έτσι λοιπόν για την μη υλοποίηση ενός έργου αποκλειστικά ΥΠΕΥΘΥΝΗ είναι η διοίκηση και όχι όσοι έτσι και αλλιώς "δουλειά" τους είναι να φωνάζουν για να αποκτήσουν καρέκλες! 

Τέλος όποιος βλέπει ΔΙΑΦΘΟΡΑ μπορεί να αποταθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη και όποιος δεν καλύπτεται μπορεί να πάει Κούβα ή Βενεζουέλα δεν φταίμε όλες και όλοι οι υπόλοιποι τίποτα να μην έχουμε αξιοπρεπή οδοφωτισμό αναζητώντας μοντέλα παντελώς αποτυχημένα στην καπιταλιστική κοινωνία στην οποία ζούμε. 

Τέλος για τους "αφελείς" ο καπιταλισμός δεν θα πέσει από κρατικοδίαιτους και εκ των έσω αλλά από όσους αναλαμβάνοντας το κόστος θα ξεκινήσουν την πολυπόθητη για πολλούς αριστερούς "επανάσταση". 

Αξιοπρεπής η στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που εάν και ΔΗΜΟΣΙΑ αντιδρά για την ιδιωτικοποίηση δείχνει τον φταίχτη για αυτήν δηλαδή τον καπιταλισμό και δεν το παίζει ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ αλλά με έπιασε ο πόνος επειδή ιδιωτικοποιείται ο οδοφωτισμός! 

Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν κυβέρνησε και δεν βούλιαξε οικονομικά τη ΔΕΗ για να οδηγηθεί με μετοχές χαμηλής αξίας σε μια μορφή ιδιωτικοποίησης που δεν θα αποφέρει και πολλά για το κοινωνικό σύνολο αφού το 31% του κράτους θα σταθεί εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια πραγματικής εξυγίανσης του οργανισμού. 

Σου πουλάω δηλαδή το μαγαζί αλλά θα κρατήσεις και αυτούς τους άχρηστους επειδή είναι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ μου! Δεν θα πετύχει αυτό το μοντέλο και πολύ σύντομα σε βάθος πενταετίας η ΔΕΗ θα ιδιωτικοποιηθεί πλήρως ή θα κλείσει! 

Αυτή "κατάφεραν" να χρεοκοπήσουν το μονοπώλιο με την λάθος συνταγή κρατισμού ποιος πιστεύει πως δεν θα επιχειρήσουν να βάλουν εμπόδιο σε όποιον νέο ιδιοκτήτη θα δει το πρόβλημα και θα προσπαθήσει να "μαζέψει" το μαγαζί! 

ΥΓ: Για όσους αναρωτιούνται την θέση της ΝΔ για τον οδοφωτισμό στην πόλη μας θα πούμε απλώς και προς το παρόν πως δεκάδες δήμαρχοι που εκλέχτηκαν υποστηριζόμενοι με από την ΝΔ έχουν προχωρήσει με το μοντέλο αυτό στην αναβάθμιση του οδοφωτισμού στις πόλεις τους. Επομένως η ΝΔ είναι υπέρ των ΣΔΙΤ και δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις ιδιωτικοποιήσεις. Άλλωστε για τον λόγο αυτό ψηφίστηκε από τους μικρομεσαίους που είδαν και επί ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τα εισοδήματά τους να εξανεμίζονται από την υπέρμετρη φορολογία που συντηρεί τις Σοβιετίες.  

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: