ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Λογικό ξέσπασμα του κ. Γιάννη Καραμαγκάλη σε δημοσίευμα των Ενεργών Φασιστών Ηλιούπολης

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Λογικό ξέσπασμα του κ. Γιάννη Καραμαγκάλη σε δημοσίευμα των Ενεργών Φασιστών Ηλιούπολης


Έτσι μας αρέσει να απαντά  ακόμα και εάν "στόχος" της επίθεσης ήμασταν  εμείς,  ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας "Ηλιοτυπία" και δημιουργός του ilioupolinews.gr κ. Γιάννης  Καραμαγκάλης. 

Ο λόγος για τη δίκαιη αγανάκτηση του , αφού και τηρεί τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας και φιλοξενεί ( εάν και δεν είναι υποχρεωμένος πολλές απόψεις που κατά τη δική μας άποψη δεν πρέπει) και έρχεται και αντιμέτωπος με το μίσος όσων θα έπρεπε να λένε και ευχαριστώ που τους παίζει πρωτοσέλιδα , αλλά μάλλον θεωρούν πως ο δημοσιογράφος πρέπει να μην έχει δική του ΑΠΟΨΗ και να παίζει "παιχνίδια" που δεν θα τον ωφελήσουν. 

Όσο αρνητική άποψη και εάν έχει για εμάς ο κος Καραμαγκάλης , εμείς και το δικό του τοπικό ΜΜΕ προβάλλαμε και θα συνεχίσουμε να το προβάλλουμε όταν θεωρούμε πως συμβάλλει θετικά για την πόλη - και το κάνει σεβόμενος περισσότερο απόψεις που εμείς δεν προβάλλουμε αφού ΞΕΚΑΘΑΡΑ  υπηρετούμε συγκεκριμένες αρχές και αξίες,  παραβιάζοντας πλείστες φορές έναν κώδικα δημοσιογραφικής "δεοντολογίας" που δεν μας αρέσει-,  γιατί δεν μπορεί να γίνει ερευνητική δημοσιογραφία εάν δεν "παραβιαστούν" προσωπικά δεδομένα. 

Παντού στην Ε.Ε αλλά  και στην Ελλάδα  έγιναν οι αντίστοιχοι νόμοι "κουρελόχαρτο" , όταν εσείς οι πολλοί που κατηγορείτε τα συστημικά δήθεν ΜΜΕ,  μάθατε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Και για να τη μάθετε εσείς κάποιοι επισκέπτονταν τα ανακριτικά γραφεία επειδή παραβίασαν τα προσωπικά δεδομένα ποινικών που έχουν στο "οπλοστάσιό" τους τον κατάπτυστο νόμο του Βαγγέλη Βενιζέλου και τα Glock στη ζώνη τους αφού η οπλοκατοχή απαγορεύεται μόνο για όσους τηρούν το Νόμο! 

Και δεν τον τηρούν πολλοί δεκάδες τα παράνομα όπλα που "μαζεύει" η ΕΛ.ΑΣ τις περισσότερες φορές από τυχαίους ελέγχους και άλλες πηγές  από πληροφόρηση που έχει από ειδικές κρατικές υπηρεσίες που δουλεύουν νυχθημερόν με ελλιπές προσωπικό να σώσουν ό,τι σώζεται! 

Μάθατε πολλά από τα ΜΜΕ που υβρίζετε καθημερινά και θα είχατε γλιτώσει πολλά περισσότερα εάν δεν καβαλάγατε το "άλογο του λαϊκισμού" αναζητώντας χίμαιρες. 

Για να μην σας κουράσουμε άλλο ( το κάνουμε είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και σας ευχαριστούμε για την ΑΝΟΧΗ σας) η απάντηση του κ. Γιάννη Καραμαγκάλη σε μια αήθη επίθεση που δέχθηκε ήταν για εμάς προς θετική κατεύθυνση και δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό να πάρουμε θέση και να ταχθούμε στην περίπτωση αυτή στο πλευρό του. 

Όχι πως μας έχει ανάγκη και ίσως να μην το επιθυμεί αλλά για να μην πουν κάποιοι πως δεν το είδαμε ή ακόμα χειρότερα πως εμείς θέλουμε να "μειωθεί" στο ελάχιστο ένα ανταγωνιστικό τοπικό ΜΜΕ για να "επιβιώσουν" όσοι αδυνατούν να απαντήσουν σε συγκεκριμένα "εγκλήματα" που διαπράττουν και βγήκαν να ψέξουν τον δημοσιογράφο επειδή μετέφερε μια ΑΛΗΘΙΝΗ είδηση που εκθέτει την υποκριτική αντιπολίτευση που ασκεί ο κος Αραμπατζής. 

Το κατάπτυστο δημοσίευμα του ιστολογίου του κ. Κάνδηλα προσπαθεί να πείσει αφελείς μάλλον πως ο δημοσιογράφος παραπλανήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστα Σεφτελή και για λόγους αρχής η παράταξη "Η πόλη που θέλω" καταψήφισε την τροποποίηση του προϋπολογισμού όπως κάνει πάντα! 

Δηλαδή ο δημοσιογράφος αποκαλείται παραπλανημένος και αποκαλείται επίσης  ως "Γιάννη παιδί μου" από αυτούς που έχουν τάχα αρχές. 

Πάμε λοιπόν να σας θυμίσουμε τις αρχές τους. Και διαβάστε πρώτα εδώ και εδώ πως επιλέγουν υποψηφίους για το "καλό" της πόλης μας. 

Ακόμα και στο κείμενο για το εκκλησάκι που θέλουν να αναστηλωθεί αλλά δεν ψηφίζουν και τον προϋπολογισμό ( εμείς έχουμε γράψει τη θέση μας δεν θα επανέλθουμε σε αυτή την ανάρτηση) σε αυτό το θέμα τονίζουν τη θετική συμβολή του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα που "'έσωσε" τον ναό από τον "κακό" καταπατητή! Την ίδια ώρα ο ίδιος δήμαρχος είχε ονομάσει τη σημερινή λεωφόρο  Μαρίνου Αντύπα σε λεωφόρο Αλέξιου Νάστου και όταν ο βοσκός γιατί τέτοιος ήταν ο Νάστος παραχώρησε στο δήμο αρκετές εκτάσεις για να γίνουν εκκλησίες και δομές της πόλης μας ο αχάριστος Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας "ντύθηκε" τον αντάρτη και συντάχθηκε με όσους ακόμα και σήμερα θεωρούν καταπατητή και ανήθικο τον Αλέξιο Νάστο και "ηθικούς" όσους έχτισαν πολιτικές καριέρες αποσπώντας με ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση εκτάσεις από έναν βοσκό τη στιγμή που επιχειρηματίες αλλά και η Ελλαδική Εκκλησία με αντίστοιχα "χαρτιά" επί Τουρκοκρατίας κατέχουν τεράστιες εκτάσεις γης. 


Ο Δήμαρχος λοιπόν με δ κεφαλαίο κατά την παράταξη των φιλοχουντικών παρενέβη για να σώσει την εκκλησία! Τι φιλάνθρωπος και τι θρήσκος αυτός που υπηρέτησε ξεφτιλισμένους καραβανάδες που κατέλυσαν την Αστική Δημοκρατία στη χώρα μας. 

Οι σχέσεις του με τον τύπο όπως και όλων των χουντικών είναι γνωστές , μπουνιές , κλωτσιές και εξορίες για όσους δεν είδαν την "εθνοσωτήριο",  και φυσικά το "παιδί μου Γιάννη" είναι χαρακτηριστικό μιας αντίληψης που ατυχώς για όσους την υιοθετούν είναι ξεπερασμένη. 

Να θυμίσουμε και φωτογραφικά τι εστί κ. Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας για κάποιους που γεννήθηκαν την δεκαετία του 1990 και ίσως τον θεωρούν και κανέναν δημοκράτη δήμαρχο. 



Πέρα από όλα αυτά και επειδή η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως δεν θα ασχολούμασταν καν εάν δεν βλέπαμε πως το ilioupolinews.gr απάντησε μέσω του δημιουργού του κ. Καραμαγκάλη απολαύστε τον και σε μια δυναμική απάντηση που θα την χαιρόμασταν ως τοπικό ΜΜΕ ακόμα και εάν στρέφονταν εναντίον μας. Άλλωστε οι διαφορές μας και τι υπηρετεί ο καθένας είναι γνωστό αλλά να μην τρελαθούμε πως βγήκαν οι λαϊκιστές να του πουν πως "εξαπατήθηκε" από ποιους; Ο Γιάννης Καραμαγκάλης είναι περισσότερο ευφυής και λιγότερο οξύθυμος  από τον γράφοντα το κείμενο,  φυλάγεται τις "κακοτοπιές",  έχει δημιουργήσει από το μηδέν μια τριμηνιαία εφημερίδα ( ΗΛΙΟΤΥΠΙΑ) και ένα site που επισκέπτεστε αρκετοί καθημερινά , και φυσικά ΟΥΔΕΙΣ θα του υποδείξει τι θα προβάλλει.  Ιδίως όταν την ΑΛΗΘΕΙΑ έγραψε ο άνθρωπος , για  τα 12.000 ευρώ για την αναπαλαίωση του Αγίου Γεωργίου (παρεκκλήσι) δεν τα ψήφισε ο κος Αραμπατζής (ΑΠΕΙΧΕ) από τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής  για λόγους αρχής , αλλά εξακολουθεί να  στάζει μέλι για τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα που ήταν "συνεπής" απόλυτα με τα πιστεύω του και έτσι έφτασε από ΕΠΟΝΙΤΗΣ να υπηρετεί την απόλυτη ξεφτίλα επίορκων στρατιωτικών. Επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά όλους εμάς που θεωρούμε πως τα δύο άκρα τα ενώνουν πάρα πολλά και κυρίως ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ τους. 

Δεν ήταν ο μόνος,  ούτε φυσικά έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως εάν και εφόσον γίνει και πάλι πραξικόπημα στη χώρα μας,  δεν θα βρεθούν πολλοί "Δελλαπόρτες". Γι΄αυτό και η χώρα μας "θωρακίστηκε" από τέτοιες καταστάσεις  με την είσοδό της σε Ε.Ε όσο και εάν κάποιοι διαφωνούν σε αυτό. 

Γράφει λοιπόν ο κος Καραμαγκάλης απαντώντας σε αυτούς που έχουν αυτές τις "αρχές"


Συμφωνούμε σε όλα,  με μόνη διαφορά πως η ΕΣΗΕΑ δεν μπορεί να κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ επειδή η πόλη ζέχνει από φασισμό , το επάγγελμα ή λειτούργημα για εμάς του δημοσιογράφου απαξιώνεται καθημερινά από όσους ονειρεύονται και αποζητούν "Παπαδόπουλους", και χαιρόμαστε ειλικρινά που παρά τις ιδεολογικές μας διαφορές και την διαφορά χαρακτήρων που έχουμε  ο κος Γιάννης Καραμαγκάλης βγήκε και "συγκρούστηκε" με όσους θεωρούν πως μπορούν να υποδείξουν στο οιοδήποτε ΜΜΕ τι θα προβάλλει και τι όχι. 

Ούτε εμείς έχουμε αυτό το δικαίωμα , απλώς γράφουμε τι δεν μας αρέσει και τι όχι . Λάθη κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε, άλλωστε  όποιος ενεργεί κάνει λάθη. 
Και θεωρούμε  πως δεν έχουμε θίξει κάποιον άδικα, εάν και  δεν θα είχαμε θέμα να τον "αποκαταστήσουμε" ΔΗΜΟΣΙΑ όπως κάνουμε πάντα. 

Για εμάς δεν είναι κανείς εξαπατημένος,  και πολύ περισσότερο οι δημότες της πόλης μας που είναι οι ΚΥΡΙΟΙ υπεύθυνοι για την εικόνα της πόλης μας. 

Οι δικές τους επιλογές ως πλειοψηφία , μας οδήγησαν εδώ.  Εμείς δεν έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως υπάρχουν και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,  όσο το ΤΕΡΑΣ του λαϊκισμού σηκώνει και πάλι κεφάλι! 

Στο δικό σας χέρι είναι να αντιληφθείτε ποιοι σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ποιοι διαχρονικά βρίσκονται στη σωστή πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ γιατί δυστυχώς για όσους και όσες την αμφισβητούν αυτή ΥΠΑΡΧΕΙ! 

ΥΓ: Τζάμπα χρόνο έχασε ο κος Καραμαγκάλης που απάντησε , αλλά για εμάς αυτή είναι η σωστή επιλογή να μην πέφτει τίποτα "κάτω",  ακόμα και εάν υπάρχει ο κίνδυνος να  θολώσει για κάποιους που έτσι και αλλιώς δεν κατανοούν και πολλά , η εικόνα μας. 

Τα ΜΜΕ δεν μπορούν να δέχονται υποδείξεις , μπορεί να κριτικάρει ο οιοσδήποτε και όποιος θίγεται υπάρχει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Και βέβαια ο κος  Γιάννης Καραμαγκάλης έχει επιλέξει ηλεκτρονική διεύθυνση που λήγει σε gr ,άρα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ σε όλες και όλους πως θα  παραμείνει μετρημένος και συνετός ακόμα και όταν δίκαια αγανακτεί ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: