ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Από την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά 2022 καταλάβαμε πως ενοχλούνται που η Ιστορία τους πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων!

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Από την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά 2022 καταλάβαμε πως ενοχλούνται που η Ιστορία τους πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων!

 


Συνεπείς στις θέσεις τους κατά του ΝΑΤΟ οι κομμουνιστές βρήκαν άλλη μια ευκαιρία για να διαλαλήσουν τις ουτοπικές τους ιδεοληψίες. Και βέβαια ουδείς είναι μέλος του ΝΑΤΟ με το ζόρι ας ψηφίσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ΚΚΕ για να αντιληφθούν πως δεν υπάρχουν μικρά ή μεγάλα Έθνη αλλά απλώς έθνη που είτε είναι στη ΣΩΣΤΗ πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ , είτε στη ΛΑΘΟΣ. 

Ευτυχώς την περίοδο 1946-1949 κάποιοι έδωσαν το ΑΙΜΑ τους για να παραμείνουμε στη ΣΩΣΤΗ πλευρά της Ιστορίας εκεί που μας κατέταξαν οι νικητές του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου ανάμεσα σε αυτούς και οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ του Στάλιν. 

Ευτυχώς για την ανθρωπότητα οι φασίστες στον καπιταλισμό δεν έχουν μακροημέρευση και έτσι ζούμε έχοντας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι τόση ΠΕΙΝΑ όσοι επιφύλαξαν οι "κομμουνιστικοί παράδεισοι" για τους λαούς τους. 

Ας ελπίσουμε πως σύντομα και στη χώρα μας θα απαλλαγούμε οριστικά από ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ σύμβολα όπως το σφυροδρέπανο τώρα που απαλλαγήκαμε από τους Ναζιστές της Χρυσής Αυγής με τα τατουάζ , τα ρατσιστικά συνθήματα και φυσικά τα τάγματα Εφόδου τους. 

Το πότε θα απαλλαγούμε και από τις ιδεοληψίες του ΚΚΕ και των "συντρόφων" τους στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι κάτι που θα το μάθουμε στις κάλπες του 2023. 

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία βοηθάει τον δυτικό άνθρωπο να αντιληφθεί πως ο συγχρωτισμός με κράτη- παρίες δεν  ωφελεί και βάζει βόμβα στα θεμέλια της Αστικής μας Δημοκρατίας που έχουμε χρέος να υπερασπίσουμε δίνοντας ακόμα και τη ζωή μας. 

Άλλωστε η ζωή μας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ απολύτως ΑΞΙΑ εάν ζούσαμε σε μη καπιταλιστική κοινωνία. 

Ως τοπικό ΜΜΕ λατρεύουμε ακόμα και τα στραβά του καπιταλισμού , τις κακές του συνήθειες  και όσα τον κάνουν να ξεχωρίζει από τα άλλα πολιτικά συστήματα. 

Δεν θα αλλάξει ο κόσμος για να πάμε από το κακό στο χειρότερο ας το καταλάβουν καλά οι "σύντροφοι" του ΠΑΜΕ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: