ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Την ώρα που οι Ιδέες μας δικαιώνται ,  και η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έφερε πιο κοντά τη Δύση κάποιοι αμετανόητοι θεωρούν πως εάν και  "ξυπόλητοι" έχουν την δυνατότητα να μας τρομάξουν. Θα καταλάβουν και αυτοί όπως κατάλαβαν και όλοι οι προηγούμενοι πως παίζουν στο δικό μας "γήπεδο" και δεν έχουν καμία δυνατότητα να μας προξενήσουν "ζημιά". 


  • Θα διαρκέσει για μήνες η σύρραξη στην Ουκρανία ας μην ετοιμάζονται κάποιοι για συμβιβαστικές λύσεις που θα βόλευαν τους πολλούς που ακόμα δεν έχουν υποστεί τις οικονομικές συνέπειες του πολέμου. Δεν είναι δυνατόν να "ακρωτηριαστεί" ένα δυτικό κράτος για να έχουν κάποιοι φθηνότερο ρεύμα. 

  • Μπράβο στην κυβέρνηση για την θαρραλέα στάση της να στηρίξει το δίκιο του Ουκρανικού λαού χωρίς ναι μεν αλλά. Θα το πιστωθεί στις κάλπες του 2023 αφού φυσικά και η στάση της θα εκτιμηθεί από αυτούς που πρέπει και όχι από έναν όχλο που έτσι και αλλιώς είναι διασκορπισμένος σε διάφορους πολιτικούς σχηματισμούς που δεν μπορούν να προξενήσουν ζημιά τις δεύτερες εκλογές με ενισχυμένη αναλογική που θα ακολουθήσουν τις πρώτες με απλή αναλογική την άνοιξη του 2023. 

  • Η διοίκηση του δήμου μας δεν κινδυνεύει από όσους αναδεικνύουν τα προβλήματα που είναι άλλωστε γνωστά σε όλους μας αλλά από όσους προτείνουν ΑΛΛΗ συνταγή αντιμετώπισης. Και από τις υπάρχουσες "ενεργές" δημοτικές παρατάξεις δεν κινδυνεύει κανένας Χατζηδάκης ακόμα και εάν υψώσει στο δημαρχείο μας την σημαία της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ. Η συμμετοχή άλλωστε αυτοχακτηριζόμενων κεντροδεξιών σε πρόσφατη εκδήλωση τιμής σε μια κομμουνίστρια επιβεβαιώνει πως στις προσεχείς εκλογές το ψηφοδέλτιο Χατζηδάκη θα έχει αρκετούς υποψηφίους πάνω από κόμματα και χρώματα που μπορούν παράλληλα να είναι και με τον Άρη και με Ναπολέοντα! 

  • Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ηλιούπολης έχει κάνει ήδη μεγάλη υπέρβαση συμμετέχοντας στα μπαράζ ανόδου για την Β΄Εθνική ας μην τους φορτώνουμε με επιπλέον άγχος επειδή κάποιοι μάλλον θεωρούν πως ομάδες με τριπλάσιο μπάτζετ είναι εύκολοι αντίπαλοι για την ομάδα μας. 


  • Οι εικόνες που αφορούν την "καθαριότητα" στην πόλη μας κατακλύζουν τα social media της πόλης μας. Δεν είναι φωτομοντάζ και φυσικά για τις εικόνες αυτές έχουν ευθύνες όσοι ενεργούν και όχι μόνο όσοι σχεδιάζουν! Άλλωστε κάθε "στρατός" κρίνεται στην πράξη και όχι στις ασκήσεις επί χάρτου του εκάστοτε "στρατηγού". Μην ακούμε τώρα ανοησίες πως θα αλλάξει ο "προπονητής" και θα πετάνε τάχα παίκτες με συγκεκριμένες δυνατότητες! Στο μόνο που έχουν δίκιο οι αντιπολιτευόμενες φωνές είναι στο γιατί ο "προπονητής" καλύπτει και ανέχεται αυτή την αδιαφορία. 


  • Παρά τα πρόστιμα της δημοτικής αστυνομίας που μένει να επιβεβαιωθεί εάν εισπράττονται ποτέ από τον δήμο μας η εικόνα και σήμερα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας ήταν τραγική. Φωτογραφίες θα αναρτηθούν αμέσως μετά την Μεγάλη Εβδομάδα αφού πλέον ό,τι τραβάμε μπορεί να αποδειχθεί μέσω της συσκευής μας πότε τραβήχτηκε άρα δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για κάτι που όσες φορές και να αναδείξουμε δεν θα αλλάξει . Και δεν θα αλλάξει αφού η λάθος συνταγή που εφαρμόζεται έχει ήδη φέρει απέναντι σε όσους ενεργούν τους περισσότερους . Κάτι που θα φανεί και στις κάλπες του 2023. Την φθορά της τραγικής εικόνας θα την πληρώσουν όσοι προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες στους δημότες την στιγμή που εφαρμόζουν χωρίς αιδώ δύο μέτρα και δύο σταθμά. 

  • Σίγουρα θα υπάρχουν δράσεις της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης για ενίσχυση των αναξιοπαθούντων συνδημοτών μας μέσα στις γιορτές και θα σας ενημερώσουμε σχετικά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: