ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Χωρίς ουσία η ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας σχετική με τους ημιυπόγειους κάδους απορριμμάτων στην κεντρική πλατεία της πόλης. Αυτή την φορά του φταίει για την τραγική εικόνα συνδημότης που καταγράφει σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα που έτσι και αλλιώς βλέπουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ. Οι εργαζόμενοι καθαριότητας προφανέστατα και δεν θα είναι υποψήφιοι για δημοτικοί σύμβουλοι στις κάλπες του 2023. Αφού βλέπει λοιπόν πως οι δημοτικοί υπάλληλοι καθαριότητας δουλεύουν και φέρνουν και αποτέλεσμα μένει να δούμε πόσοι ακόμα ΘΑ τον πιστέψουν και κυρίως πόσοι θα ψηφίσουν αυτόν και όχι κάποιον επιτυχημένο Αντιδήμαρχο στον τομέα που του ανατέθηκε. Και από ό,τι φαίνεται και το 2023 οι κάδοι θα είναι γεμάτοι έως πάνω και γύρω σακούλες με σκουπίδια σκορπισμένα σε δρόμους και πεζοδρόμια. Για ανακύκλωση και τα λοιπά είναι αστείο και να μιλάμε ο δήμος μας δεν έχει ακόμα καφέ κάδους μη τυχόν και κουραστούν οι εργαζόμενοι που γράφουν δεκάδες ώρες υπερωρίας κάθε μήνα αλλά εμείς αποτέλεσμα ΘΕΤΙΚΟ δεν βλέπουμε! 
  • Βρε παιδιά άμα είναι να "διοικεί" το ΣΕΔΗ γιατί δεν κάνετε την κα Καραγιαννίδου δήμαρχο . Μια χαρά θα τα πάει με τους υπαλλήλους θα τους ρίξει στο φιλότιμο και ίσως δούμε και εμείς μια πιο όμορφη και καθαρή πόλη. Όχι εμείς δεν θα την ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ θέλουμε ΚΑΘΑΡΗ πόλη όπου το τομέας καθαριότητας θα είναι σε ΙΔΙΩΤΗ δεν πιστεύουμε στη ΣΟΒΙΕΤΙΑ. Και βέβαια μεγάλο λάθος της κυβέρνησης που δεν εκχωρεί και άλλες δομές του κράτους σε ΙΔΙΩΤΕΣ αφού ο κρατισμός ΑΠΕΤΥΧΕ. 

  • Περιμέναμε συνέδριο από την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης μπας και βάλει μια ΤΑΞΗ στην "αταξία" των πολλών υποψήφιων κεντροδεξιών δημάρχων και το αναμένουμε ακόμα! 

  • Ο μόνος τρόπος για να αλλάξουμε τελικά είναι να βουλιάξουμε αφού μετά από 12 χρόνια μνημονίων κάποιοι αποζητούν ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ μόνιμου προσωπικού στους ΟΤΑ . Μα με τι λεφτά θα τους πληρώσουμε; 

  • Μην ξεχάσετε κανένα απολειφάδι του ΠΑ.ΣΟ.Κ που να μην το πάρετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ γιατί χωρίς το παλιό το καινούργιο δεν τσουλάει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: