ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης δεν έχει δικούς του υπαλλήλους το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης δανείζεται!

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης δεν έχει δικούς του υπαλλήλους το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης δανείζεται!


Τα παιδιά της πόλης μας επισκέπτονται το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και κάνει έργο απάντησε ο δήμαρχος στον κ. Γαβριήλ Αραμπατζή ενώ στο ζήτημα του προσωπικού είπε πως δεν έχει ΔΙΚΟ του προσωπικό αλλά δανείζεται! 

Δανείζεται δηλαδή και τους πληρώνουμε για να κάθονται στην είσοδο και να εξυπηρετούν τους ανύπαρκτους επισκέπτες του ή παιδιά σχολείων που τα πηγαίνουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τους για να μάθουν "ιστορία" . "Ιστορία" κομμουνιστική και χυδαία όπως την οραματίζεται και αυτή η διοίκηση που εάν δεν το έχει ήδη αντιληφθεί βρίσκεται στη λάθος πλευρά της Ιστορίας. 

Εκθέματα του Μουσείου που θα δείτε τις επόμενες μέρες μέσα από εδώ θα σας καταδείξουν και σε κάποιους "αφελείς" κεντροδεξιούς ποιους θεωρεί πως πολέμησαν για την ανεξαρτησία της πατρίδας μας όσοι ευτυχώς ο πόλεμος της Ουκρανίας θα τους αναγκάσει και να μάθουν Ιστορία και να την υποστούν στο πετσί τους. 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν έχουμε ούτε μισό δάκρυ για όσους έχασαν την ζωή τους για να φέρουν στην πατρίδα μας ΚΟΚΚΙΝΗ δικτατορία και έχουμε ενημερώσει εδώ και δεκαπέντε περίπου μέρες τις αρμόδιες αρχές σε ποιους παραδόθηκε για "εκδήλωση"  ο χώρος 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: