ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει σωτηρία για όσους θεωρούν τον λαϊκισμό επικερδής επιχείρηση!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Δεν υπάρχει σωτηρία για όσους θεωρούν τον λαϊκισμό επικερδής επιχείρηση!


Παρόλο που ο Αντιδήμαρχος κος Σταύρος Γεωργάκης ζήτησε συγγνώμη από την προϊσταμένη του τμήματος ΤΑΠ του δήμου μας για το "ξέσπασμά" του ( τζάμπα σπάει τα νεύρα του για εμάς θα έπρεπε να διατάξει ΕΔΕ για την οιαδήποτε καθυστέρηση εις βάρος των δημοτών μας για να μάθετε και εσείς οι μερικοί ακόμα  αδαείς  που οφείλετε , εμείς ξέρουμε έτσι και αλλιώς) το ΣΕΔΗ προχώρησε σήμερα σε τρίωρη στάση εργασίας! 

Για εμάς ορθώς έπραξε το ΣΕΔΗ αφού η διοίκηση του δήμου μας εμμένει πέρα κάθε λογικής πως γράφοντας υπερωρίες κάθε μήνα σε συγκεκριμένους υπαλλήλους η εικόνα θα αλλάξει. Το ΣΕΔΗ βρίσκει μια διοίκηση ανεχτική και συνεχίζει ως να μη συμβαίνει τίποτα την πεπατημένη. 

Αυτή θέλει νέες προσλήψεις ΜΟΝΙΜΩΝ υπαλλήλων ( λες και άμα είσαι με σύμβαση ορισμένου χρόνου δεν μπορείς να αποδώσεις) και βέβαια διεκδικεί δικαιώματα ρίχνοντας όλες τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην έλλειψη προσωπικού. 

Ακόμα και εάν υπήρχε έλλειψη προσωπικού όπως ομονοούν όλες οι ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ και με ΑΠΟΛΥΤΟ δεδομένο πως νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού δεν θα γίνουν με καμία κυβέρνηση σε συγκεκριμένες δομές ας αφήσουν το παραμύθι όσοι σαν τον κ. Αραμπατζή έσπευσαν για "συμπαράσταση" στους εργαζομένους ψηφίζοντας το κόμμα της ΝΔ που είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως δεν αντέχει η οικονομία μας άλλες σπατάλες και ατυχώς όσο και εάν ακούγεται σκληρό ΣΠΑΤΑΛΗ είναι η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε δομές των οποίων η ιδιωτικοποίηση θα στοιχίσει σε όλους μας ΛΙΓΟΤΕΡΟ. 

Εάν εξακολουθεί και θεωρεί κανείς λογικό να δίδονται πάνω από 10 εκ. ευρώ τον χρόνο στον τομέα της καθαριότητας για να είναι η πόλη μας βρώμικη ή εάν θεωρεί πως ο χειρότερος ιδιώτης με 2.000.000 τον χρόνο λιγότερα δεν θα την είχε πεντακάθαρη μάλλον είναι περισσότερο κομμουνιστής και από τον Κουτσούμπα! 

Υπάρχει και η λύση των ΣΔΙΤ ( Σύμπραξη Ιδιωτικού Δημόσιου Τομέα) που δεν θα ελαφρύνει τους πολίτες οικονομικά αλλά θα έχει σίγουρα πιο καθαρή την πόλη μας όπως βέβαια και η ψηφιοποίηση του κράτους θα οδηγήσει πολλούς υπαλλήλους χωρίς αντικείμενο εργασίας θα καταπολεμήσει αποφασιστικά την ΔΙΑΦΘΟΡΑ και θα οδηγήσει σε εξοικονόμηση  πόρων για πραγματική ΑΝΑΠΤΥΞΗ. 

Αυτά μάλλον δεν τα κατανοεί ο "κεντροδεξιός" κος Αραμπατζής που πήγε εκεί να λαϊκίσει θεωρώντας πως οι εργαζόμενοι είναι τόσο αφελείς που θα πιστέψουν τον ίδιο και όχι την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ή την πρόεδρο του ΣΕΔΗ κα Καραγιαννίδου που τους λέει πως δεν πρέπει να σκύψουν το ΚΕΦΑΛΙ να κατέβουν στους δρόμους και να διεκδικήσουν ντε και καλά την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ όλων των υπαλλήλων ενώ παράλληλα οι μισθοί τους πρέπει να αυξηθούν! 

Και βέβαια εάν δεν καταλαβαίνει τι λέει η κα Τσατσούλη στα δημοτικά συμβούλια να του το κάνουμε λιανά πως είναι ο καπιταλισμός αυτός που οδηγεί στις ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ , επίτηδες δεν γίνονται από όλες τις κυβερνήσεις νέες προσλήψεις επειδή και αυτή η κυβέρνηση ακολουθεί το σωστό μονοπάτι έστω και με αργούς ρυθμούς την στιγμή που ήδη δομές όπως το ΠΡΑΣΙΝΟ και η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ θα έπρεπε να είχαν δοθεί σε ΙΔΙΩΤΕΣ. 

Το να πηγαίνεις λοιπόν ως "συμπαραστάτης" του εργαζόμενου σε τέτοιες "φιέστες" επικοινωνιακά θα σε ωφελούσε μόνο εάν όλοι οι δημότες μας ήταν "ιθαγενείς" και πίστευαν σε "κομμουνιστικούς παραδείσους". 

Δεν θα ασχολούμασταν καν με την περίπτωση ενός κεντροδεξιού λαϊκιστή εάν δεν βλέπαμε πως η στάση του αυτή επιβραβεύεται από το ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που δίνουν για ακόμα μια φορά τον αγώνα τους ΥΠΕΡ του ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ και εναντίον όσων φιλελεύθερων πολιτών έχουν κατανοήσει πως προκοπή με ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ δεν γίνεται. 

Τραγική η παρουσία ενός τάχα φιλελεύθερου κεντροδεξιού σε ένα καρναβάλι λαϊκισμού στο οποίο ορθώς πηγαίνουν μόνο όσοι επιθυμούν μεγαλύτερο ΚΡΑΤΟΣ και βέβαια θεωρούν πως για όλα φταίει ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ και η "κακή" Δύση και βέβαια οι ΗΠΑ που παίζουν τα ιμπεριαλιστικά τους παιχνίδια εις βάρος των λαών! 

Εμείς κατανοούμε αυτούς που πιστεύουν ακόμα αυτές τις ΟΥΤΟΠΙΕΣ , αυτό που μας είναι ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ είναι πως μπορείς να ψηφίζεις ΝΔ και παράλληλα να πηγαίνεις και να δουλεύεις εργαζόμενους που όσο αφελείς και να είναι καταλαβαίνουν πως οι εποχές άλλαξαν και σώζουν τις θέσεις εργασίας τους ΜΟΝΟ ψηφίζοντας κρατιστές και ακραίους. 

Γιατί άμα ποντάρουν πως θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα τους μονιμοποιήσει όλους μάλλον αυτοί συνεχίζουν να έχουν τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ που ξεπέρασε ο Αλέξης Τσίπρας μόλις πήρε την Εξουσία και κατάλαβε πως καλός ο λαϊκισμός αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ πιο συμφέρουσα. 

Άλλος δρόμος δεν υπάρχει εκτός και εάν κάποιοι θεωρούν πως η χώρα μας θα γίνει Βενεζουέλα και αυτοί θα είναι στην κλίκα ενός 10% που έχει  την πολυτέλεια να έχει όσα στον δυτικό κόσμο θεωρούνται και είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. 

Και βέβαια οι "κακοί" είμαστε αυτοί που λέμε στους εργαζόμενους τι έρχεται και όχι όσοι θεωρούν πως τους δουλεύουν! 

"Θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας " μας έγραφαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιοι εργαζόμενοι όταν τα γράφαμε αυτά λες και εμείς ασκούμε κάποια Εξουσία και θα μπορούσαμε να ανατρέψουμε το ΜΕΛΛΟΝ. 

Δεν έχουν τέτοιους ενδοιασμούς οι καπιταλιστές "σύντροφοι" και εμείς να σας δουλέψουμε δεν θέλουμε , δεν έχουμε λόγους άλλωστε . Ο λόγος που θεωρητικά στεκόμαστε απέναντί σας είναι επειδή δεν μπορούμε να γίνουμε γελοίοι λέγοντάς σας πως θα γίνεται ΟΛΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ την στιγμή που ψηφίζουμε ένα κόμμα που είναι υπέρ του ιδιωτικού τομέα και που πιστεύουμε ακράδαντα πως δεν μπορεί να λειτουργήσει ο καπιταλισμός με κρατικές παρεμβάσεις στις αγορές που δεν έχουν άλλωστε καμία αξία σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία. 

Και φυσικά εμείς καμία "επανάσταση" που θα μας οδηγήσει πίσω δεν θέλουμε να κάνουμε και δεν έχουμε καμία αυταπάτη πως ο κόσμος θα είναι καλύτερος σε 20-30 χρόνια έστω και εάν εμείς έχουμε ήδη αποδημήσει εις Κύριον! 

Ποια "κεντροδεξιά" να ενωθεί μετά; Αυτή που υπηρετεί ένα χθες που δεν έχει θέση στο αύριο; Μπαίνοντας μέσα στη σελίδα της ΝΔ υπάρχει και το πρόγραμμά της καλούμε να το διαβάσουν κυρίως αυτοί που θέλουν να υπερασπίζονται τάχα τους εργαζόμενους οδηγώντας και αυτούς σε ΑΝΕΡΓΙΑ και εμάς σε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και νέες περικοπές μισθών και συντάξεων αφού ο λογαριασμός δεν βγαίνει και είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να γίνονται στάσεις εργασίας κάθε τρεις και λίγο την στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και δίδεται αγώνας να περισωθεί ό,τι περισώζεται! 

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι "κλεμμένη" και τα εισαγωγικά γιατί δεν την προστάτευσε μέσω των ειδικών ρυθμίσεων της Google, την ανέβασε στο facebook άρα η "πατρότητά" της χάθηκε από το site του κ. Κάνδηλα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Διαβάστε επίσης: 

Ο "δημοκράτης" Γαβριήλ Αραμπατζής ζητάει την παραίτηση του Αντιδημάρχου Σταύρου Γεωργάκη την στιγμή που ανέχεται τον ΦΑΣΙΣΜΟ του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του κ. Χριστοφίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: