ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λέπτο...

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λέπτο...


  • Στην πόλη μας έπαθαν Αραμπατζή αρκετοί και γράφουν με π κεφαλαίο την Ηλιούπολη λες και πρόκειται για την "Βασιλεύουσα" ή για την τουρκική σήμερα Κωνσταντινούπολη! Η σύγχυση είναι τέτοια που ακόμα και αθλητικά σωματεία της πόλης μας θεωρούν πως αγωνίζονται στο τουρκικό πρωτάθλημα αναφέροντας για ομάδα της Πόλης. Ούτε οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ( προσφυγικές ομάδες και οι δύο) δεν αναπολούν και δεν ευτελίζουν κατά αυτόν τον τρόπο την πάλαι ποτέ πρωτεύουσα του Βυζαντίου. Όμως εδώ σε μια πόλη που οι κάτοικοι της δεν έχουν και πολλά να χωρίσουν στις κοινές τους απόψεις για ένα σωρό βασικά ζητήματα είναι πολλοί όσοι δεν θεωρούν πως υποτιμούν την πρωτεύουσα μιας Αυτοκρατορίας παρουσιάζοντας την πόλη μας ως κάτι που μπορεί να συγκριθεί με μια Πόλη που υπήρξε σημείο αναφοράς για αιώνες. Δεν πειράζει απλώς το επισημαίνουμε για να το αντιληφθούν όσοι και είναι περισσότεροι από όσους φαντάζεστε είναι εθνικιστές και φυσικά δεν θέλουν να ευτελίζεται η Ιστορία τους . Για όσους έχουν απορίες για την πόλη μας ή ακούν "ψεκασμένους" που παραποιούν την Ιστορία της με φαντασίες που δεν έχουν καμία ιστορική αλήθεια. Διαβάστε εδώ  αρκετά ψέματα ακούστηκαν και ακούγονται και προφανέστατα σε αυτά συνετέλεσαν δάσκαλοι και καθηγητές σχολείων της πόλης μας που προπαγάνδιζαν μια εκδοχή της Ιστορίας της που ευνοούσε τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους! 

  • Σε κάθε δημοτικό συμβούλιο εντάσεις και διαφωνίες χωρίς άλλη πρόταση. 41 δημοτικοί σύμβουλοι ενώ πιστεύουν ένα σωρό παραμύθια για την πόλη μας βρίσκουν τρόπους για να διαφωνούν για να πιάσουν καρέκλα ευθύνης. Δεν θα την πιάσουν εάν δεν διαφοροποιηθούν σε θέματα όπως η Δημόσια Περιουσία, το ΚΥΤ Υμηττού και βέβαια εάν δεν αντιληφθούν πως άμα ο άλλος θέλει να ψηφίσει αριστερές απόψεις θα πάει στον original! 

  • Να παραιτηθεί ακόμα ζητούν από την παράταξη του κ. Αραμπατζή ο Αντιδήμαρχος κ.  Σταύρος Γεωργάκης για το περιστατικό με την υπάλληλο του δήμου μας που ακόμα και η ίδια θεωρεί λήξαν! Τι θα πετύχουν να πάει ακόμα καλύτερα σε ψήφους ο κος Σταύρος Γεωργάκης  στις προσεχείς δημοτικές εκλογές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: