ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΣΕΔΗ που έχει ως μέλη του φασίστες καταγγέλλει για αυταρχισμό και φασιστικές πρακτικές Αντιδήμαρχο!

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Το ΣΕΔΗ που έχει ως μέλη του φασίστες καταγγέλλει για αυταρχισμό και φασιστικές πρακτικές Αντιδήμαρχο!


Ποιος πιστεύει τα ψέματά σας; Γιατί δεν δέχεστε να καταγράφονται οι χώροι εργασίας σας  για να μπορείτε να αποδείξετε τους ΔΡΑΚΟΥΣ που λέτε;

Μήπως οι κάμερες θα σας χάλαγαν τα μεροκάματα; Μήπως ενοχλούν για   να λειτουργήσετε σε συγκεκριμένους χρόνους και να μην ταλαιπωρείτε τον δημότη ζητάτε ανταλλάγματα; 

Την στιγμή που ανέχεστε το παρακάτω και πολλά ακόμα που θα ακολουθήσουν,  είναι απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να ζητάτε να έχετε στο πλευρό σας δημότες που δεν έχουν την τύχη να πληρώνονται για να μας βγάζουν το λάδι δημοτικοί υπάλληλοι,   ζητώντας μας  να κουραστούμε από το πήγαινε- έλα  και να υποκύψουμε σε κάθε λογής εκβιασμούς. 



Ο Αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Γεωργάκης δεν εκλέχθηκε για να ανεχθεί ανευθυνότητα, καθυστερήσεις,  και απέραντη υποκρισία από όσους έφτασαν στο έσχατο σημείο να καταγγέλλουν χωρίς μισή απόδειξη όποιον τους ζητάει απλώς να κάνουν την ΔΟΥΛΕΙΑ τους. 

Επειδή δεν υπάρχουν μόνο όσοι πάνε με την "νομιμότητα" αλλά χρησιμοποιούν κάθε μέθοδο απόδειξης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ κάντε την ΔΟΥΛΕΙΑ σας αλλιώς θα σας "ξεβρακώσουμε". 

Καμία παρανομία δεν ζητήθηκε στην υπάλληλο να κάνει ας πάει στη Δικαιοσύνη να την δικαιώσει που περίμεναν ένα χαρτί από την υπηρεσία Καθαριότητας την οποία έχει καταντήσει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ με αυτούς που έχει μαζέψει να κάνουν γκράφιτι αντί να δουλεύουν! 

Και εκεί θα έρθετε αντιμέτωποι με τα δεκάδες ΤΑΠ που έχουν φακέλους χωρίς επαρκή στοιχεία , ενώ θα πρέπει να αναζητηθούν και φάκελοι που έχουν μάλλον χαθεί! 

Καθόλου δεν μας αφορά το να αλλάξει μια διοίκηση που σας "λουφάρει" και φυσικά αφού δεν έχετε προσωπικό γιατί δεν δίδεται σε ιδιώτη την δομή αυτή; 

Και βέβαια βγήκαν Ψυρρόπουλοι , Αραμπατζήδες , Μανιάτηδες , Δριμυλήδες να στηρίξουν μια καταγγελία χωρίς να γνωρίζουν πόσο ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ τους δημότες επειδή μάθατε επί δεκαετίες να δουλεύετε με ρυθμούς που δεν μπορούν να γίνουν ΑΝΕΚΤΟΙ από κανέναν ΕΡΓΟΔΟΤΗ. 

Ακόμα και από έναν δήμο , και μια δημοτική αρχή που σας έχει "χαρίσει" χιλιάδες ώρες υπερωριών για να βγαίνετε και να την βρίζετε και από πάνω για ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ! 

Τις ίδιες μ@λ@κίες λέγατε και επί Βαλασόπουλο που τον στείλατε πρόωρα σπίτι του καταντώντας την πόλη μας έναν απέραντο σκουπιδότοπο και τις δομές του δήμου μας να υπολειτουργούν αφού δεν έχετε καταλάβει πως οι εποχές άλλαξαν και κανείς δεν ενδιαφέρεται για το εάν ο υπάλληλος είναι δημόσιος ή ιδιωτικός αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει γρήγορα την ΔΟΥΛΕΙΑ του. 

Μήπως έχετε αυταπάτες πως θα έχετε για πολύ καιρό ακόμα το "ΡΑΧΑΤΙ" σας,  ή μήπως θεωρείτε πως σας πιστεύει κανείς πως ξαφνικά τρελάθηκε ένας Αντιδήμαρχος και άρχισε να κοπανάει τα γραφεία  μπροστά σας; 

Για να "ξυπνήσετε" ίσως να  το έκανε αλλά μάλλον ήταν μάταιος κόπος. Θεωρείται πως βρισκόμαστε πριν το 2008 και ετοιμάζετε ήδη βαλίτσες για καλοκαιρινές διακοπές , γιατί φυσικά και οι ολιγοήμερες του Πάσχα δεν θα φτάσουν! 

Όσο για το παρακάτω που περιλαμβάνει η ανακοίνωσή σας . Αυτοί που έπρεπε εδώ και χρόνια να ήταν σπίτια τους είναι όσοι ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως αυτή η κυβέρνηση και όλες οι επόμενες θα προχωρήσουν στη ΔΙΑΛΥΣΗ κάθε ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ που στέκεται εμπόδιο στην πρόοδο και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ του Ελληνικού Κράτους. 

Εδώ δεν μπορεί να "μαζέψει" εσάς ο δήμαρχος κος Χατζηδάκης ,  θα τα βάλει με εκείνον που απλώς βαρέθηκε να θίγεται ο ίδιος προσωπικά για τις δικές σας καθυστερήσεις; 

Θεωρείτε πως έχει ανάγκη την Αντιδημαρχία ; Θεωρείται πως ήρθε εκεί για να βλέπει τις λάθος νοοτροπίες και να ΣΙΩΠΑ; Λάθος κάνετε και είναι από αυτά που κάνετε χρόνια  . 

Όμως οι εποχές άλλαξαν ευτυχώς για τους πολλούς και δυστυχώς για όσους θεωρούν ακόμα τις ΘΕΣΕΙΣ του ΜΟΝΙΜΕΣ, και  ποντάρουν πως πες -πες κάτι θα μείνει, ή κάποιος θα εκβιαστεί για να συνεχίσουμε να κάνουμε όσα κάνουμε τόσα χρόνια με τις διοικήσεις σε ρόλο "τροχονόμου", και θεατή στην ταλαιπωρία των πολλών! 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: