ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γαβριήλ Αραμπατζής: Πόσους υπαλλήλους απασχολεί το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης ;

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Γαβριήλ Αραμπατζής: Πόσους υπαλλήλους απασχολεί το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης ;


 Αναμένουμε να δούμε πόσους υπαλλήλους απασχολεί πλέον το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης γιατί επί διοικήσεως κ. Βασίλη Βαλασόπουλου ΔΕΝ απασχολούσε ως "νομικό πρόσωπο". Τα εισαγωγικά γιατί προφανέστατα και εμείς ως τοπικό ΜΜΕ αφελείς δεν είμαστε γνωρίζουμε πολύ καλά τι εξυπηρετεί εδώ και δεκαετίες! 

Το θέμα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης και οι προϋπολογισμοί του αναφέρονται στα δημοτικά συμβούλια μόνο από την παράταξη "Η πόλη που θέλω" ( ας μας συγχωρήσουν για το μικρό π αλλά τα έχουμε εξηγήσει πολλές φορές) και παρόλο που δεν μας αρέσει η αντιπολίτευση που ασκεί για εμάς λαϊκίζει θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε ό,τι χρήσιμο σύμφωνα με την δική μας άποψη ερωτά μέσα στο δημοτικό μας συμβούλιο. 

Δική μας ΑΠΟΨΗ είναι πως το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης είναι μια δομή που δεν εξυπηρετεί τους δημότες μας και το κτίριο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από τον δήμο παραχωρώντας με υψηλό τίμημα ( αφού ο χώρος βρίσκεται πλησίον της κεντρικής πλατείας της πόλης μας σε ιδιώτη) έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε ως δήμος έσοδα άνω των 50.000 ευρώ ετησίως μπας και "ρεφάρουμε" τα εκατομμύρια που σπαταλήθηκαν σε μια "μαύρη τρύπα" που εάν δεν πάει σε εισαγγελέα δεν θα μάθουμε ΠΟΤΕ σε ποιες τσέπες μπήκαν! 

Το κόστος συντήρησης μιας άχρηστης ΔΟΜΗΣ είναι ένα ΣΚΑΝΔΑΛΟ κακοδιαχείρισης που μπροστά του η ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ ήταν απλώς "παιδική χαρά". 

Για εμάς είναι κάτι παραπάνω από φανερό πως όλες οι δημοτικές παρατάξεις που δεν αναζητούν τα οικονομικά στοιχεία του ή είναι αφελείς ή διεφθαρμένοι . Κάτι άλλο δεν μπορεί να ισχύει δυστυχώς για όσους πληρώνονται ακόμα και για να παραποιούν την Ιστορία της Πατρίδας μας! 

Θεωρούμε πως και η παράταξη ¨Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα δεν μπορεί να ζητάει ελέγχους για 8.000.000 ευρώ για τον οδοφωτισμό την στιγμή που η εν λόγω δομή μας έχει κοστίσει ΜΟΝΟ για να κατασκευαστεί αυτό το έκτρωμα τα διπλάσια! Συν κόστος λειτουργία χωρίς έως πρότινος να απασχολεί προσωπικό και παράλληλα εκδηλώσεις που προάγουν και ηρωποιούν στην πόλη μας ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ εγκληματίες από την Ιστορία που δεν θα την γράψουν ξανά οι ηττημένοι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: