ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....


  • Ρεπορτάζ και πάλι στα τοπικά ΜΜΕ για "πρωτοβουλίες" που αφήνουν απέξω όσους πριν μερικούς μήνες ανανέωσαν την συνδρομή τους στο κόμμα της ΝΔ για να συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη νέου  ΔΣ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης αλλά και για πρόεδρο ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθηνών. Στα ρεπορτάζ δεν διαβάζουμε ούτε μισή λέξη ή ανακοίνωση του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλου ενώ τάχα συζητούν για κοινό  υποψήφιο ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ δήμαρχο για τις δημοτικές εκλογές του 2023.Γίνεται αντιληπτό πως δεν μπορούμε να μπούμε στην λογική να αποφασίζουν αριστεροί, αναρχικοί ή και ναζιστές για υποψήφιο που θα έχει στήριξη από το κόμμα της ΝΔ και φυσικά δεν αναμένουμε από κανέναν να μας πει πως τα δημοσιεύματα αυτά απλώς "κοιμίζουν" το 35% των Νεοδημοκρατών της πόλης μας που γνωρίζει πως αυτοί που τα γράφουν δεν είναι καν κεντροδεξιοί πόσο μάλλον ΔΕΞΙΟΙ. Σε κάθε περίπτωση εμείς ως τοπικό ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΜΜΕ που το λέμε και το γράφουμε ΔΗΜΟΣΙΑ δεν θα ανεχθούμε και θα "ξεβρακώσουμε" προεκλογικά οιοδήποτε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο υβριστή της παράταξης μας που θα συνυπάρχει στα δήθεν κεντροδεξιά ψηφοδέλτια. Δεν μας αφορούν όσοι από άλλους πολιτικούς χώρους είδαν φως και μπήκαν γιατί αυτό συμβαίνει και στη ΝΔ όπου πρώην κεντροαριστεροί και αριστεροί ασπάστηκαν τις Ιδέες μας που επικράτησαν και συμμετέχουν πλέον ακόμα και στο κυβερνητικό σχήμα. Αλλά το να ετοιμάζουν για υποψήφιους όσους καθημερινά βρίζουν υπουργούς της κυβέρνησης της ΝΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πάει πολύ. Στην ουσία της υπόθεσης εάν ήθελαν ΕΝΩΣΗ οι Αραμπατζής - Ευσταθίου θα την είχαν κάνει ήδη αλλά όπως μπορεί και ο πλέον αδαής να δει μέσω του ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του πρώην υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Κάνδηλα γίνεται μια προσπάθεια να ακυρωθεί πλήρως η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" υπέρ της τάχα "δυναμικής" της παράταξης "Η πόλη που θέλω". Πως να γίνει μετά ένωση; Για εμάς και οι δύο παρατάξεις δεν υπερασπίζονται όπως θα το επιθυμούσαμε τουλάχιστον εμείς την κυβερνητική πολιτική και προκαλούν όταν πηγαίνουν και κόντρα σε αυτή. Επομένως σωστή και συνετή η στάση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που δεν έχει κανέναν λόγο να αναλώνετε σε στείρες αντιδικίες αλλά προβάλει και συμμετέχει σε δράσεις του κόμματος όπως π.χ η συλλογή τροφίμων για τον δοκιμαζόμενο από την ρωσική εισβολή ουκρανικό λαό. Έως τις εκλογές θεωρούμε πως οι ΔΕΞΙΟΙ θα βρεθούμε και θα τα πούμε, αλλά αισιόδοξοι πως θα έχουμε ΜΙΑ κεντροδεξιά υποψηφιότητα δεν είμαστε και δεν έχουμε και κανέναν λόγο να σας πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

  • Δεν υπάρχει δίλημμα ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ αφού ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ σε όλες του τις μορφές αποτελεί την ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. Δεν υπάρχει σοσιαλιστική κοινωνία που να παρέχει ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ας το κατανοήσουν όλες και όλοι όσοι πολεμάνε τον καπιταλισμό για να σας φέρουν στην ουσία "κομμουνιστικούς παραδείσους" . Κούβα, Συρία, Βόρεια Κορέα και οπουδήποτε δεν επικρατεί ο δυτικός πολιτισμός απλώς δεν έχουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

  • Ακόμα και εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία οι κόκκινοι φασίστες της πόλης έχουν όρεξη να παραποιήσουν ακόμα και μια πραγματικότητα που βλέπουν όλες και όλοι. Εάν με τόσα διεθνή δίκτυα δεν έχουν πειστεί για τα εγκλήματα των Ρώσων κατανοείτε εύκολα πως είναι τόσο Φασίστες που και το έγκλημα στο Κατύν της Πολωνίας το χρέωναν για δεκαετίες στους Ναζί οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ φασίστες που το διέπραξαν! Πάντα θα υπάρχουν έτσι και αλλιώς ΕΦΙΑΛΤΕΣ δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει το θέμα είναι πως η ύπαρξη πολλών οδηγεί αναπόφευκτα σε εμφύλιους πολέμους . Στην Ουκρανία δεν έχουμε εμφύλιο αφού ένας ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ σε όλα τα επίπεδα λαός προσπαθεί να επιβληθεί σε έναν ανώτερο επειδή "υπερτερεί" μόνο πληθυσμιακά. Στο τέλος θα αντιληφθούν πως έκαναν το μεγαλύτερο λάθος εισβάλοντας στην Ουκρανία και βάζοντας  την Δύση να "ενωθεί" αφού κανένα κράτος δεν έχει άλλη επιλογή και κατεύθυνση εάν θέλει πραγματικά να βρεθεί στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Για όσους σε λένε πως δεν υπάρχει σωστή ατυχώς για εμάς και ευτυχώς για εκείνους γεννήθηκαν στη σωστή πλευρά και για αυτό μπορούν και κάνουν ανέξοδη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που στα κράτη παρίες που υποστηρίζουν δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει ούτε η κριτική στον εκάστοτε "πατερούλη" και κάποιοι δεν έχουν ούτε καν μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να "ξεσπάσουν"! 

  • Δυναμικά κινείται παρόλο που λαϊκίζει ο κ. Στάθης Ψυρρόπουλος προσπαθώντας να προσεταιριστεί 400- 500 ψήφους από ένα σύνολο περίπου 3000 που έχουν οι δημοτικοί μας υπάλληλοι , οι οικογένειές τους και όσους "επηρεάζουν" λόγω της θέσης τους. Και εντάξει ο κ.  Ψυρρόπουλος αλλά οι κεντροδεξιοί τι ευελπιστούν να πάρουν από όσους έχουν οδηγήσει τον δήμο μας στα σημερινά του χάλια; 

  • Την αποπομπή του Αντιδημάρχου κ. Σταύρου Γιωργάκη ζητούσαν δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης για το γεγονός πως "τόλμησε" να ταράξει με τις φωνές του μια προϊσταμένη τμήματος επειδή έβλεπε την ταλαιπωρία που υφίστατο ένα ηλικιωμένο ζευγάρι συνδημοτών μας. Το κωλόχαρτο της υπηρεσίας Καθαριότητας που έχει διαλύσει ο κος Αντζινάς πλήρως τελικά πρωτοκολλήθηκε η δουλειά έγινε νόμιμα και ΑΝΗΘΙΚΟΙ για ακόμα μια φορά αποδείχθηκαν όσοι θεωρούν πως το συμφέρον των συνδημοτών μας ταυτίζεται με αυτό των υπαλλήλων που εάν όντως θίχθηκαν θα μπορούσαν κάλλιστα να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη και σε 10 χρόνια από σήμερα εάν είχαν το δίκιο με το μέρος τους θα το έβρισκαν! Ο κ. Σταύρος Γεωργάκης στην ανακοίνωσή ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του αλλά προφανέστατα και τόνισε πως ο δημότης θα πρέπει να εξυπηρετείται κάτι που μάλλον αφού δεν έγινε από το 1974 έως και σήμερα δεν θα το δούμε από ΔΗΜΟΣΙΟ τομέα. Μας έκλειναν ραντεβού ηλεκτρονικά για την πανδημία και σε άλλες υπηρεσίες και κάναμε τον σταυρό μας , εάν φεύγαμε από την Εφορία σε λιγότερο από 2 ώρες το θεωρούσαμε θαύμα! Και το θαύμα έγινε και γίνεται με την ψηφιοποίηση του κράτους και την λιγότερη επαφή υπαλλήλου και πολίτη που είναι άλλωστε και πηγή διαφθοράς πολλές φορές. Σε κάθε περίπτωση τα 30 άτομα υπάλληλοι που πήγαν να διαμαρτυρηθούν ΔΕΙΧΝΟΥΝ σε όσους δεν το έχουν ακόμα καταλάβει πως Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι απέναντί τους και όχι δίπλα τους όπως είναι και απέναντι σε οιοδήποτε συνδικαλιστή του δημόσιου τομέα που θεωρεί πως μπορεί να κλείνει τους δρόμους , να κατεβάζει διακόπτες για να αυξήσει τον μισθό του. Οι εργατοπατέρες πέθαναν το βλέπετε και από τα ποσοστά της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που είναι η ΜΟΝΗ που πραγματικά επιθυμεί τις ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ και φυσικά όλοι οι άλλοι που πάνε εκεί για να "συμπαρασταθούν" εκτός που βάζουν την κοινωνία απέναντί τους,  δεν πείθουν κανέναν από τους υπαλλήλους! 

  • Τελικά της είπε πως όταν μπαίνω εγώ εδώ θα σηκώνεστε όλοι όρθιοι; 

  • "Κότες" δεν είναι μόνο όλοι οι άλλοι Αντιδήμαρχοι που ανέχονται ΡΑΧΑΤΙ αλλά κυρίως εκείνοι τις αντιπολίτευσης που στηρίζουν ένα σωματείο που έχει πλακωθεί με την ΑΛΗΘΕΙΑ εδώ και χρόνια . Βλέπει φασισμούς εκεί που δεν υπάρχουν και πάλι θα πέσει από τα σύννεφα όταν προεκλογικά θα βγάλουμε και άλλα μέλη του που ΥΜΝΟΥΝ δικτάτορες . Και καλά κάνουν γιατί σε μια φιλελεύθερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ουδείς είναι μόνιμος και πουθενά. Και δεν πρέπει να είναι κιόλας γιατί αυτό αποβαίνει εις βάρος της οικονομίας και φυσικά χωρίς χρήματα τίποτα δεν κινείται . Εκτός και κάποιοι θέλουν να κάνουμε και στη χώρα μας  το "πείραμα" της Κούβας , της Βενεζουέλας ή ακόμα και της Βόρειας Κορέας αλλά εδώ δεν κάνουμε πειράματα και "επαναστάσεις" αλλά εκλογές! Άλλωστε ως λαός είχαμε όλη την καλή διάθεση δώσαμε στον Αλέξη Τσίπρα και στο δημοψήφισμα του ένα 62% αλλά πιο συνετός από εμάς κατάλαβε πως τα μνημόνια δεν σχίζονταν και υπέγραψε και νέα! Εμείς πάντως ψηφίσαμε ΟΧΙ γιατί ήταν και παραμένει ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος να γλιτώσουμε για πάντα από τις κομμουνιστικές αυταπάτες . Άλλωστε και 40% να πάρουν στις κάλπες θεωρούν πως θα προλάβουν να κυβερνήσουν εάν θέλουν να εφαρμόσουν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: